Clarkson University Graduate School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Graduate School

På Clarkson, innovasjon effekt. Studenter som velger Clarkson for graduate og profesjonelle programmer kommer hit med formål: å fremme kunnskap, til å utforske ideer som driver samfunnet, og for å bygge meningsfulle karrierer. Gjennom verdens relevant pensum og engasjement med ledere i industri, næringsliv og utdanning, vil du være forberedt på å gjøre følelse av komplekse systemer, smi forbindelser på tvers av mennesker og felt, og finne kreative løsninger på noen av dagens mest vexing utfordringer. Du vil utdype din kunnskapsbase for å akselerere dine ideer til gode produkter og lede organisasjoner som har innvirkning.

Tilkoblinger gjøre forskjellen. Den Clarkson alumni-nettverket er over 40.000 mennesker sterk og full av ledere som inspirerer slagkraftige organisasjoner, produsere ideer som endrer måten folk bor, og engasjere seg med dagens studentmasse på meningsfulle måter. Våre dekaner og fakultets konsultere regelmessig med sine egne Rådene består av industriledere, alumni arbeidsgivere, forskningspartnere, tror tank medlemmene av konsortiet, og kolleger i akademia. Som en registrert graduate student, kan du trykke inn Clarkson Alumni Association programmer og få tilgang til våre karrieresenter tjenester for å fremme din faglige utvikling.

Streng og personlig. Fra Fulbright og National Science Foundation forskere til svært credentialed arbeider fagfolk og forskere samarbeider med de tenkte ledere i bransjen, fakultet ved Clarkson bringe sine egne erfaringer og nettverk inn i sin undervisning og rådgivning. De kan forholde seg til kravene fra livet utenfor klasserommet, enten du er en fungerende forelder, en karriere striver, eller en samfunnstjeneste frivillig. Du vil bli kjent med fakultetet personlig som klasse størrelser er vilje er liten i alle former for læring: på stedet, online, heltid og deltid.

Verdt det. Clarkson pedagogiske tilnærmingen gir resultater. Ifølge Brookings Institution, øker en Clarkson grad kandidatenes mid-karriere inntekter med mer enn 40%. PayScale Inc. rangerer Clarkson i topp 12 av beste master tildeling programmer av lønn potensial. Og én av fem Clarkson alumni er allerede en administrerende direktør, eieren av et selskap, eller i en toppleder posisjon.

Utmerkelser

  • 95% av Education Program Nyutdannede Plassert i 3 måneder etter endt utdanning
  • Mer enn 90% av MBA-programmet Nyutdannede Place i 3 måneder etter endt utdanning
  • Topp-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016
  • Beste høyskoler for veteraner, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016.
  • Online MBA program rangert som en av de 40 beste i landet, US News & World Report 2015.
  • Topp 50 Amerikas mest Entrepreneurial Universities, Forbes

Graduate School Mission

Å gi graduate-programmer og yrkesrettet utdanning muligheter som utstyre lovende studenter med kunnskap og kompetanse arbeidsgivere ønsker og elevene trenger for å forme vellykkede karrierer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se PhD » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Undervisning

Campus Heltidsstudier 1 år June 2018 USA Schenectady

Begynn Clarkson University Master of Arts i Undervisnings årsstudium nå, sparker av i juni med vår intensive sommerprogram utviklet for å lære ambisiøse lærere til å undervise. Denne høsten starter et veiledet undervisning internship, utdannet i mai tjene New York State lærer sertifisering og være klar til å begynne å undervise på heltid i ett år. [+]

Vårt program

Begynn Clarkson University Master of Arts i Undervisnings årsstudium nå, sparker av i juni med vår intensive sommerprogram utviklet for å lære ambisiøse lærere til å undervise.

Denne høsten starter et veiledet undervisning internship, utdannet i mai tjene New York State lærer sertifisering og være klar til å begynne å undervise på heltid i ett år.

Bruk din grad til å lære andre hva du kjenner og inspirere fremtidige forskere, ingeniører, matematikere, teknologer og språkspesialister. Clarkson tilbyr Expedited innleggelser og utvidet stipend muligheter for studenter som starter programmet i juni.

Andre fordeler inkluderer:

Selvvalgt, hele året, vil veiledet undervisning internship gi deg trygghet og erfaring i klasserommet. Unik MAT "boot camp" forbereder deg for din undervisning internship samtidig som den tilbyr en umiddelbar nettverk av kolleger. Clarkson MAT akademikere har en enestående pass rate for New York State Teacher Certification eksamen. Vårt overordnede pass rate er 96%. ... [-]

MSc

Master I Bygg- Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

En BS, BE eller tilsvarende grad fra et akkreditert program i Bygg og miljøteknikk eller andre tekniske disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med grader i andre enn ingeniørdisipliner kan være nødvendig å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere lavere kurs som fastsettes av avdelings Graduate komiteen. [+]

Opptakskrav

En BS, BE eller tilsvarende grad fra et akkreditert program i Bygg og miljøteknikk eller andre tekniske disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med grader i andre enn ingeniørdisipliner kan være nødvendig å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere lavere kurs som fastsettes av avdelings Graduate komiteen. Dette kan omfatte en ekstra semester som graduate kreditt ikke kan innvilges.

Ingen minimum grade-punkts gjennomsnitt er nødvendig for opptak. Imidlertid er en overlegen rekord på akademiske prestasjoner forventes av alle søkere.

MS Program Grad Krav

Følgende er minimumskrav:

30 studiepoeng med alle kurs godkjent på høyere nivå Seks studiepoeng av avhandlingen 18 studiepoeng med kurs To studiepoeng av seminararbeid 20 av de 30 studiepoeng time minimum må være opptjent i bolig Ett studieår av fulltidsstudier utover Baccalaureate Maksimalt 10 studiepoeng av overføring kreditt (karakteren B eller bedre). Alt arbeid skal være ferdig i fire kalenderår. Alle studenter må fullføre en avhandling og forsvare den muntlig til en komité bestående av minimum tre fakultetet medlemmer. Spesialområder ... [-]

Master I Dataanalyse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA Schenectady Potsdam + 3 fler

Alle ønsker det. Selskaper, regjeringer, startups og små bedrifter krever innsikt begravd under fjellene i store data. Men de innser at de trenger spesialtrent og dyktige folk som kan slå løse strømmer av data til business intelligence. Clarkson vil gjøre deg til en mester i dataanalyse og etterspørselen etter din kunnskap og evne vil gjøre dine karrieremuligheter nesten ubegrensede. [+]

Alle ønsker det. Selskaper, regjeringer, startups og små bedrifter krever innsikt begravd under fjellene i store data. Men de innser at de trenger spesialtrent og dyktige folk som kan slå løse strømmer av data til business intelligence.

Clarkson vil gjøre deg til en mester i dataanalyse og etterspørselen etter din kunnskap og evne vil gjøre dine karrieremuligheter nesten ubegrensede.

Dette er den grad som forandrer alt

Big Data er overalt. Å gjøre følelse av det hele krever en multi-dimensjonal, tverrfaglig tilnærming. Clarkson skredder utviklet programmet blander business, matematikk og informatikk for å levere en uovertruffen omfattende industri-ready dataanalyse skillset.... [-]


MSc I Informatikk

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

Målet med Computer Science programmet er å utvide det grunnleggende og utforske fremskritt innen computational teori, programmeringsspråk, programvaresystemer, hardware integrasjon, og informasjonsteknologi. [+]

Målet med Computer Science programmet er å utvide det grunnleggende og utforske fremskritt innen computational teori, programmeringsspråk, programvaresystemer, hardware integrasjon, og informasjonsteknologi.

Et studieprogram som fører til Master of Science i Computer Science er et tverrfaglig program som tilbys i fellesskap av Institutt for data- og elektroteknikk og Institutt for informatikk. Kursene tilbys i begge avdelinger på en rekke områder, som strekker seg fra teoretiske emner til anvendt emner. Studenter som har en lavere bakgrunn med passende informatikk innhold er invitert til å søke. Tretti studiepoeng og en avhandling er nødvendig for MS grad.

MS Curriculum ... [-]

Master

Master I Elektroteknikk

Nettstudie Campus Deltid September 2018 USA Schenectady Potsdam + 1 fler

Målet for elektroteknikk programmene er å utvide din forståelse av områder som moderne elektrisk maskineri, modellering, kontroll av kraftelektronikk, superledning, synkron generasjon, brenselcelleteknikk, solceller og mer. [+]

Vårt program

En verden av kraftelektronikk og energi konvertering er i rask endring, noe som skaper muligheter for elektriske ingeniører med avanserte ferdigheter og evne til å bruke dem til teknologier og produkter som driver veksten. Målet for elektroteknikk programmene er å utvide din forståelse av områder som moderne elektrisk maskineri, modellering, kontroll av kraftelektronikk, superledning, synkron generasjon, brenselcelleteknikk, solceller og mer. Du vil også lære å sette dine kunnskaper til å arbeide slik at du kan foreta en umiddelbar og langsiktig innvirkning på ditt felt.

Dette programmet er laget for:

Elektriske ingeniører som ønsker å fremme sin kunnskap og karriere Arbeider fagfolk og nyutdannede Studenter som er interessert i å utvide sin kunnskap og anvende den nyeste teknologien i voksende næringene i regionen og verden rundt Curriculum ... [-]

Meg I Bygg- Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Potsdam + 1 fler

The Master of Engineering (ME) program ved Institutt for Bygg og miljøteknikk fokuserer på engineering praksis og design. Det kan være ferdig i løpet av ett kalenderår, og består av opptil 24 studiepoeng av graduate-godkjente kurs, (opp til 18 i de store fagområde og seks i et mindre område), og opptil sju studiepoeng fra et designprosjekt. [+]

The Master of Engineering (ME) program ved Institutt for Bygg og miljøteknikk fokuserer på engineering praksis og design. Det kan være ferdig i løpet av ett kalenderår, og består av opptil 24 studiepoeng av graduate-godkjente kurs, (opp til 18 i de store fagområde og seks i et mindre område), og opptil sju studiepoeng fra et designprosjekt.

En design prosjekt er en integrert del av Master of Engineering program. Det er ment å være en intensiv team erfaring styres av studentene og involverer undersøkelse og analyse av en real-world problem etterfulgt av gjennomføringen av en design avgjørelse. Ofte vil problemet bli trukket fra de faktiske erfaringer fra design ingeniører som er tilgjengelige for interaksjon med designteamet. Designteamet vil være ansvarlig for utarbeidelse av skriftlige kvartals- og sluttrapporter og ved avslutningen av programmet, vil gjøre en formell ikke-gradert presentasjon åpent for studenter, lærere og andre interesserte.... [-]


Meg I Bygg- Og Miljøteknikk (konstruksjon Engineering Konsentrasjon)

Nettstudie Campus Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Potsdam + 1 fler

The Masters of Engineering (ME) grad i Bygg- og miljøteknikk med fordypning i Construction Engineering Management (CEM) er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i ingeniørfag eller fra en annen teknisk disiplin. [+]

Vårt program

The Masters of Engineering (ME) grad i Bygg- og miljøteknikk med fordypning i Construction Engineering Management (CEM) er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i ingeniørfag eller fra en annen teknisk disiplin.

Graden kravene er

Totalt 30 graduate studiepoeng Tre kjerne CEM Kurs (9 studiepoeng) Tre Bygg og miljøteknikk (CEE) kurs tatt fra vår elektiv liste (9 studiepoeng) Tre Business Management Kurs (9 studiepoeng) ME Project (3 studiepoeng).

CEM spor er laget for fleksibilitet gir studentene mulighet til å velge emner som tilfredsstiller deres behov og tidsplan. CEM Program rådgiver er direktør for CEM (Erik Backus). CEM prosjektrådgiver vil bli valgt gjennom gjensidig avtale mellom direktør for CEM, studenten, og prosjektrådgiver. Ved ferdigstillelse av prosjektarbeidet skal studentene utarbeide en formell rapport og sende det til prosjektet rådgiver. Når rapporten er godkjent av veileder, skal prosjekt kreditter bli formelt gitt. Prosjekt studiepoeng kan tas i sommer.... [-]


Meg I Elektroteknikk (energi Konsentrasjon)

Nettstudie Campus Deltid September 2018 USA Potsdam

The Masters of Engineering i elektroteknikk med fordypning i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i elektroteknikk eller fra en annen teknisk disiplin. [+]

Vårt program

The Masters of Engineering i elektroteknikk med fordypning i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i elektroteknikk eller fra en annen teknisk disiplin.

Krav til Masters of Engineering (ME) grad med en konsentrasjon i Electric Power er:

Totalt 30 graduate studiepoeng Minst 6 elektroteknikk kurs, hvorav 4 er i elkraftteknikk området 21-27 studiepoeng selvfølgelig arbeid 1-7 studiepoeng ME-prosjektet (alternativ Nytte i sommer sikt)

The Power Engineering konsentrasjon gir studentene fleksibilitet til å utforme sitt studieprogram for å møte deres spesifikke behov. Eksempel alternativer:

Student En kan ønske å konsentrere seg strengt på kraftområdet, tar 7 makt tekniske kurs og gjennomføre en betydelig 7 studiepoeng time prosjektet i kraftområdet. Student B kan ønske å ta 4 Energi kurs, 2 andre tekniske kurs, 3 business kurs og en kreditt time prosjekt. ... [-]

Kontakt

Clarkson University

Adresse, linje 1 8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, USA
HJemmeside http://graduate.clarkson.edu/
Telefon +1 315-268-6400

Adresse, linje 1 80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, USA
Telefon undefined