Clemson University College of Science

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

College of Science tilbyr en rekke Bachelor of Science og Bachelor of Arts grader, samt Master of Science og Ph.D. grader i fysikk, matematikk og biovitenskap. Våre akademiske programmer er designet for å utvikle studentenes kunnskap om det indre arbeidet i både det fysiske og matematiske universet. Vitenskap tar sikte på å forklare oppførselen til interaktive subatomære partikler, reagerende molekyler, celler og organismer i utvikling, roterende galakser, og til og med rom og tid selv. Alt dette krysser seg med elegante matematiske konstruksjoner som både hjelper til med å forklare universet vårt og avslører en vakker og kompleks matematisk verden.

Biologiske vitenskap

Anvendelsene av biologi påvirker helsen og velvære til enkeltpersoner i deres samfunn og fortsettelsen av jorden som et balansert økosystem. Clemsons biologiske avdeling har som mål å produsere informerte borgere som ikke bare bidrar til det vitenskapelige samfunnet, men også til den pågående dialogen om de mange etiske, sosiale og politiske spørsmålene som har biologisk kontekst eller konsekvenser.

  • Biologiske vitenskaper: BA, BS, MS, Ph.D.
  • Miljøtoksikologi: MS, Ph.D.
  • Mikrobiologi: BS, MS, Ph.D.
  • Online MS for Science Educators

Kjemi

Kjemi er en integrert del av det moderne liv og danner grunnlaget for fremskritt innen nesten alle områder av vitenskap og teknologi. Målet med Clemsons kjemiavdeling har vært og fortsetter å være nasjonalt anerkjent blant jevnaldrende som en fremragende avdeling som reagerer på de pedagogiske, teknologiske og økonomiske behovene i South Carolina, det sørøstlige USA og nasjonen.

  • Kjemi: BABS, MS, Ph.D.

Genetikk og biokjemi

Institutt for genetikk og biokjemi i Clemson tilbyr fordelene med både et stort større forskningsuniversitet og personlig oppmerksomhet og kollegiale omgivelser til en liten privat institusjon; en oppskrift på personlig utvikling og fremtidig suksess.

  • Biokjemi: BS
  • Genetikk: BS, Ph.D.
  • Biokjemi og molekylærbiologi: Ph.D.

Matematisk og statistisk vitenskap

Fra moderne økonomisk utvikling til miljøhensyn, fra avansert medisinsk teknologi til datastyrte kommunikasjonssystemer, berører matematikk nesten alle aspekter av vår verden. På Clemson kan du oppleve matematikkens kraft i sammenheng med den spennende og dynamiske vitenskapen den virkelig er. Matematisk vitenskap er en vitenskap på jakt etter mønster, form og struktur, hvis operasjonssfære er en av tall, algoritmer, ideer og modeller.

  • Matematiske vitenskaper: BA, BS, MS, Ph.D.

Fysikk og astronomi

Fysikk, den mest grunnleggende av naturvitenskapen, danner grunnlaget for studien som de andre vitenskapens grener bygger på. På Clemson utforsker, tester og oppdager teoretikere og eksperimentelle fenomener som gir bevis for nye og enhetlige teorier basert på disse fysiske lovene. Vår fysikk- og astronomiavdeling er internasjonalt anerkjent for sitt eksperimentelle, beregnings- og teoretiske arbeid innen astronomisk, atmosfærisk, biologisk, kondensert materie og grunnleggende fysikk.

  • Fysikk: BA, BS, MS, Ph.D.

Steder

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss