College of Saint Rose

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mange muligheter, en fokus - studenter som gjør en forskjell

The College of Saint Rose er en progressiv fellesskap av forskere fokusert på å få kunnskap og bruke det de har lært å gjøre verden rundt dem bedre. Saint Rose ligger i hjertet av Albany, New York delstatshovedstaden, og tilbyr en privat, uavhengig, felles høyskolen erfaring i et pulserende urbane omgivelser.

Med ca 4500 hel- og deltidsstudenter, har et mangfoldig tilbud av lavere, høyere og sertifikat programmer rettet mot både tradisjonelle studenter og arbeider fagfolk Saint Rose. Vi kombinerer strenge studier i liberal kunst og vitenskap med ubegrensede muligheter for praksisplasser, lågare forskning og studier i utlandet, samt muligheter for studentene til å engasjere seg i meningsfylt samfunnstjeneste.

Grunnlagt i 1920 av søstrene av St. Josef av Carondelet, har Saint Rose forble tro mot sin misjon ikke bare forberede studentene på sin karriere, men også forberede dem for livet.

Formålsparagraf

The College of Saint Rose samfunnet engasjerer høyt motiverte lavere og høyere grads studenter i strenge pedagogiske erfaringer. I den progressive tradisjon av grunnleggerne St. Josephsøstrene av Carondelet, men vi vil gjerne menn og kvinner fra alle religiøse og kulturelle bakgrunn. I tillegg til å utvikle sine intellektuelle evner, studenter har mulighet til å dyrke sine kreative og åndelige gaver i et mangfoldig læringsfellesskap som fremmer integritet, gjensidig avhengighet og gjensidig respekt.

The College leverer særegne og omfattende liberal arts og profesjonelle programmer som inspirerer våre kandidater til å være produktive voksne, kritiske tenkere og motivert, omsorg borgere. Vårt engasjement med bymiljøet utvider rammen for utdanningsmuligheter og oppfordrer Saint Rose samfunnets energiske engasjement og effektivt lederskap i samfunnet.

Med en campus i hjertet av det historiske Albany-hovedstaden i New York State-Saint Rose er kjent for sin strenge stipend og levende campus samfunnet.

Akademikere. 43 studieprogrammer, 29 masterprogrammer og 19 avanserte sertifikater tilgjengelig for nye studenter. Vurdert som en Best Northern University ved US News & World Report. Fakultetet. 93% av våre heltidsinstruksjons fakultetet medlemmer holder høyeste grad i sitt felt. Personlig oppmerksomhet. Den student-fakultetet forholdet er 14: 1, og Saint Rose syssels null lærerassistenter-så du skal jobbe direkte og ofte med professorer. Studenter. Nesten 4500 studenter (inkludert 2.800 studenter) fra 36 stater og mer enn 55 land. 48% av studenter bor på campus. Økonomisk støtte. 99% av første års studenter får noen økonomisk støtte, med gjennomsnittlig pakke på $ 26,891. Hva å gjøre.

På campus: ta i en NCAA Division II spillet kan du velge blant 40 studenter klubber, og ha det gøy i coed utført sport-alt fra cheerleading til ultimate frisbee.

Utenfor campus: se topp-navn band i konsert, delta på Broadway produksjoner, spasere gjennom street messer, tilbringe en ettermiddag i parken ...

Utdannet grader med en hensikt

Drive din karriere. Berike deg selv. Tjen en Saint Rose høyere grad.

Personer som har opptjent Saint Rose utdannet grader er krefter for positiv endring. De fører skoler, påvirke offentlig politikk, skrive romaner, rapportere nyheter, bygge IT-systemer, gjennomføre banebrytende forskning, kjøre selskaper, og starte sine egne bedrifter.

Hvordan fikk de det? Ved å tjene en høyere grad ved The College of Saint Rose. De fikk personlig oppmerksomhet fra fakultetet med aner legitimasjon og ivrig innsikt. De likte små klasse størrelser, fleksibel kveld, online og dag klasser og strenge fagfelt.

Det er gjort en forskjell i dem slik at de kan gjøre en forskjell - og blir som de virkelig ønsket å være.

Tjene en høyere grad er en kraftig karrierevalg. I gjennomsnitt, folk med en mastergrad tjene 23 prosent mer enn personer med en bachelorgrad.

Lavere og høyere grads nivå

Fire skoler: Arts & Humanities, næringsliv, utdanning, og Matematikk & Science 43 Undergraduate Degree Programs 6 Undergraduate Certificate Program 29 masterprogrammer 19 Avanserte Sertifikat programmer 11 aksellererte / dobbelt grad programmer tildele en bachelorgrad og mastergrad fra College of Saint Rose i fem år BA eller BS fra Saint Rose pluss BS Engineering i samarbeid med Rensselaer Polytechnic Institute BS pluss MS i klinisk laboratorium Sciences i samarbeid med Albany College of Pharmacy BS pluss Certified Medical Technologist i samarbeid med Rochester General Hospital eller New York Methodist Hospital BA / BS pluss JD i samarbeid med Albany School of Law, Pace University Law School, eller Western New England University School of Law MBA pluss JD i samarbeid med Albany School of Law

Studentliv

  • 80% av freshmen bor på campus; 45% av studenter bor på campus - Alana heltidsstudentene: 20% - 33% menn; 67% kvinner heltidsstudenter - stater representert i studentmassen: 32 - Land representert i studentmassen: 50 - Student Association Klubber: 35
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se BA'er » Se BSc'er » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms Regnskap

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Albany

Den MS i regnskap grad er en 30-kreditt timers program som er utviklet for å tilfredsstille kravene i New York State undervisningsavdeling for krav forretnings- og regnskaps for statsautorisert revisor (CPA) eksamen, og en mastergrad i regnskap. [+]

Saint Rose tilbyr deg to veier til MS i regnskap, avhengig av utdanningsnivået du allerede har oppnådd.

Gjennom 150-timers dual studium, kan studentene tjene sine BS og MS i regnskap på bare fem år. Programmet kombinerer begge studier i en logisk, sammenhengende læreplan som oppfyller de 150 studiepoeng som kreves av New York State for lisensstatusen som en CPA. Den MS i regnskap programmet er utviklet for studenter som allerede har en lavere grad, i noen større. Program Oversikt:

Den MS i regnskap grad er en 30-kreditt timers program som er utviklet for å tilfredsstille kravene i New York State Education Department for:

Kravene forretnings- og regnskaps for statsautorisert revisor (CPA) eksamen, og En mastergrad i regnskap. Spesifikke krav til MS i regnskap programmet: Oppfyller ett år av de to-års erfaringskravet for lisensstatusen som en CPA; Bistår studenter som har en lavere grad med fordypning eller konsentrasjon i regnskap å forfølge ytterligere studier for å møte 150-timers pedagogiske krav til lisensstatusen som en statsautorisert revisor; Bistår studenter som ikke har en lavere grad i regnskap å forfølge en karriere innen regnskap og tilfredsstiller pedagogiske krav til lisensstatusen som en statsautorisert revisor; Vektlegger utvikling av konseptuell kunnskap og analytiske ferdigheter gjennom generell Graduate Business kurs; og Bygger mot integrering av kunnskaper, ferdigheter, holdninger og ferdigheter gjennom hjørnestein kurs. ... [-]

Master

Ms Datamaskin Informasjon Systemer

Campus Heltidsstudier 3 semestre August 2018 USA Albany

En dypere forståelse av informasjonssystemer kan bare forbedre dine karrieremuligheter. [+]

En dypere forståelse av informasjonssystemer kan bare forbedre dine karrieremuligheter.

Du vil få ferdigheter i teknisk kommunikasjon og teamarbeid-som er svært etterspurt blant arbeidsgivere-samt avansert kunnskap om datastrukturer, datamaskinarkitektur, databasesystemer, datakommunikasjon, brukergrensesnitt design, og software engineering.

Programoversikt

Master of Science i Computer Information Systems er en profesjonell Science Master (PSM) studium som presenterer studenter med en anvendt utdanning i avanserte emner knyttet til informatikk, datateknikk, og informasjonssystemer. Vårt program er godkjent av National Professional Science Masters Association (NPSMA).

... [-]

MSEd Pedagogisk Psykologi

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Albany

Hvis du aspire å motivere barn i klasserommet, gjøre undervisningen mer spennende, forskning undervisningsmetoder, eller evaluere programmer og leksjoner, kan en Saint Rose program i pedagogisk psykologi åpne disse muligheter for deg. [+]

Hvis du aspire å motivere barn i klasserommet, gjøre undervisningen mer spennende, forskning undervisningsmetoder, eller evaluere programmer og leksjoner, kan en Saint Rose program i pedagogisk psykologi åpne disse muligheter for deg.

Nyutdannede forlate dette programmet med evnen til å kritisere noen instruksjonssituasjons undervisning matematiske begreper i et typisk klasserom, ledende voksen workshops for staten undervisningsavdeling, gjennomfører foreldre klasser, gi skriftlig, evaluering, og andre, og deretter utvikle strategier som vil hjelpe skape den optimale læringsmiljø. Studentene velger fra en av fire ordninger som fører til graden:

Generelt Scheme: designet for studenter som ønsker en bred forståelse av pedagogisk psykologi og dens anvendelse i ulike kontekster... [-]


MS I Business Analytics

Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Albany

Hvorfor velge Saint Rose for Business Analytics? Det handler om tallene i nesten alle bransjer. Men du må vite hva du skal gjøre med dem. Business Analytics-programmet på Saint Rose er en intensiv, anvendt utdanning som er laget for å hjelpe deg med å gjøre ditt merke i "store data". [+]

Hvorfor velge Saint Rose for Business Analytics?

Det handler om tallene i nesten alle bransjer. Men du må vite hva du skal gjøre med dem. Business Analytics-programmet på Saint Rose er en intensiv, anvendt utdanning som er laget for å hjelpe deg med å gjøre ditt merke i "store data".

Vårt spesialiserte program går utover tradisjonell dataanalyse, og tar opp hvordan denne analysen brukes til beslutningsprosesser i et ekte forretningsmiljø. Kjernearbeid inkluderer teori, matematikk og datavitenskap. Hvis du ikke kommer fra en datavitenskapsbakgrunn, gir vi deg verktøyene du trenger for å lykkes i dette programmet. Deretter velger du et bestemt spor: Markedsføring, bruker data til å spore og forutsi forbrukeradferd og kjøpsmønstre; Eller Administrasjon, bruker data praktisk talt innenfor en organisasjon for salg, eller i stadig større grad HR-formål. ... [-]


Videoer

The College of Saint Rose

International Student Testimonial: Adil Siddique

Kontakt

The College of Saint Rose

Adresse, linje 1 The College of Saint Rose 432 Western Avenue, Albany
Albany, New York, USA
HJemmeside http://www.strose.edu/gradprograms
Telefon +1 518-454-5143