Les den offisielle beskrivelsen

For 50 år, Coleman universitet har fungert som San Diego bare eksklusive Computer Training Institution. Grunnlagt i 1963, er Coleman anerkjent som en blomstrende kraft innen informasjonsteknologi. Kjent for sin innovative, invertert læreplan, har Universitetet vist seg å være vellykket i å undervise tusenvis av elevene de ferdighetene de trenger for å utmerke seg innen sine utvalgte felt.

Universitetets motto "drømmer til virkelighet" er et testament til Coleman dedikasjon til å sikre at hver elev er utstyrt med kunnskap og ferdigheter de trenger for å bygge fremtiden for sine drømmer. Spesialiserer seg på programmer som: Application Development, Network Security, og spillprogrammering Utvikling og Design, streber Coleman å gi studentene en topp hastighet pedagogisk erfaring, samtidig som den tilbyr en støttende, vennlig, og oppmuntre læringsmiljø. Coleman er kunnskapsrik og støttende administrativt personale og lærere ytterligere forbedrer ens læringsprosess og foreta delta Coleman en flott og givende opplevelse. Forpliktet til å styrke livet av sine studenter, tilstreber Coleman University for å opprettholde faglig dyktighet og faglig storhet.

Misjon og Visjon

Oppgaven til Coleman University er å forberede studentene for meningsfylte yrkeskarriere innen informasjonsteknologi og næringsliv, samtidig som det gir et miljø der de som blir en del av dette fagmiljøet kan utvikle sitt fulle potensial som mennesker. Coleman universitet gir mulighet for personer med forskjellig bakgrunn og alder for å dele ideer og verdier, og å lære å jobbe sammen mot felles mål:

Å lære å tenke analytisk og kreativt; å forstå fakta og ideer; å resonnere fra dem og uttrykke konklusjoner klart. Å anerkjenne at de som er mestere i maskinene i denne aldersgruppen av gjennomgripende teknologi har det endelige ansvaret for å sikre at deres innsats forbedre kvaliteten på livet til menneskeheten. For å fremme en ånd av intellektuell forespørsel, som forbedrer den kulturelle og sosiale utvikling i samfunnet.

Målene for de faglige programmene er:

Å utvikle forståelse av fagstoffet i et område av spesialisering. For å forstå forholdet mellom den spesielle området til hele verden av kunnskap. For å utvikle evner som er nødvendige for selvstendig arbeid og forskning i relaterte felt. Å integrere kunnskap og prinsipper av feltet av spesialisering i en sammenhengende teoretisk og praktisk rammeverk. For å styrke og videreutvikle både skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Å gi grunnlag for en levetid på kontinuerlig læring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Coleman University

The Information Systems Management-programmet gir studentene mulighet til å utforske avanserte teknikker, dagens trender, og fremtidige retninger i informasjonssystemer l ... [+]

Master of Science in Information Systems Management

Den Information Systems Management program gir studentene mulighet til å utforske avanserte teknikker, dagens trender, og fremtidige retninger i informasjonssystemer ledelse. Vårt mål er å hjelpe deg med å skille deg ut i ditt fagområde og gå videre til en posisjon med større ansvar i organisasjonen.

Ved fullført programmet, vil du ha de ferdigheter og kunnskaper for å designe, implementere og administrere IT-baserte forretningsløsninger-de ferdigheter som kreves for dagens IT-bransjen. Disse ferdighetene og kunnskapen vil tillate deg å oppnå et konkurransefortrinn og sikre organisasjonens fortsatt vekst og suksess.

... [-]
USA San Diego
September 2019
Heltid studier
17 måneder
Campus
Les mer på norsk

Coleman University

Coleman University