Columbia University Columbia Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Columbia Business School er sentrert i New York City, det globale knutepunktet for næringslivet, og tilbyr sine mangfoldige og gründerstudenter daglig tilgang til innflytelsesrike bransjeledere.

Våre anerkjente fakultetsmedlemmer er i forkant av sine felt og produserer banebrytende forskning på tvers av fagområder. Og vårt verdensomspennende alumni-nettverk fortsetter å vokse og påvirke endringene. På Columbia Business School i dag feirer vi plassen helt i sentrum.

Vi er forpliktet til å utdanne og utvikle ledere og byggere av bedrifter som skaper verdi for sine interessenter og samfunnet generelt; vi oppnår dette gjennom våre MBA-, MS-, PhD- og Executive Education-programmer.

Vi er like forpliktet til å utvikle nye lærde og lærere, og å skape og formidle banebrytende kunnskap, konsepter og verktøy som fremmer forståelse og praksis for ledelse; vi oppnår dette gjennom fakultetets forskning og PhD-programmer.

En uovertruffen kultur for akademisk fortreffelighet

Den banebrytende forskningen til fakultetets medlemmer påvirker forretningspraksis i alle sektorer. Informert i sanntid av det globale forretningsmiljøet, lærer de en transformerende og stadig utviklende læreplan som utvikler ledere som er klare til å skape muligheter i ethvert miljø.

Gjør en sterk innvirkning på næringslivet og samfunnet

Tankeledelsen til vårt fakultet og ansatte og vår posisjon i sentrum av global virksomhet betyr at vi får en umiddelbar og målbar innvirkning på kreftene som former virksomheten. Rundt om i verden takler våre 44 000 pluss alumner dagens stadig mer komplekse problemer og gjør en forskjell i sine egne næringer og samfunnet generelt.

Steder

Manhattan

Address
10027 Manhattan, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss