College of Mount Saint Vincent

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velg Mount

College of Mount Saint Vincent er et nasjonalt anerkjent uavhengig, liberal arts college. Forpliktet til katolsk tradisjon og økumenikk, tilbyr fjellet mer enn 40 grunnskoleprogrammer, inkludert et stort utvalg av store og mindreårige og faglig forberedelse innen regnskap, næringsliv, kommunikasjon, utdanning og sykepleie.

Vårt fakultet er lærere først. De er kjent for sine fantastiske akademiske legitimasjon og prisvinnende forskning. De engasjerer elevene gjennom en streng kjerneplan, den personlige oppmerksomheten som tilbys av en 13: 1 studentfakultet, små klasser (gjennomsnittlig 20), freshman-seminarer, uvanlig rike muligheter for student / Fakultet forskning, ekstraordinære valg for internasjonal studie, internshipene i New York City, og vårt unike Oxley Career Education Program.

Gjennom dette eksepsjonelle akademiske programmet forbereder fjellet studenter på en karriere, ikke bare en jobb. Alle fagområder legger vekt på analytiske ferdigheter, kritisk tenkning, etisk ansvar og klar overbevisende kommunikasjon. Disse er essensielle for suksess i alle yrker og den mest varige måten å investere i fremtiden. Det er derfor våre studenter og fakultet tar så stor stolthet i sitt arbeid sammen.

Mounten er et veldig personlig sted i en veldig stor by. Våre skogkledde, 70 hektar store vannkanten campus ligger bare 12 miles fra Midtown Manhattan. Vår beliggenhet gir uovertruffen tilgang til utdannings-, kultur- og karriereressursene i New York City og regionen. For oss er byen et klasserom. Kom og utforsk College of Mount Saint Vincent!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Ms Utdanning-tesol (undervisning Engelsk Til Høyttalere Av Andre Språk)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Bronx

Master of Science i undervisning engelsk til høyttalere for andre språk (TESOL) på College of Mount Saint Vincent er en 30-studie pensum bestående av både profesjonelle og ferdighetsbaserte klinisk orienterte kurs. [+]

MS Education-TESOL (Undervisning engelsk til høyttalere av andre språk)

Master of Science i undervisning engelsk til høyttalere for andre språk (TESOL) på College of Mount Saint Vincent er en 30-studie pensum bestående av både profesjonelle og ferdighetsbaserte klinisk orienterte kurs. MS TESOL-programmet er tilbudt for å forberede potensielle lærere av engelskspråklige elever fra førskolegruppen gjennom klasse 12, sammen med The United Federation of Teachers (UFT). Studentene må bare fullføre fem kurs på Mount Saint Vincent Riverdale eller Manhattan campuses, og de resterende fem kursene på en UFT-side.

Studenter som har fullført dette programmet og som bestått den nødvendige læringssertifisering av spesialitetseksamen i ESOL, vil være kvalifisert for New York State Initial Certification i TESOL.... [-]


Ms Utdanning - Ungdomsutdanning Og Spesialundervisning (dobbel Sertifisering)

Campus Heltidsstudier 14 måneder June 2019 USA Bronx

MS i ungdomsutdanning og spesialundervisning (Dual Certification, Grades 7-12) -program ved College of Mount Saint Vincent er designet for karrierevekslere eller nyutdannede studenter som ønsker å motta en New York State-undervisningslisens. [+]

MS-utdanning - ungdomsutdanning og spesialundervisning (dobbel sertifisering)

MS i ungdomsutdanning og spesialundervisning (Dual Certification, Grades 7-12) -program ved College of Mount Saint Vincent er designet for karrierevekslere eller nyutdannede studenter som ønsker å motta en New York State-undervisningslisens.

Dette 14-måneders akselererte programmet består av 45 studiepoeng og blander vitalt faglig innhold med praktisk undervisningserfaring fra klasserom gjennom et undervisningsfellesskapsprogram. Fellows er parret med en klasserom mentor-lærer. Undervisningsfellesskap arbeider sammen med sine mentorer i et klasse-passende klasserom, går på skolebaserte stabsmøter og faglige utviklingsseminarer, og påtar seg opplæringsansvar som tildelt. Før lærerstudenter påbegynnes i høst, går alle undervisningsfellesskap til en høyskole i Saint Vincent-sommerinstituttet, designet for å gi den faglige kunnskapen og ferdighetene til å bygge en vellykket karriere i utdanning.... [-]


Videoer

Mount Students Make Things Happen

College of Mount Saint Vincent Admission

NY Times Columnist Frank Bruni Showcases Mount Saint Vincent’s Excellence in Higher Education

College of Mount Saint Vincent Video: Opportunities of New York City

College of Mount Saint Vincent Video: Strong, Vibrant Campus Community

College of Mount Saint Vincent Video: Transformative Learning Experience

Kontakt

College of Mount Saint Vincent

Adresse, linje 1 Riverdale Avenue,6301
10471 Bronx, New York, USA
Telefon +1 718-405-3322