Les den offisielle beskrivelsen

Columbia Video Network har vært ledende innen nettbasert læring siden oppstarten i 1986, slik at tusenvis av arbeider fagfolk og eksternt lokalisert studenter til å dra nytte av fjernundervisning og forfølge sine grader uten bosted krav på campus i New York. Den Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) tilbyr bred opplæring innenfor et stort forskningsuniversitet og er ideell for å utdanne morgendagens ingeniørledere og oppmuntre teknisk kompetanse. Våre ingeniører og anvendt vitenskap programmer, som er blant landets eldste og mest innflytelsesrike, omfavne ny teknologi og tverrfaglige muligheter.

Vårt mål er å styrke våre studenter til å bli morgendagens teknologi ledere. Mot dette formål, vi fremme god undervisning og delta i verdensklasse forskning med mål om å fremme forrang i forkant. Vi ønsker deg velkommen til å bli med oss ​​på denne spennende reisen inn i fremtiden.

Det er mange hovedfags faglige muligheter tilgjengelig for deg på nettet fra Columbia Video Network. CVN studenter dra nytte av den personlige oppmerksomheten forbundet med små høyskoler samt fra de omfattende faglige ressursene i en stor forskningsinstitusjon. Som Columbia student, vil du ha tilgang til verdenskjente professorer som er ledere og innovatører i sine respektive felt.

Graduate online ingeniørstudenter ved Columbia nyte et bredt spekter av akademiske programmer å velge mellom, inkludert Operations Research, metoder i finans, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, Chemical Engineering, Anvendt matematikk, fysikk, informatikk, elektro, mekanisk og Civil Engineering, Construction Engineering og ledelse systemer, materialteknologi.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Operations Research er en anvendt vitenskap og er opptatt av kvantitative beslutningsproblemer, vanligvis involverer tildeling og kontroll av begrensede ressurser. Slike ... [+]

Master of Science i Operations Forskning

Operations Research er en anvendt vitenskap og er opptatt av kvantitative beslutningsproblemer, vanligvis involverer tildeling og kontroll av begrensede ressurser. Slike problemer oppstår, for eksempel i driften av industribedrifter, finansinstitusjoner, helseorganisasjoner, transportsystemer, energi og ressurser, og regjeringen. Drifts analytiker utvikler og bruker matematiske og statistiske modeller for å bidra til å løse disse beslutningsproblemer. Som ingeniører, de er problem tilvirkere og løsere. Deres arbeid krever dannelsen av en matematisk modell av et system og analyse og prediksjon av konsekvensene av alternative modi for drift av systemet. Analysen kan innebære matematiske optimalisering teknikker, sannsynlighets og statistiske metoder, eksperimenter og datasimuleringer. Operations Research kurs har vært tilbudt ved Columbia University siden 1952.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk