Les den offisielle beskrivelsen

Investerer i deg!

Contech investerer i deg ved å tilby utdannelser, ferdigheter og jobbmuligheter for karrieren til programvarebasert økonomi i morgen.

Gå videre i karrieren din

Lykkes nå og betal senere

I Contech er vi transparente. Vi ønsker å investere i deg og avsløre den beste versjonen av deg. Start karrieren med et lite gebyr på forhånd, og betal undervisningen når du lander en høyt betalte jobb - hvis du ikke gjør det, trenger du ikke betale. Så enkelt er det. Så dette er hvordan vi støtter studentene våre.

Bli en digital nomad

Contech lover sine studenter å tilby utnyttelsesteknologi for å kunne jobbe hvor som helst i verden, oppleve forskjellige kulturer, utstyrt med kjernepersonlige kompetanser, ikke bare for studiene dine, men for ditt personlige og profesjonelle liv.

4 gigantiske tech-byer

Contech Nomad-studenter drar fordel av å bo og lære i fire forskjellige verdensbyer, San Francisco, New York, Berlin

Prosjektbasert læring

Vi er imot passive leksjoner der du venter på informasjon som blir skjenket på hodet. Med de utfordrende prosjektene vil du få frem de beste delene av dine tidligere erfaringer og koble dem til prosjektet ditt for å kultivere dem til de inspirerende og unike.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Utfordrer det tradisjonelle læringssystemet

Vår tilnærming er å gi deg inspirerende utfordringer som vekker fantasien din, og samtidig vise deg hva du trenger for å oppnå disse utfordringene.

Ferdighetsutvikling

En Contech-student som har utmerkede ferdigheter og dypt kunnskap innen sitt fagfelt, og som også er ivrig etter å utforske de ennå ukjente mulighetene for den digitale transformasjonen samfunnet vårt opplever.

Digital læring

Vår tilnærming river opp regelboken ved å identifisere de som reproduserer fakta for en eksamen, og det er ikke det som trengs i dagens hurtigøkonomi. I stedet tilbyr vi en 360-graders digital læringsopplevelse - innebygd kunnskap og forståelse i et praktisk miljø.

Hackathons

Læring etter rote holder deg ikke oppdatert med den teknologiske utviklingen. Praktiske verksteder holder deg til å lære i et samfunn - spretter ideer fra medelever og lærer organisk.

mentoring

Lærerne våre tenker ikke på seg selv som de som har verdifull kunnskap som de bare vil gi videre til deg. I stedet fokuserer de på å gjøre det mulig for deg å få meningsfulle, førstehåndsopplevelser - og gi deg muligheten til å mestre utfordrende prosjekter med evnen til å tenke kreativt, samarbeide og kommunisere effektivt.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgOppstart arkivfotografier / pexels

Utvikling av den dyktige arbeidsstokken

Grunnlaget for Contech har vært i utdannings- og talentutviklingsbransjen siden 2005 og gir tilgang til utdanning over 45 000 studenter over hele verden. Innen 2014 var ferdighetsgapet på teknologifeltet så stort at alle våre arbeidsgivernettverk lette etter talenter i de nystiftede feltene, var skuffet over at det akademiske landskapet fokuserer på de aldri skiftende grunnleggende prinsippene for datavitenskap, i stedet av de spennende nye mulighetene på internett og dets muligheter.

Dagens komplekse, globale økonomi krever en dyktig arbeidsstyrke som kan utnytte teknologien for å gi suksess. Contechs robuste programserie inkluderer alle grunnleggende pilarer for innovasjon for å gi enkeltpersoner og team flere muligheter for vekst og utvikling. Vi tilbyr programmer innen kunstig intelligens, datavitenskap, digital markedsføring så vel som cloud computing, dyp læring, produktstyring, digital design og programvareutvikling, programmer som rommer vår digitale økonomi i dag. Studentene kan velge mellom en rekke formater og modaliteter for å hjelpe dem best å oppnå sine mål, inkludert heltid, deltid, på campus og online.

Konstruere et enormt globalt nettverk

Vi har 4 studiesteder i de beste teknologiknutepunktene i hele verden, men ytterligere 2 studiesteder vil være tilgjengelige i 2020. Vi utvider stadig arbeidsgivernettverket som består av 32 teknologipartnere. Contechs globale tilstedeværelse, tech-nettverk og ansettelsespartnere er tre av våre største eiendeler. I tillegg til programmer som utelukkende er designet for å imøtekomme arbeidsgiverbehov, fremmer vi en rørledning av fagpersoner i industrien som fungerer som instruktører, veiledere og trenere. Dette blomstrende profesjonelle nettverket hjelper våre nyutdannede med å finne jobber og knytte forbindelser, og setter dem opp for suksess på jobben og i livet.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Vi tilpasser seg markedet

Dynamiske felt som datavitenskap og kunstig intelligens utvikler seg i sanntid, og vi piloterer, lanserer og solnedgangsprogrammer kontinuerlig for å svare på markedets etterspørsel og utviklingen av verktøy og teknikker. Vårt team av instruksjonsdesignere, fageksperter og ledere av utdanningsprodukter i verdensklasse oppdaterer innholdet vårt kontinuerlig for å sikre relevans. Ved å utnytte data, tilbakemeldinger og innsikt fra våre proprietære vurderinger, produserer vi kurs som gir maksimal innvirkning på jobben. Dype arbeidsgiverforhold har alltid vært en viktig del av Contechs DNA. Omtrent halvparten av studentene våre er finansiert av arbeidsgivere som ønsker at de ansatte skal få opplæring av våre eksperter, og læreplanene våre styres av bransjebehov. Vi har hjulpet dusinvis av Fortune 100-selskaper - og hundrevis av andre virksomheter over hele verden - med å vurdere og trene talentet deres, på stedet, online eller på campusene våre.

Licensing

Contemporary Technology University er i ferd med å få full institusjonell godkjenning for å fungere som en privat graden som gir institusjon av California Bureau for Private Postsecondary Education. Full institusjonell godkjenning er den høyeste statusen som deles ut av California. Slik godkjenning indikerer overholdelse av minstestatistandarder og innebærer ikke godkjenning eller anbefaling fra staten eller av Spesialenheten.

Støttet av Academic Community

Det faglige rådet gir oss den siste innsikten i feltets forskning, et sterkt bånd til det vitenskapelige samfunnet og tiår med erfaring med å skape meningsfulle læringsmiljøer. De hjelper oss med å identifisere de professorer, forskere og forelesere som deler vår drivkraft for dyktighet, vårt felles oppdrag og støtter vår pedagogiske tilnærming.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Contemporary Technology University

Bli en digital markedsfører ved å mestre ferdighetene for digital markedsføringsstrategi og markedsføringsplanlegging, UX, innholdsmarkedsføring, innkommende markedsførin ... [+]

Bli en digital markedsfører ved å mestre ferdighetene for digital markedsføringsstrategi og markedsføringsplanlegging, UX, innholdsmarkedsføring, innkommende markedsføring, e-postmarkedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO), søkemotormarkedsføring (SEM), blygenerering, sosiale medier, e-handel , online omdømmestyring og tilknyttet markedsføring. Startdato Varighet Studiealternativer Undervisning Lykkes nå Gjennomsnittlig lønn 15. januar 2020 12-18 måneder Nomad eller online 5.400 dollar 15% inntekt i to år eller $ 18 000 på forhånd Betal bare hvis du får jobb $ 70K - $ 110K USD Masterprogram med ansettelsesfokus

Master of Digital Marketing er designet for å hjelpe deg med å utvikle en avansert forståelse av de grunnleggende konseptene som ligger til grunn for digital markedsføring og salg. I tillegg til å tilegne deg de praktiske ferdighetene som er nødvendige for å implementere og administrere effektive digitale markedsføringsstrategier, vil du også utvikle kritisk spesialistkunnskap gjennom forskning og utvikling av masteroppgavene. Denne prosessen validerer en pedagogisk pedagogikk i programmet - med strukturerte læringsutbytte, og tilpasset innhold og vurderingskriterier.... [-]

USA Palo Alto
Januar 2020
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

MSc

Contemporary Technology University

Bli en dataforsker ved å mestre ferdighetene til å tolke data, formulere innsikt og formidle kunnskapen din ved å bruke maskinlæring, administrere store datasett og gener ... [+]

Bli en dataforsker ved å mestre ferdighetene til å tolke data, formulere innsikt og formidle kunnskapen din ved å bruke maskinlæring, administrere store datasett og generere interessante visualiseringer. Startdato Varighet Studiealternativer Undervisning Lykkes nå Gjennomsnittlig lønn 15. januar 2020 12-18 måneder Nomad eller online $ 6K 15% inntekt i to år eller $ 20 000 på forhånd Betal bare hvis du får jobb $ 90K - $ 145K USD Masterprogram med ansettelsesfokus

Da data samler seg over store sektorer av industri og akademia ser vi et behov for datavitenskapere utstyrt med ferdigheter til å bistå med databasert beslutningstaking. For eksempel bruker bedrifter data for å bestemme forsikringsdekning, for å gjøre markedsføringsbeslutninger, å tilby anbefalinger til kunder, og å gi mer effektiv helsetjenester. Et kjent eksempel fra akademia er bestemmelsen av Higgs Boson fra simulerte data med maskinlæringsmetoder.... [-]

USA Palo Alto
Januar 2020
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Contemporary Technology University

Bli en kunstig intelligensekspert ved å mestre ferdighetene til å utvikle intelligente algoritmer og maskiner for selvkjørende biler, smartkameraer, overvåkingssystemer, ... [+]

Bli en kunstig intelligensekspert ved å mestre ferdighetene til å utvikle intelligente algoritmer og maskiner for selvkjørende biler, smartkameraer, overvåkingssystemer, robotproduksjon, maskinoversettelser, internettsøk og produktanbefalinger. Startdato Varighet Studiealternativer Undervisning Lykkes nå Gjennomsnittlig lønn 15. januar 2020 12-18 måneder Nomad eller online $ 6K 15% inntekt i to år eller $ 20 000 på forhånd Betal bare hvis du får jobb USD 90 000 - USD 234 000 dollar Masterprogram med ansettelsesfokus

Som mennesker kan vi bli fascinert av kompleksiteten i all daglig aktivitet. Hvordan oppfatter vi, handler, bestemmer og husker? På den ene siden, hvis vi forstår hvordan vår egen intelligens fungerer, kan vi bruke denne kunnskapen til å gjøre datamaskiner smartere. På den annen side, ved å få datamaskiner til å oppføre seg mer som mennesker, lærer vi mer om hvordan vår egen erkjennelse fungerer.... [-]

USA Palo Alto
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk