Clarkson University Graduate School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Graduate School

På Clarkson, innovasjon effekt. Studenter som velger Clarkson for graduate og profesjonelle programmer kommer hit med formål: å fremme kunnskap, til å utforske ideer som driver samfunnet, og for å bygge meningsfulle karrierer. Gjennom verdens relevant pensum og engasjement med ledere i industri, næringsliv og utdanning, vil du være forberedt på å gjøre følelse av komplekse systemer, smi forbindelser på tvers av mennesker og felt, og finne kreative løsninger på noen av dagens mest vexing utfordringer. Du vil utdype din kunnskapsbase for å akselerere dine ideer til gode produkter og lede organisasjoner som har innvirkning.

Tilkoblinger gjøre forskjellen. Den Clarkson alumni-nettverket er over 40.000 mennesker sterk og full av ledere som inspirerer slagkraftige organisasjoner, produsere ideer som endrer måten folk bor, og engasjere seg med dagens studentmasse på meningsfulle måter. Våre dekaner og fakultets konsultere regelmessig med sine egne Rådene består av industriledere, alumni arbeidsgivere, forskningspartnere, tror tank medlemmene av konsortiet, og kolleger i akademia. Som en registrert graduate student, kan du trykke inn Clarkson Alumni Association programmer og få tilgang til våre karrieresenter tjenester for å fremme din faglige utvikling.

Streng og personlig. Fra Fulbright og National Science Foundation forskere til svært credentialed arbeider fagfolk og forskere samarbeider med de tenkte ledere i bransjen, fakultet ved Clarkson bringe sine egne erfaringer og nettverk inn i sin undervisning og rådgivning. De kan forholde seg til kravene fra livet utenfor klasserommet, enten du er en fungerende forelder, en karriere striver, eller en samfunnstjeneste frivillig. Du vil bli kjent med fakultetet personlig som klasse størrelser er vilje er liten i alle former for læring: på stedet, online, heltid og deltid.

Verdt det. Clarkson pedagogiske tilnærmingen gir resultater. Ifølge Brookings Institution, øker en Clarkson grad kandidatenes mid-karriere inntekter med mer enn 40%. PayScale Inc. rangerer Clarkson i topp 12 av beste master tildeling programmer av lønn potensial. Og én av fem Clarkson alumni er allerede en administrerende direktør, eieren av et selskap, eller i en toppleder posisjon.

Utmerkelser

  • 95% av Education Program Nyutdannede Plassert i 3 måneder etter endt utdanning
  • Mer enn 90% av MBA-programmet Nyutdannede Place i 3 måneder etter endt utdanning
  • Topp-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016
  • Beste høyskoler for veteraner, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016.
  • Online MBA program rangert som en av de 40 beste i landet, US News & World Report 2015.
  • Topp 50 Amerikas mest Entrepreneurial Universities, Forbes

Graduate School Mission

Å gi graduate-programmer og yrkesrettet utdanning muligheter som utstyre lovende studenter med kunnskap og kompetanse arbeidsgivere ønsker og elevene trenger for å forme vellykkede karrierer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se skolens masterprogrammer » Se Avanserte Sertifikater - OnlineStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Avanserte Sertifikater - AcademicCourses » Se Sertifikater » Se MBA på deltid » Se PhD » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Undervisning

Campus Heltidsstudier 1 år June 2018 USA Schenectady

Begynn Clarkson University Master of Arts i Undervisnings årsstudium nå, sparker av i juni med vår intensive sommerprogram utviklet for å lære ambisiøse lærere til å undervise. Denne høsten starter et veiledet undervisning internship, utdannet i mai tjene New York State lærer sertifisering og være klar til å begynne å undervise på heltid i ett år. [+]

Vårt program

Begynn Clarkson University Master of Arts i Undervisnings årsstudium nå, sparker av i juni med vår intensive sommerprogram utviklet for å lære ambisiøse lærere til å undervise.

Denne høsten starter et veiledet undervisning internship, utdannet i mai tjene New York State lærer sertifisering og være klar til å begynne å undervise på heltid i ett år.

Bruk din grad til å lære andre hva du kjenner og inspirere fremtidige forskere, ingeniører, matematikere, teknologer og språkspesialister. Clarkson tilbyr Expedited innleggelser og utvidet stipend muligheter for studenter som starter programmet i juni.

Andre fordeler inkluderer:

Selvvalgt, hele året, vil veiledet undervisning internship gi deg trygghet og erfaring i klasserommet. Unik MAT "boot camp" forbereder deg for din undervisning internship samtidig som den tilbyr en umiddelbar nettverk av kolleger. Clarkson MAT akademikere har en enestående pass rate for New York State Teacher Certification eksamen. Vårt overordnede pass rate er 96%. ... [-]

MSc

Master I Bygg- Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

En BS, BE eller tilsvarende grad fra et akkreditert program i Bygg og miljøteknikk eller andre tekniske disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med grader i andre enn ingeniørdisipliner kan være nødvendig å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere lavere kurs som fastsettes av avdelings Graduate komiteen. [+]

Opptakskrav

En BS, BE eller tilsvarende grad fra et akkreditert program i Bygg og miljøteknikk eller andre tekniske disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med grader i andre enn ingeniørdisipliner kan være nødvendig å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere lavere kurs som fastsettes av avdelings Graduate komiteen. Dette kan omfatte en ekstra semester som graduate kreditt ikke kan innvilges.

Ingen minimum grade-punkts gjennomsnitt er nødvendig for opptak. Imidlertid er en overlegen rekord på akademiske prestasjoner forventes av alle søkere.

MS Program Grad Krav

Følgende er minimumskrav:

30 studiepoeng med alle kurs godkjent på høyere nivå Seks studiepoeng av avhandlingen 18 studiepoeng med kurs To studiepoeng av seminararbeid 20 av de 30 studiepoeng time minimum må være opptjent i bolig Ett studieår av fulltidsstudier utover Baccalaureate Maksimalt 10 studiepoeng av overføring kreditt (karakteren B eller bedre). Alt arbeid skal være ferdig i fire kalenderår. Alle studenter må fullføre en avhandling og forsvare den muntlig til en komité bestående av minimum tre fakultetet medlemmer. Spesialområder ... [-]

Master I Dataanalyse

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA Schenectady Potsdam + 2 fler

Alle ønsker det. Selskaper, regjeringer, startups og små bedrifter krever innsikt begravd under fjellene i store data. Men de innser at de trenger spesialtrent og dyktige folk som kan slå løse strømmer av data til business intelligence. Clarkson vil gjøre deg til en mester i dataanalyse og etterspørselen etter din kunnskap og evne vil gjøre dine karrieremuligheter nesten ubegrensede. [+]

Alle ønsker det. Selskaper, regjeringer, startups og små bedrifter krever innsikt begravd under fjellene i store data. Men de innser at de trenger spesialtrent og dyktige folk som kan slå løse strømmer av data til business intelligence.

Clarkson vil gjøre deg til en mester i dataanalyse og etterspørselen etter din kunnskap og evne vil gjøre dine karrieremuligheter nesten ubegrensede.

Dette er den grad som forandrer alt

Big Data er overalt. Å gjøre følelse av det hele krever en multi-dimensjonal, tverrfaglig tilnærming. Clarkson skredder utviklet programmet blander business, matematikk og informatikk for å levere en uovertruffen omfattende industri-ready dataanalyse skillset.... [-]


MSc / ME I Kjemisk Ingeniørfag

Campus Heltidsstudier 3 - 4 semestre September 2018 USA Potsdam

Kandidatprogrammet i kjemisk ingeniørfag er designet for å forberede deg til en karriere innen forskning, utvikling, design eller utdanning. Opptak til uteksaminert studie vil bli gitt til kvalifiserte søkere som har en baccalaureate grad i kjemisk prosjektering fra en akkreditert institusjon eller som har tilsvarende kvalifikasjoner. Kjemisk ingeniørfag er plassert i vårt senter for avansert materialbehandling, som har gode forskningsfasiliteter for å utføre toppmoderne forskning. På Clarkson får du praktisk opplæring og undervisning i klasserommet for å sikre at du virkelig er forberedt på oppgradering. [+]

Kandidatprogrammet i kjemisk ingeniørfag er designet for å forberede deg til en karriere innen forskning, utvikling, design eller utdanning.

Opptak til uteksaminert studie vil bli gitt til kvalifiserte søkere som har en baccalaureate grad i kjemisk prosjektering fra en akkreditert institusjon eller som har tilsvarende kvalifikasjoner.

Kjemisk ingeniørfag er plassert i vårt senter for avansert materialbehandling, som har gode forskningsfasiliteter for å utføre toppmoderne forskning. På Clarkson får du praktisk opplæring og undervisning i klasserommet for å sikre at du virkelig er forberedt på oppgradering.

MSc Degree Program Krav

1. Følgende obligatoriske kurs:... [-]


MSc I Bioetikk

Nettstudier & Campus kombinert Deltid September 2018 USA Potsdam Schenectady

Sammen med Icahn School of Medicine på Mount Sinai tilbyr vi MS-grader og avanserte sertifikater. Avdelingen har to nasjonale institutter for helsefinansiert Fogarty International Center til å tilby forskningsetikk i Sentral- og Øst-Europa og Karibias forskningsetikkopplæring. Vi sponser en månedlig webinar serie om nye emner innen bioetikk (emner oppført i vår nyhetsseksjon). [+]

Sammen med Icahn School of Medicine på Mount Sinai tilbyr vi MS-grader og avanserte sertifikater.

Avdelingen har to nasjonale institutter for helsefinansiert Fogarty International Center til å tilby forskningsetikk i Sentral- og Øst-Europa og Karibias forskningsetikkopplæring. Vi sponser en månedlig webinar serie om nye emner innen bioetikk.

Det tverrfaglige Master of Science i bioetikkprogrammet er utviklet for å styrke karriere og utdanningsmuligheter for de som er interessert i emner som livsforsikring og legehjelpsdyktig, dyre- og menneskelig forskning, eller folkehelse- og politikkspørsmål. som fedme og røyking.

MS i bioetikk tilbys i fellesskap av Center for bioetikk og klinisk lederskap av Clarkson og Icahn School of Medicine på Mount Sinai. Studentene velger mellom tre spesialiseringer:... [-]


MSc I Energisystemer

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Potsdam Schenectady

Dette er en teknisk grad fokusert på energisystemer og tilhørende teknologi og virkningen av vårt eksterne endringsmiljø på disse teknologiene. [+]

Dette er en teknisk grad fokusert på energisystemer og tilhørende teknologi og virkningen av vårt eksterne endringsmiljø på disse teknologiene.

I Master of Science i Energy Systems, lar Clarkson deg integrere mekaniske / elektriske energirelaterte kurs, mekaniske og elektriske grunnleggende disiplinkurs og ikke-tekniske kurs om virkningen av miljø-, økonomiske og regulatoriske problemstillinger på energi.

Med kveldskurs og deltidsstudie tilbyr dette programmet det eneste ingeniørtreningen i hovedstadsregionen som er utformet for å møte behovene til arbeidende fagfolk. Du lærer og samarbeider med andre fagfolk som søker å fremme sin kunnskap og bli ledere innen sine fagområder. Kursene er også godt tilpasset nyutdannede som ønsker å dra nytte av å lære sammen med erfarne fagfolk.... [-]


MSc I Engineering Management (Cohort-basert)

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 24 måneder September 2018 USA Potsdam Schenectady + 1 fler

Re-engineert til å håndtere komplekse ledelses- og ledelsesproblemer i det tekniske miljøet legger Master of Science in Engineering Management (MSEM) -programmet vekt på en læreplan fokusert på å gi deg det unike ferdighetssettet som trengs for å lede i et raske, dynamiske miljø. [+]

Clarkson-studentene møter markedsplassenes krav til innovative ingeniører og tekniske fagfolk.

Ved å fokusere på profesjonell utdanning, har Clarkson University en lang tradisjon for å utvikle avanserte ingeniør-, produksjons- og teknologiske ferdigheter. I sammenheng med industripartnere United Technologies, IBM, Turner Construction, Urban Engineers og andre, utviklet Clarkson et virkelig tverrfaglig program som spenner over grenser for ingeniørfag og forretninger spesielt for teknisk fokuserte organisasjoner. Våre partnerskap sikrer at dette programmet tilfredsstiller de krevende og utviklende behovene til ingeniørindustrien.

Re-engineert til å håndtere komplekse ledelses- og ledelsesproblemer i det tekniske miljøet legger Master of Science in Engineering Management (MSEM) -programmet vekt på en læreplan fokusert på å gi deg det unike ferdighetssettet som trengs for å lede i et raske, dynamiske miljø. MSEM er et applikert program som bruker en blandet læring, kohortbasert modell for å fordype deg i et sant læringssamfunn. Denne modellen utnytter gruppens samlede erfaring og skaper et miljø hvor du lærer deg gjennom samarbeid og vedvarende diskurs og lar deg bruke det du har lært i sanntid.... [-]


MSc I Fysikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Potsdam

Institutt for fysikk tilbyr et utdannet program som fører til en Master of Science i fysikk. Vi tilbyr nært personlig samspill mellom deg og fakultetet, og gir individuell oppmerksomhet til dine behov og interesser når du beveger deg gjennom programmet. [+]

Programmet gir deg en god bakgrunn i klassisk og moderne fysikk, med veiledning og erfaring i forskning.

Institutt for fysikk tilbyr et utdannet program som fører til en Master of Science i fysikk. Vi tilbyr nært personlig samspill mellom deg og fakultetet, og gir individuell oppmerksomhet til dine behov og interesser når du beveger deg gjennom programmet.

Aktive forskningsinteresser i avdelingen inkluderer kjemisk fysikk, energilagring og konvertering, ikke-lineære fenomener, kondensatfysikk, transportegenskaper, virkningsfeil, statistisk mekanikk, faseoverganger, overflate- og grensesnittfysikk, optikk, biofysikk, selvmontering av nanomaterialer, ukonvensjonell databehandling og (bio) sensing.... [-]


MSc I Grunnvitenskap

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Potsdam

Hvis du er på utkikk etter en grad i naturvitenskap, kan Clarkson's Master of Science i grunnvitenskap være for deg. Hvis du har et fokus som ikke passer inn i en av de andre programmene som allerede er etablert, kan dette være programmet du leter etter. Det grunnleggende naturvitenskapelige MS-programmet gir også en plattform for spesialisering i biologi og kan føre til en doktorgrad i mange andre fag. [+]

Hvis du er på utkikk etter en grad i naturvitenskap, kan Clarkson's Master of Science i grunnvitenskap være for deg.

Hvis du har et fokus som ikke passer inn i en av de andre programmene som allerede er etablert, kan dette være programmet du leter etter. Det grunnleggende naturvitenskapelige MS-programmet gir også en plattform for spesialisering i biologi og kan føre til en doktorgrad i mange andre fag.

Gradskrav

Gjennomføring av en MS-grad i grunnvitenskap krever at studenten oppfyller minimumskravene til universitetet, slik det finnes i dagens Clarkson-kurskatalog:

Minst 30 studiepoeng for opplæringsutdanning, som følger:Minst 20 timer kurs og seminararbeid må være ferdig. Balansen i kursene må være i samsvar med forsknings- eller yrkeserfaringsdelen.Bare kurs nummerert 500 og over er akseptert for utdannet kreditt.Ti kreditt timer med overføringskreditt (B-klasse eller bedre) kan aksepteres.Tilfredsstillende gjennomføring av en forskningserfaring eller tilsvarende yrkeserfaring, som følger:en skriftlig avhandling basert på uavhengig forskningen omfattende undersøkelse; elleret passende faglig orientert spesialprosjekt.Minst ett studieår utover BSEn kumulativ GPA på 3,0 i kurs som brukes til å tilfredsstille eksamenskravAlt arbeid må være ferdig om fem år.... [-]

MSc I Informatikk

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

Målet med Computer Science programmet er å utvide det grunnleggende og utforske fremskritt innen computational teori, programmeringsspråk, programvaresystemer, hardware integrasjon, og informasjonsteknologi. [+]

Målet med Computer Science programmet er å utvide det grunnleggende og utforske fremskritt innen computational teori, programmeringsspråk, programvaresystemer, hardware integrasjon, og informasjonsteknologi.

Et studieprogram som fører til Master of Science i Computer Science er et tverrfaglig program som tilbys i fellesskap av Institutt for data- og elektroteknikk og Institutt for informatikk. Kursene tilbys i begge avdelinger på en rekke områder, som strekker seg fra teoretiske emner til anvendt emner. Studenter som har en lavere bakgrunn med passende informatikk innhold er invitert til å søke. Tretti studiepoeng og en avhandling er nødvendig for MS grad.

MS Curriculum ... [-]

MSc I Ingeniørfag Og Styringssystemer

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam Schenectady + 1 fler

Teknologidrevne bedrifter trenger ledere med den tekniske kunnskapen til å drive innovasjon og forretningskompetansen for å lykkes for suksess. [+]

Teknologidrevne bedrifter trenger ledere med den tekniske kunnskapen til å drive innovasjon og forretningskompetansen for å lykkes for suksess.

Målet med Engineering og Management Systems Master of Science (MS) programmet på Clarkson er å integrere ingeniørfag og datavitenskap teknologier med kjernekomponentene i en MBA. Studentene blir arkitekter av en flerdisiplinert teknisk / ledelsesgrad som gir de ferdighetene som er nødvendige for å raskt utvikle produkter og flytte dem mot kommersialisering. Med kveldskurs og deltidsstudie tilbyr vi de eneste ingeniørprogrammene i hovedstadsregionen designet for å møte behovene til fagfolk. Du lærer og samarbeider med andre fagfolk som søker å fremme sin kunnskap og bli ledere innen sine fagområder. Kursene er også godt tilpasset nyutdannede som ønsker å dra nytte av å lære sammen med erfarne fagfolk.... [-]


MSc I Ingeniørvitenskap

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam Schenectady + 1 fler

Våre Engineering Science-programmet er riktig egnet hvis du vil ha en grad som spenner over flere disipliner og avdelinger. [+]

Våre Engineering Science-programmet er riktig egnet hvis du vil ha en grad som spenner over flere disipliner og avdelinger.

Clarkson University tilbyr en MS i ingeniørvitenskap for kvalifiserte studenter som ønsker tverrfaglig kandidatstudium i ingeniørfag som ikke passer inn i noen av de fire ingeniøravdelingene som vises nedenfor.

KjemiskCivilElektroteknikk og datateknikkMekanisk

Dette programmet gjør at du kan forfølge en grunnleggende mastergrad i ingeniørvitenskap med vekt på alle aspekter av ingeniørvitenskap og vitenskap skoler. Grad programmet lar deg forfølge et bredt spekter av emner og gjøre din mastergrad din egen.

Curriculum

For å tjene mastergrad i ingeniørvitenskap, må du fullføre 30 totale kreditt timer, hvorav 12 må være i ingeniørspesifikke kurs.... [-]


MSc I Kjemi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

Våre banebrytende kjemforskere blir anerkjent som pionerer innen forskning og oppdagelse av kolloid og fine partikler. [+]

Våre banebrytende kjemforskere blir anerkjent som pionerer innen forskning og oppdagelse av kolloid og fine partikler.

Mange av våre fakulteter har et fremragende internasjonalt rykte for sine forskningsresultater. Deres mangfoldige, men komplementære forskningsinteresser gir deg et bredt spekter av forskningsemner som du kan velge, inkludert bionanoteknologi, smarte overflater og grensesnitt, funksjonelle og stimuli-responsive materialer, nanoterapeutikk, diagnostikk og biosensorer.

