Columbia College Hollywood

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Columbia College Hollywood er bygget på grunnlag av praktisk undervisning og læring. Vi tror at den beste måten å forberede deg på mulighetene som ligger foran, er å fremme en campuskultur som reflekterer den virkelige verden. Derfor oppfordrer våre programmer kreativt samarbeid på tvers av fagområder.

Fra første dag vil du oppgave som du prøver og prøve nye roller og ukjente teknologier som er involvert i å lage kreativt medieinnhold. Våre fakultet med erfarne, prisbelønte filmskapere, teknikere, kunstnere og mentorer bruker sin kompetanse til å engasjere deg med innovative læringsmetoder i interaktive klasserom.

Hvorfor velge oss?

For Filmmakere

Columbia College Hollywood er høgskolen for filmskapere hvor du lærer alle aspekter av filmskaping. Våre studieprogrammer fordyper deg i hele spekteret av kreative, tekniske og forretningsmessige ferdigheter som er nødvendige for å navigere de ubegrensede entreprenørmuligheter i en konkurransedyktig industri. Vi gir deg tilgang til kjernen i filmindustrien med praktikplasser, sysselsettingsmuligheter, profesjonelt utstyr og ekteverdenerfaring.

Med Filmmakere

Du vil jobbe med profesjonelle filmskapere som deler din lidenskap og forbinder deg med hånden og håndverket av filmindustrien. Kursene er utformet for å balansere praktisk praktisk instruksjon med prinsipp og teori, slik at du får ferdigheter og kunnskaper for å realisere din personlige visjon.

Tilgang til industrien

Du vil studere filmskaping i Los Angeles, sentrum av underholdningsindustrien. Du har tilgang til ledere fra industrien, fra dine instruktører i klasserommet til å arbeide profesjonelle gjesteforelesere. Praktikopphold gir deg den virkelige verdenserfaringen som du kan ta inn på arbeidsmarkedet etter eksamen.

Utstyr og fasiliteter

Du har tilgang til profesjonelt utstyr og fasiliteter som inkluderer permanente skytesett, separat film og TV-lydstasjoner, digitale redigerings-suiter og et high definition surround sound teater for å vise frem arbeidet ditt. Vår film- og digitalkamera inventar blir kontinuerlig oppdatert for å inkludere det profesjonelle utstyret som nå brukes av fagfolk.

Mission Statement

Columbia College Hollywood utdanner studenter innen kunst og vitenskap om kommunikasjon og de ulike medier av moderne historiefortelling innenfor en utforskning av liberal arts. Vårt strenge studium og praksis forbereder nyutdannede til å være analytiske tenkere og effektive kommunikatorer som er kreative, kunnskapsrike og ansvarlige bidragsytere til å fremme et nysgjerrig, gjennomtenkt og medfølende globalt samfunn.

Filosofi

Columbia College Hollywood er forpliktet til å fremme et læringssamfunn som fremmer kreativitet, innovasjon og vekst gjennom utdanning, samarbeid og en felles kjærlighet til underholdningskunst. Vi søker å gi en utfordrende liberal arts opplevelse som forbereder studentene for statsborgerskap i det globale samfunnet ved å gi:
  • Læreplaner beriket med praktiske læringsopplevelser som reflekterer den virkelige verden av underholdningsindustrien.
  • Prosjektbaserte kursstudier krever at elevene jobber i lag for å lære alle aspekter av filmprosessen.
  • Et inspirerende fakultet for underholdningsindustrien med erfaring med å hjelpe elevene frigjøre sitt kreative potensial.
  • Et intimt pedagogisk miljø som oppfordrer hver student til å ta de nødvendige risikoen for å utvikle en unik kunstnerisk visjon og stemme.
  • Muligheter for profesjonell tilgang og fortsatt læring gjennom relasjoner til underholdningsindustrien for å hjelpe kandidater bygge grunnlag for kreativ og profesjonell suksess.

Historie

I over 65 år har Columbia College Hollywood gitt en praktisk opplæring innen kunst

Columbia College Hollywood ble opprinnelig etablert i 1952 i MacArthur Park-området i Los Angeles som en grenskampus av Columbia College i Chicago. Læreplanen var designet for å fokusere på den voksende fjernsyns- og radioindustrien og inneholdt et fakultet bestående av arbeids-tv og radio fagfolk. I 1959 separerte Columbia College Hollywood fra Chicago-instituttet for å fungere som en uavhengig, privat, ideell høyskole.

I 1997 etablerte Columbia College Hollywood sin nåværende campus i det historiske, tidligere verdens hovedkvarter i Panavision, den fremste designer, og produsent av de fineste kameraer og linser til film- og fjernsynsindustrien. Høgskolen er nå sentralt i hjertet av San Fernando Valley, og gir studenter og fakultet tilgang til alle store film- og fjernsynsstudier i Los Angeles-området.

Studentliv

Enten du drømmer om å skape innhold til den store skjermen, den lille skjermen, spillkonsollen eller scenen, presenterer din kreative visjon i den virkelige verden eller den virtuelle verden, eller etablere stedet som bransjeleder eller mester i håndverket ditt, har vi opprettet en campuskultur designet for å gi deg mulighet til å oppfinne, forme, håndtere og forfine ditt personlige kunstneriske merke og forberede deg til å finne ditt eget sted i den uendelige, entreprenørlige verden av global medieopprettelse.

Steder

Los Angeles

Address
Oxnard Street
18618 Los Angeles, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: