Les den offisielle beskrivelsen

Mange muligheter, en fokus - studenter som gjør en forskjell

The College of Saint Rose er en progressiv fellesskap av forskere fokusert på å få kunnskap og bruke det de har lært å gjøre verden rundt dem bedre. Saint Rose ligger i hjertet av Albany, New York delstatshovedstaden, og tilbyr en privat, uavhengig, felles høyskolen erfaring i et pulserende urbane omgivelser.

Med ca 4500 hel- og deltidsstudenter, har et mangfoldig tilbud av lavere, høyere og sertifikat programmer rettet mot både tradisjonelle studenter og arbeider fagfolk Saint Rose. Vi kombinerer strenge studier i liberal kunst og vitenskap med ubegrensede muligheter for praksisplasser, lågare forskning og studier i utlandet, samt muligheter for studentene til å engasjere seg i meningsfylt samfunnstjeneste.

Grunnlagt i 1920 av søstrene av St. Josef av Carondelet, har Saint Rose forble tro mot sin misjon ikke bare forberede studentene på sin karriere, men også forberede dem for livet.

Formålsparagraf

The College of Saint Rose samfunnet engasjerer høyt motiverte lavere og høyere grads studenter i strenge pedagogiske erfaringer. I den progressive tradisjon av grunnleggerne St. Josephsøstrene av Carondelet, men vi vil gjerne menn og kvinner fra alle religiøse og kulturelle bakgrunn. I tillegg til å utvikle sine intellektuelle evner, studenter har mulighet til å dyrke sine kreative og åndelige gaver i et mangfoldig læringsfellesskap som fremmer integritet, gjensidig avhengighet og gjensidig respekt.

The College leverer særegne og omfattende liberal arts og profesjonelle programmer som inspirerer våre kandidater til å være produktive voksne, kritiske tenkere og motivert, omsorg borgere. Vårt engasjement med bymiljøet utvider rammen for utdanningsmuligheter og oppfordrer Saint Rose samfunnets energiske engasjement og effektivt lederskap i samfunnet.

Med en campus i hjertet av det historiske Albany-hovedstaden i New York State-Saint Rose er kjent for sin strenge stipend og levende campus samfunnet.

Akademikere. 43 studieprogrammer, 29 masterprogrammer og 19 avanserte sertifikater tilgjengelig for nye studenter. Vurdert som en Best Northern University ved US News & World Report. Fakultetet. 93% av våre heltidsinstruksjons fakultetet medlemmer holder høyeste grad i sitt felt. Personlig oppmerksomhet. Den student-fakultetet forholdet er 14: 1, og Saint Rose syssels null lærerassistenter-så du skal jobbe direkte og ofte med professorer. Studenter. Nesten 4500 studenter (inkludert 2.800 studenter) fra 36 stater og mer enn 55 land. 48% av studenter bor på campus. Økonomisk støtte. 99% av første års studenter får noen økonomisk støtte, med gjennomsnittlig pakke på $ 26,891. Hva å gjøre.

På campus: ta i en NCAA Division II spillet kan du velge blant 40 studenter klubber, og ha det gøy i coed utført sport-alt fra cheerleading til ultimate frisbee.

Utenfor campus: se topp-navn band i konsert, delta på Broadway produksjoner, spasere gjennom street messer, tilbringe en ettermiddag i parken ...

Utdannet grader med en hensikt

Drive din karriere. Berike deg selv. Tjen en Saint Rose høyere grad.

Personer som har opptjent Saint Rose utdannet grader er krefter for positiv endring. De fører skoler, påvirke offentlig politikk, skrive romaner, rapportere nyheter, bygge IT-systemer, gjennomføre banebrytende forskning, kjøre selskaper, og starte sine egne bedrifter.

Hvordan fikk de det? Ved å tjene en høyere grad ved The College of Saint Rose. De fikk personlig oppmerksomhet fra fakultetet med aner legitimasjon og ivrig innsikt. De likte små klasse størrelser, fleksibel kveld, online og dag klasser og strenge fagfelt.

Det er gjort en forskjell i dem slik at de kan gjøre en forskjell - og blir som de virkelig ønsket å være.

Tjene en høyere grad er en kraftig karrierevalg. I gjennomsnitt, folk med en mastergrad tjene 23 prosent mer enn personer med en bachelorgrad.

Lavere og høyere grads nivå

Fire skoler: Arts & Humanities, næringsliv, utdanning, og Matematikk & Science 43 Undergraduate Degree Programs 6 Undergraduate Certificate Program 29 masterprogrammer 19 Avanserte Sertifikat programmer 11 aksellererte / dobbelt grad programmer tildele en bachelorgrad og mastergrad fra College of Saint Rose i fem år BA eller BS fra Saint Rose pluss BS Engineering i samarbeid med Rensselaer Polytechnic Institute BS pluss MS i klinisk laboratorium Sciences i samarbeid med Albany College of Pharmacy BS pluss Certified Medical Technologist i samarbeid med Rochester General Hospital eller New York Methodist Hospital BA / BS pluss JD i samarbeid med Albany School of Law, Pace University Law School, eller Western New England University School of Law MBA pluss JD i samarbeid med Albany School of Law

Studentliv

  • 80% av freshmen bor på campus; 45% av studenter bor på campus - Alana heltidsstudentene: 20% - 33% menn; 67% kvinner heltidsstudenter - stater representert i studentmassen: 32 - Land representert i studentmassen: 50 - Student Association Klubber: 35
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

College of Saint Rose

Hvis du aspire å motivere barn i klasserommet, gjøre undervisningen mer spennende, forskning undervisningsmetoder, eller evaluere programmer og leksjoner, kan en Saint Ro ... [+]

Hvis du aspire å motivere barn i klasserommet, gjøre undervisningen mer spennende, forskning undervisningsmetoder, eller evaluere programmer og leksjoner, kan en Saint Rose program i pedagogisk psykologi åpne disse muligheter for deg.

Nyutdannede forlate dette programmet med evnen til å kritisere noen instruksjonssituasjons undervisning matematiske begreper i et typisk klasserom, ledende voksen workshops for staten undervisningsavdeling, gjennomfører foreldre klasser, gi skriftlig, evaluering, og andre, og deretter utvikle strategier som vil hjelpe skape den optimale læringsmiljø. Studentene velger fra en av fire ordninger som fører til graden:

Generelt Scheme: designet for studenter som ønsker en bred forståelse av pedagogisk psykologi og dens anvendelse i ulike kontekster... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
College of Saint Rose

Hvorfor velge Saint Rose for Business Analytics? Det handler om tallene i nesten alle bransjer. Men du må vite hva du skal gjøre med dem. Business Analytics-programmet på ... [+]

Hvorfor velge Saint Rose for Business Analytics?

Det handler om tallene i nesten alle bransjer. Men du må vite hva du skal gjøre med dem. Business Analytics-programmet på Saint Rose er en intensiv, anvendt utdanning som er laget for å hjelpe deg med å gjøre ditt merke i "store data".

Vårt spesialiserte program går ut over tradisjonell dataanalyse, og adresserer hvordan analysen brukes til beslutningsprosesser i et ekte forretningsmiljø. Kjernearbeid inkluderer teori, matematikk og datavitenskap. Hvis du ikke kommer fra en datavitenskapsbakgrunn, gir vi deg verktøyene du trenger for å lykkes i dette programmet. Deretter velger du et bestemt spor: Markedsføring, ved hjelp av data for å spore og forutsi forbrukeradferd og kjøpsmønstre; eller ledelse, bruke data praktisk talt innenfor en organisasjon for salg, eller i stadig større grad HR-formål.... [-]

USA Albany
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

College of Saint Rose

Med en mastergrad i informasjonsteknologi får du ferdigheter i teknisk kommunikasjon og samarbeid - som er i stor etterspørsel blant arbeidsgivere - samt avansert kunnska ... [+]

Med en mastergrad i informasjonsteknologi får du ferdigheter i teknisk kommunikasjon og samarbeid - som er i stor etterspørsel blant arbeidsgivere - samt avansert kunnskap om datastrukturer, dataarkitektur, databasebehandlingssystemer, datakommunikasjon, brukergrensesnittdesign og programvare engineering. En dypere forståelse av informasjonssystemer kan bare forbedre dine karrieremuligheter.

På Saint Rose er du en person, ikke bare et nummer. Vårt informasjonsprogram tilbyr studentene små klassestørrelser på typisk 20 studenter - alt i datalabs - og en-til-en-tilgang til fakultet. Det er fleksibelt for både tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter, slik at kandidatene kan tjene en grad som tar bare kvelden og online-klassene. Great internship muligheter er oppnåelig.... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
College of Saint Rose

Har du en brennende nysgjerrighet for å finne ut hvordan tingene fungerer, og finner du stor tilfredshet i å løse problemer? Ønsker du en karrierebygging kreative løsning ... [+]

Har du en brennende nysgjerrighet for å finne ut hvordan tingene fungerer, og finner du stor tilfredshet i å løse problemer? Ønsker du en karrierebygging kreative løsninger på samfunnets mest presserende utfordringer?

Datavitenskapsfagfolk forandrer verden - beskytter forbrukerens personopplysninger, hjelper fellesskapene til å gjenopprette seg fra katastrofer, forbedre helsetjenester, matre verden - i alle bransjer og organisasjoner, snu abstrakte ideer til konkrete verktøy for å hjelpe andre.

Dataforskere og programvareingeniører, for eksempel, forventes å forbli noen av de arbeidstakere som har størst etterspørsel i løpet av de neste årene, og har årlige lønninger på eller over $ 100.000. Hvis du liker å tenke analytisk, konceptualisere store ideer, planlegge hvordan du skal løse problemer og konstruere detaljene, er MS i datalogi ved Saint Rose for deg.... [-]

USA Albany
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

The College of Saint Rose

International Student Testimonial: Adil Siddique