Institutt for kjemi

Hvis du foretrekker, tilbyr Clarkson University Master of Arts i undervisning med et kjemisk fokus.

CurriculumMinst 30 studiepoeng ved utdannet kurs, med minst 18 studiepoeng på kandidatkemi.Tilfredsstillende gjennomføring av et forskningsprosjekt eller tilsvarende yrkeserfaring.En minimum kumulativ GPA på 3,0 i kurs som brukes til å møte kandidatkrav.Minst ett års akademisk studie utover lavere grad. Alt arbeid må være ferdig i fem kalenderår.En avhandling må utarbeides og muntlig forsvares til et utvalg bestående av minst tre komitémedlemmer.Kandidater i kjemi må (i) fullføre minst to kreditt timer på CM900 og (ii) presentere ett seminar som en del av deres gradskrav.... [-]

MSc I Matematikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Potsdam

Clarkson University tilbyr utdannet programmer som fører til en MS grad i matematikk. Vekten i vårt studieprogram og våre forskningsaktiviteter er anvendt matematikk: dynamiske systemer, optimalisering, numerisk analyse og beregningsmetoder, sannsynlighet og statistikk. [+]

Disse programmene er designet for å øke din grunnleggende kunnskap og gi deg veiledning og erfaring i anvendt forskning.

Matematikk betyr mye mer enn bare tall. Matematikk er konsepter, kreativitet, oppfinnelse og løsninger. Det er hjertet i anvendt vitenskap. Clarkson University tilbyr utdannet programmer som fører til en MS grad i matematikk. Vekten i vårt studieprogram og våre forskningsaktiviteter er anvendt matematikk: dynamiske systemer, optimalisering, numerisk analyse og beregningsmetoder, sannsynlighet og statistikk.

Som kandidatstudent forfølger du disse målene ved å ta avanserte kurs, delta i seminarer og gjennomføre og rapportere om et forskningsprosjekt. Avdelingen gir fordelen av en nær personlig tilknytning mellom deg og fakultetet, og gir deg individuell oppmerksomhet om dine behov og interesser.... [-]


MSc I Miljøpolitikk Og Styring

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 18 måneder September 2018 USA Potsdam + 1 fler

Vår MS i Miljøpolitikk og Governance (MSEPG) forbereder neste generasjon av miljø- og energipolitiske analytikere og eksperter for å forstå og påvirke de komplekse sosioøkonomiske og politiske prosessene som skaper miljøutfall. Clarksons MSEPG fokuserer på menneskelige dimensjoner innenfor den brede sammenhengen mellom underliggende natursystemer for å gi en unik oppgraderingserfaring i miljøledelse. Våre nyutdannede er godt forberedt på karrierer som politimakere og analytikere og jobber nasjonalt og internasjonalt i regjeringen, ideell og privat sektor. [+]

Vår MS i Miljøpolitikk og Governance (MSEPG) forbereder neste generasjon av miljø- og energipolitiske analytikere og eksperter for å forstå og påvirke de komplekse sosioøkonomiske og politiske prosessene som skaper miljøutfall. Clarksons MSEPG fokuserer på menneskelige dimensjoner innenfor den brede sammenhengen mellom underliggende natursystemer for å gi en unik oppgraderingserfaring i miljøledelse. Våre nyutdannede er godt forberedt på karrierer som politimakere og analytikere og jobber nasjonalt og internasjonalt i regjeringen, ideell og privat sektor.

