Corban University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Corban Universitetet er opptatt av å gi elevene erfaring og dyktighet av en privat, kristen utdanning med fleksibiliteten til helt online klasser. Den elektroniske programmer lar studentene til å fullføre en bachelor-grad eller forfølge en mastergrad i utdanning, tjeneste eller virksomhet. Klassene blir undervist av lærere og medhjelper instruktører med virkelige verden erfaring, ikke undervisning assistenter eller hovedfagsstudenter.

Grunnlagt i 1935, er Corban Universitetet en uavhengig kristen høyskole som tilbyr faglig dyktighet, en fleksibel timeplanen og ekspert fakultetet som blir mentorer og venner. Bibelsk-baserte kurs integrerer praktisk erfaring med kunnskap og ferdigheter du trenger for å lykkes i din karriere.

Corban er konsekvent rangert i US News & World Report topp 10 i Vesten for akademikere og verdi, og er akkreditert av Northwest Kommisjonen på høyskoler og universiteter. Corban er også et eget militærvennlige skole.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se skolens masterprogrammer » Se MBA » Se Bachelor » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Kristen Ledelse

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA Salem + 1 fler

The Master of Arts i Christian Leadership grad er utformet for å gi deg en tverrfaglig tilnærming til tjeneste ved å utnytte klasser fra Corban Universitetets graduate-programmer i næringslivet, utdanning og guddommelighet. Yrkes departementet krever ofte du være utstyrt i områder foruten departementet. Du kan ofte være nødvendig for å balansere budsjettene, rekruttere frivillige, råder gruppemedlemmer, utvikle pensum, håndtere hendelser eller kommunisere med en rekke folk fra alle aldre og samfunnslag. Dette grad forbereder deg for de ulike rollene din tjeneste krav. [+]

Den Master of Arts i kristen ledelse grad er utformet for å gi deg en tverrfaglig tilnærming til tjeneste ved å utnytte klasser fra Corban Universitetets graduate-programmer i næringslivet, utdanning og guddommelighet. Yrkes departementet krever ofte du være utstyrt i områder foruten departementet. Du kan ofte være nødvendig for å balansere budsjettene, rekruttere frivillige, råder gruppemedlemmer, utvikle pensum, håndtere hendelser eller kommunisere med en rekke folk fra alle aldre og samfunnslag. Dette grad forbereder deg for de ulike rollene din tjeneste krav.

Ikke alle i departementet er kalt til å være en senior pastor; noen er kalt til å være samfunnsledere, lærere, ledere, frivillige arrangører eller ungdomsledere. The Master of Arts i Christian Leadership gir seminaret trening med en sterk teologisk base og tre allsidige konsentrasjoner slik at du kan skreddersy din grad til departementets behov.... [-]


Master

Master Of Divinity

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA Salem + 1 fler

Departementet trives der uforanderlige Guds Ord skjærer med en stadig skiftende verden. Departementet er i ferd med å nå mennesker - la Jesus Kristus forvandle våre liv og samfunn. Så igjen, dette er rett og slett et pent uttalte ideal, eller er det en levende realitet? [+]

Departementet trives der uforanderlige Guds Ord skjærer med en stadig skiftende verden. Departementet er i ferd med å nå mennesker - la Jesus Kristus forvandle våre liv og samfunn. Så igjen, dette er rett og slett et pent uttalte ideal, eller er det en levende realitet?

Departementet er vanskelig og full av vanskelige spørsmål, utfordrende situasjoner og ufullkomne mennesker. Seminary gir deg grunnlaget for å si sannheten i evangeliet med overbevisning, medfølelse og nåde midt i en stadig mer post-kristne verden. Det utstyrer deg å lære relevansen og livsforvandlende budskapet om Skriften og sette et eksempel på tro i aksjon.

Trening som er riktig for deg

Som pastor, må du kombinerer lidenskap, yrke og teologi. Vær rustet til å tale til hundrevis og råd en. Vær klar til å håndtere organisatorisk vekst og budsjetter, og lede team av frivillige. Vær forberedt på å støtte, oppmuntre, utfordre og inspirere dem du tjener.... [-]


Videoer

Sheri Jones - Online Classes

Amanda B - Online Classes

Robb Hunt - Your Priorities

Jodine Wood - Why Corban

Corban University - You Belong