Citrus College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Feirer løpet 90 års tjeneste, Citrus College ligger i Glendora i foten av San Gabriel-fjellene, ca tjuefem miles nordøst for metropolitan Los Angeles. Høgskolen har æren av å være den eldste community college i Los Angeles County, og den femte eldste i staten.

Citrus College ble grunnlagt i 1915 under ledelse av Dr. Floyd S. Hayden, Som bidro til å få samfunnet college bevegelse til California. Fra 1915 til 1961, ble høgskolen drives av Citrus Union High School District.

I juli 1961 ble den Citrus Community College District opprettet for å inkludere Azusa og Dora enhetlig skolekretser. I 1967, distriktet utvidet til å omfatte de Claremont, Duarte og Monrovia skolekretser.

I dag inntar Citrus College en 104-acre campus. Skolen er for tiden opplever en større anlegg utvidelse av prosjektet som vil endre utseendet på campus. Høgskolen registrert 27 studenter i 1915 og i dag høgskolen viser mer enn 11.000 studenter.

Klasser tilbys på en 16-ukers kalender (høst-og vårsemesteret), Samt i en rekke ikke-tradisjonelle planlegging alternativer - seks ukers vinter intersession, kvelder, sen start og tidlig slutt, sommer økter, og valgfrie klasse formater, for eksempel fjernundervisning online kurs og fjernundervisning integrert klasser.

Formålsparagraf

Citrus College leverer høy kvalitet instruksjon som utdanner studenter til å konkurrere globalt og for å bidra til økonomisk vekst i dagens samfunn.

Vi er opptatt av å fremme et mangfoldig utdanningssamfunnet og kulturelle læringsmiljø som støtter student suksess i jakten på faglig dyktighet, økonomiske muligheter, og personlig prestasjon.

Akkreditering

Citrus College er akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler (WASC). Sine mange faglig medlemskap inkludere American Association for samfunnsmedisin Colleges (AACC) og Community College League of California (CCLC).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se Associate of Arts »