Nylige EPG-prosjekter spenner fra å etablere et CO2-offsett program gjennom agroforestry i Afrika og evaluere politikk relatert til fracking i New York-staten, for å etablere en styringsstruktur for en kommunal skala nødmikrogrid.... [-]


MSc I Miljøvitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder September 2018 USA Potsdam + 1 fler

Clarkson University tilbyr tverrfaglig master- og doktorgrad i miljøvitenskap og ingeniørfag (ESE). Programmene spenner over naturfag og ingeniørfag, samtidig som du gir muligheter til å engasjere seg i samfunnsvitenskap og politikk. Du vil undersøke sammenhenger mellom de naturlige og menneskelige systemene som påvirker miljøutfallene på lokal og global skala. [+]

Clarkson University tilbyr tverrfaglig master- og doktorgrad i miljøvitenskap og ingeniørfag (ESE). Programmene spenner over naturfag og ingeniørfag, samtidig som du gir muligheter til å engasjere seg i samfunnsvitenskap og politikk. Du vil undersøke sammenhenger mellom de naturlige og menneskelige systemene som påvirker miljøutfallene på lokal og global skala.

Vi skaper ledere som søker engineering og vitenskap med tverrfaglig perspektiv og forstår politikk som er nødvendig for å løse komplekse miljøproblemer.

Du vil arbeide tett med fakultetet på tvers av en rekke fagområder for å få positiv innvirkning på miljøutfallene. Clarksons laboratorier i verdensklasse gjør det mulig å undersøke menneskets forståelse.... [-]


Master

Master I Elektroteknikk

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Schenectady Potsdam

Målet for elektroteknikk programmene er å utvide din forståelse av områder som moderne elektrisk maskineri, modellering, kontroll av kraftelektronikk, superledning, synkron generasjon, brenselcelleteknikk, solceller og mer. [+]

Vårt program

En verden av kraftelektronikk og energi konvertering er i rask endring, noe som skaper muligheter for elektriske ingeniører med avanserte ferdigheter og evne til å bruke dem til teknologier og produkter som driver veksten. Målet for elektroteknikk programmene er å utvide din forståelse av områder som moderne elektrisk maskineri, modellering, kontroll av kraftelektronikk, superledning, synkron generasjon, brenselcelleteknikk, solceller og mer. Du vil også lære å sette dine kunnskaper til å arbeide slik at du kan foreta en umiddelbar og langsiktig innvirkning på ditt felt.

Dette programmet er laget for:

Elektriske ingeniører som ønsker å fremme sin kunnskap og karriere Arbeider fagfolk og nyutdannede Studenter som er interessert i å utvide sin kunnskap og anvende den nyeste teknologien i voksende næringene i regionen og verden rundt Curriculum ... [-]

Meg I Bygg- Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Potsdam + 1 fler

The Master of Engineering (ME) program ved Institutt for Bygg og miljøteknikk fokuserer på engineering praksis og design. Det kan være ferdig i løpet av ett kalenderår, og består av opptil 24 studiepoeng av graduate-godkjente kurs, (opp til 18 i de store fagområde og seks i et mindre område), og opptil sju studiepoeng fra et designprosjekt. [+]

The Master of Engineering (ME) program ved Institutt for Bygg og miljøteknikk fokuserer på engineering praksis og design. Det kan være ferdig i løpet av ett kalenderår, og består av opptil 24 studiepoeng av graduate-godkjente kurs, (opp til 18 i de store fagområde og seks i et mindre område), og opptil sju studiepoeng fra et designprosjekt.

En design prosjekt er en integrert del av Master of Engineering program. Det er ment å være en intensiv team erfaring styres av studentene og involverer undersøkelse og analyse av en real-world problem etterfulgt av gjennomføringen av en design avgjørelse. Ofte vil problemet bli trukket fra de faktiske erfaringer fra design ingeniører som er tilgjengelige for interaksjon med designteamet. Designteamet vil være ansvarlig for utarbeidelse av skriftlige kvartals- og sluttrapporter og ved avslutningen av programmet, vil gjøre en formell ikke-gradert presentasjon åpent for studenter, lærere og andre interesserte.... [-]


Meg I Bygg- Og Miljøteknikk (konstruksjon Engineering Konsentrasjon)

Campus eller nettstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Potsdam

The Masters of Engineering (ME) grad i Bygg- og miljøteknikk med fordypning i Construction Engineering Management (CEM) er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i ingeniørfag eller fra en annen teknisk disiplin. [+]

Vårt program

The Masters of Engineering (ME) grad i Bygg- og miljøteknikk med fordypning i Construction Engineering Management (CEM) er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i ingeniørfag eller fra en annen teknisk disiplin.

Graden kravene er

Totalt 30 graduate studiepoeng Tre kjerne CEM Kurs (9 studiepoeng) Tre Bygg og miljøteknikk (CEE) kurs tatt fra vår elektiv liste (9 studiepoeng) Tre Business Management Kurs (9 studiepoeng) ME Project (3 studiepoeng).

CEM spor er laget for fleksibilitet gir studentene mulighet til å velge emner som tilfredsstiller deres behov og tidsplan. CEM Program rådgiver er direktør for CEM (Erik Backus). CEM prosjektrådgiver vil bli valgt gjennom gjensidig avtale mellom direktør for CEM, studenten, og prosjektrådgiver. Ved ferdigstillelse av prosjektarbeidet skal studentene utarbeide en formell rapport og sende det til prosjektet rådgiver. Når rapporten er godkjent av veileder, skal prosjekt kreditter bli formelt gitt. Prosjekt studiepoeng kan tas i sommer.... [-]


Meg I Elektroteknikk (energi Konsentrasjon)

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

The Masters of Engineering i elektroteknikk med fordypning i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i elektroteknikk eller fra en annen teknisk disiplin. [+]

Vårt program

The Masters of Engineering i elektroteknikk med fordypning i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad i elektroteknikk eller fra en annen teknisk disiplin.

Krav til Masters of Engineering (ME) grad med en konsentrasjon i Electric Power er:

Totalt 30 graduate studiepoeng Minst 6 elektroteknikk kurs, hvorav 4 er i elkraftteknikk området 21-27 studiepoeng selvfølgelig arbeid 1-7 studiepoeng ME-prosjektet (alternativ Nytte i sommer sikt)

The Power Engineering konsentrasjon gir studentene fleksibilitet til å utforme sitt studieprogram for å møte deres spesifikke behov. Eksempel alternativer:

Student En kan ønske å konsentrere seg strengt på kraftområdet, tar 7 makt tekniske kurs og gjennomføre en betydelig 7 studiepoeng time prosjektet i kraftområdet. Student B kan ønske å ta 4 Energi kurs, 2 andre tekniske kurs, 3 business kurs og en kreditt time prosjekt. ... [-]

MSc / ME I Maskinteknikk

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 18 - 36 måneder September 2018 USA Potsdam Schenectady + 2 fler

Målet med Clarkson Mekanisk Engineering er å utvide din forståelse og anvendelse av solid mekanikk, termiske væskesystemer, materialer og energisystemer og fremme karrieremuligheter i kraft systemer, fremvoksende energiteknologi og produktdesign evolusjon. [+]

Få en fordel i dagens konkurransedyktige marked ved å utvikle dine analytiske og strategiske ferdigheter og lære å søke dem på felt som vokser i vår region og rundt om i verden.

Målet med Clarkson Mekanisk Engineering er å utvide din forståelse og anvendelse av solid mekanikk, termiske væskesystemer, materialer og energisystemer og fremme karrieremuligheter i kraft systemer, fremvoksende energiteknologi og produktdesign evolusjon. Som student oppfordrer vi deg til å vurdere MBA valgfag og ikke-tekniske kurs for å integrere forretningsferdigheter som utfyller din tekniske ekspertise.

Vi tilbyr både en ME grad * og MS grad ** i maskinteknikk.

* Tilbys i Potsdam, NY, bare. ** Tilbys både på hovedstadsområdet og i Potsdam. Kursene i NY Capital Region skjer typisk om kvelden, mens kurs i Potsdam vanligvis holdes i løpet av dagen.... [-]


Kontakt

Clarkson University

Adresse, linje 1 8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, USA
HJemmeside http://graduate.clarkson.edu/
Telefon +1 315-268-6400

Adresse, linje 1 80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, USA
Telefon undefined