Concordia University Ann Arbor Haab School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VÅRT OPPDRAG

Concordia University Ann Arbor er et luthersk samfunn med høyere utdanning forpliktet til å hjelpe studenter å utvikle sinn, kropp og ånd for å tjene Kristus i kirken og verden.

En lidenskap for hele selvet

Ved Concordia University Ann Arbor vil din tro og din kunnskap blomstre fordi vi er et samfunn som bryr seg om hele deg selv - ditt sinn, kropp og ånd - og er forpliktet til å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensiale.

Vårt formål

Concordia Universitys kjerneverdier og misjonserklæring uttrykker universitetets varige formål og identitet; selve årsaken til at den eksisterer som et sted for luthersk høyere utdanning. En felles troskap til dette sentrale formålet styrer Concordias akademiske skoler, programmer og initiativer.

Oppdrag

Concordia University Ann Arbor er et luthersk samfunn med høyere utdanning forpliktet til å hjelpe studenter å utvikle sinn, kropp og ånd for å tjene Kristus i kirken og verden.

verdier

Bundet av bibelske og bekjennende læresetninger fra The Lutheran Church — Missouri Synode, medlemmene av Regents Board og Concordia University Foundation Board, presidenten og ansatte ved universitetet skal handle på en måte som er i samsvar med kjerneverdiene listet opp nedenfor.

  • Kristus-sentrert: Konkordianere har tro på Jesu Kristi forløsende arbeid.
  • Sannhet og integritet: Concordians snakker sannhet og viser integritet i alle våre forhold.
  • Excellence: Concordians forventer fortreffelighet i alle våre anstrengelser for å støtte universitetets misjon.
  • Service: Concordians tjener andre på omsorgsfulle, nyttige, respektfulle og kunnskapsrike måter.

Syn

Fakultetet, ledelsen, personalet, studenter og alumner utfører Concordias oppdrag hver dag når de følger en levende vei mot fremtiden.

Visjonen til Concordia er å være kjent nasjonalt og internasjonalt som et fremste luthersk, kristent universitet, allment anerkjent for meningsfull integrering av tro og læring. Alumni vil påta seg betydelige ansvarsoppgaver for tjenere i kirken og samfunn over hele landet og over hele verden.

Steder

Ann Arbor

Address
Geddes Road,4090
48105 Ann Arbor, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: