College of Charleston

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om høgskolen

Et overlegent offentlig universitet med personligheten til overs.

College of Charleston ligger i hjertet av det historiske Charleston, South Carolina, og er et nasjonalt anerkjent universitet for offentlig liberal arts and sciences. Grunnlagt i 1770, og høyskolen er blant landets beste universiteter for kvalitetsopplæring, studentliv og rimelighet. Det vakre og historiske campus, kombinert med moderne fasiliteter, banebrytende programmer og tilgjengelig fakultet, tiltrekker seg studenter fra hele USA og rundt om i verden.

Over 10.000 studenter og cirka 1000 studenter ved høgskolen har en følelse av små høgskoler blandet med fordelene og mangfoldet ved et mellomstort, urbant universitet. De jobber tett med et engasjert fakultet, som består av mer enn 500 fremragende lærere-lærde. Og byen Charleston - verdenskjent for sin historie, arkitektur, kultur og kystmiljø - fungerer som et levende og lærende laboratorium for opplevelser innen næringsliv, vitenskap, teknologi, undervisning, humaniora, språk og kunst.

Mission, Visjon og Verdier

Ære de tidløse prinsippene for liberal arts and sciences.

College of Charleston er en statlig støttet omfattende institusjon som gir en høy utdanning innen kunst og vitenskap, utdanning og næringsliv. Fakultetet er en viktig kilde til kunnskap og kompetanse for samfunnet, staten og nasjonen.

I samsvar med sin arv siden grunnleggelsen i 1770, har College en sterk liberal arts pensum. Ligger i hjertet av det historiske Charleston, og forsøker å oppfylle de økende utdanningskravene først og fremst fra Lowcountry og staten og, for det andre, i Sørøst-regionen. Et overlegent studium er sentralt i oppdraget til College of Charleston . Som en fremtredende komponent i statens høyere utdanningssystem oppmuntrer og støtter høyskolen forskning.

I tillegg til å tilby et bredt spekter av baccalaureate-utdanninger, inkorporerer høyskolen University of Charleston, South Carolina (UCSC), etablert ved statlig vedtekter i 1992, som fungerer som en forskningsinstitusjon der hovedfags- og forskningsprogrammene tilknyttet college plassert. UCSC tilbyr mastergradsprogrammer og regner med å tilby et begrenset antall doktorgrader hvis plassering og behov for garanti. Høgskolen gir også et omfattende etter- og videreutdanningsprogram for kreditt og ikke-kreditt og kulturelle aktiviteter for innbyggere i Lowcountry i South Carolina.

College of Charleston søker søkere som er i stand til å fullføre graden av krav og legger særlig vekt på å identifisere og innrømme studenter som utmerker seg faglig. College of Charleston serverer et mangfoldig studentorgan fra det geografiske området og tiltrekker seg også studenter fra nasjonale og internasjonale samfunn. Høgskolen gir studentene et fellesskap der de kan delta i original utredning og kreativt uttrykk i en atmosfære av intellektuell frihet. Dette fellesskapet, som er basert på prinsippene i den liberale kunsttradisjonen, gir studentene muligheten til å realisere sitt intellektuelle og personlige potensial og å bli ansvarlige, produktive medlemmer av samfunnet.

Oppdragserklæringen (også kalt erklæringen om formål) er godkjent eller revidert av State College Board of Trustees eller College of Charleston Board of Trustees 16. januar 1974; 12. mars 1986; 16. januar 1991; 15. februar 1994; 13. juli 2006; 23. juli 2014; og 25. august 2014.

Steder

Charleston

Address
66 George Street
29424 Charleston, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss