Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Columbia Video Network har vært ledende innen nettbasert læring siden oppstarten i 1986, slik at tusenvis av arbeider fagfolk og eksternt lokalisert studenter til å dra nytte av fjernundervisning og forfølge sine grader uten bosted krav på campus i New York. Den Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) tilbyr bred opplæring innenfor et stort forskningsuniversitet og er ideell for å utdanne morgendagens ingeniørledere og oppmuntre teknisk kompetanse. Våre ingeniører og anvendt vitenskap programmer, som er blant landets eldste og mest innflytelsesrike, omfavne ny teknologi og tverrfaglige muligheter.

Vårt mål er å styrke våre studenter til å bli morgendagens teknologi ledere. Mot dette formål, vi fremme god undervisning og delta i verdensklasse forskning med mål om å fremme forrang i forkant. Vi ønsker deg velkommen til å bli med oss ​​på denne spennende reisen inn i fremtiden.

Det er mange hovedfags faglige muligheter tilgjengelig for deg på nettet fra Columbia Video Network. CVN studenter dra nytte av den personlige oppmerksomheten forbundet med små høyskoler samt fra de omfattende faglige ressursene i en stor forskningsinstitusjon. Som Columbia student, vil du ha tilgang til verdenskjente professorer som er ledere og innovatører i sine respektive felt.

Graduate online ingeniørstudenter ved Columbia nyte et bredt spekter av akademiske programmer å velge mellom, inkludert Operations Research, metoder i finans, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, Chemical Engineering, Anvendt matematikk, fysikk, informatikk, elektro, mekanisk og Civil Engineering, Construction Engineering og ledelse systemer, materialteknologi.

Steder

New York

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss