Les den offisielle beskrivelsen

Cornell Tech er en revolusjonerende modell for høgare utdanning som forener teknologi med næringsliv og kreativ tenkning. Cornell Tech samler likesinnede fakultet, bedriftsledere, tech gründere og studenter i en katalytisk miljø å produsere visjonære ideer forankret i viktige behov som vil gjenoppfinne måten vi lever på.

Den Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute omfatter det faglige samarbeidet mellom Cornell University og Technion - Israel Institute of Technology ved Cornell Tech.

Cornell Tech midlertidige campus har vært oppe og kjører på Googles Chelsea bygningen i New York City siden 2012, med en voksende verdensklasse fakultet, master- og PhD-studenter, og postdoktorer som arbeider med teknologisk orienterte organisasjoner og bedrifter, og på sine egne startups.

Byggingen er i gang på Cornell Tech faste, bærekraftig 12-acre campus på Roosevelt Island, med en første fase grunn til å åpne i 2017. Når den er helt ferdig, vil campus består av 2 millioner kvadratfot med state-of-the-art bygninger, over 2 dekar åpen plass, og vil være hjem for mer enn 2000 hovedfagsstudenter og nesten 280 lærere og ansatte.

Vår misjon

Cornell Tech fokuserer på å skape banebrytende ledere og teknologier for den digitale tidsalder, gjennom forskning, teknologi kommersialisering, og høgare nivå utdanning på profesjonelle mestere, doktorgrads- og postdoktornivå.

Vårt utgangspunkt er at den raske innovasjonstakten i den digitale tidsalder krever nye tilnærminger til kommersialisering av universitets teknologi, nye nivåer av strategisk samarbeid mellom bedrifter og universiteter, og nye læreplaner for høgare utdanning. Vi skaper nye akademiske programmer som blander tekniske dybde, business know-how, design ferdigheter og en "byggmester" tenkemåte.

Vårt hjem studiesteder

The Cornell Tech nettverket utvides utover New York City til de andre institusjonene som hjelper oss forfølge vårt oppdrag hver dag.

Cornell er en privat, Ivy League universitet og land-grant universitet for New York State. Cornell oppgave er å oppdage, bevare og formidle kunnskap; produsere kreativt arbeid; og fremme en kultur for bred henvendelse gjennom og utover Cornell samfunnet. Cornell Tech tilbyr grader i forbindelse med disse skolene:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Når Cornell forberedte et bud for Applied Science konkurranse New Yorks, Technion - Israel Institute of Technology var et logisk valg for en akademisk partner. Med Israels rykte som "StartupNation" og Technion historie med å produsere landets ledende teknologigründere, visste Cornell det var en felles visjon:

  • Israel er hjem til den største konsentrasjonen av høyteknologiske oppstartsselskaper utenfor Silicon Valley.
  • Technion nyutdannede utgjør majoriteten av israelske utdannede forskere og ingeniører, som utgjør over 70% av landets grunnleggere og ledere av høyteknologiske næringer.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Cornell Tech

Teknologifeltet blir stadig raskere og entreprenørmessig, og de mest vellykkede utviklere og programmerere er de som forstår hvordan teknologien blir til et produkt. Vår ... [+]

Master i datalogi

Teknologi eksisterer for å møte menneskelige behov og løse menneskelige problemer. Og dagens teknologidrevne nybegynnere trenger ingeniører og datavitenskapere som også forstår forretningssiden for å bringe innovative løsninger til markedet.

Cornell Tech master i datalogi vil gi studentene de tekniske ferdighetene som trengs for å utvikle banebrytende løsninger, samtidig som de utsetter dem for entreprenørskap og produktledelse.

Lær gjennom tverrfaglig samarbeid

Uansett hvor du bruker datavitenskap og ingeniørfag, vil du mest sannsynlig jobbe i samarbeid med produkt- og prosjektledere, salgs- og markedsføringsledere, selv advokater. Din suksess vil avhenge av din evne til å snakke sitt språk, for å se hvordan din teknologiske ekspertise passer inn i større hele bedriften, og å trekke inspirasjon fra alle deler av virksomheten.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Cornell Tech

Utvikle morgendagens teknologi. Cornell Tech 's Electrical ... [+]

Master i elektroteknikk og datateknikk

Utvikle morgendagens teknologi. Cornell Tech 's Electrical

Master of Engineering in Electrical

Spennende utviklingen i maskinlæring, sensorteknologi og signal- og bildebehandling gir nye muligheter for ingeniører og datavitenskapere med avanserte tekniske ferdigheter og entreprenørskapssett for å gjøre utviklingen til nye produkter og tjenester. Cornell Tech 's Master in Electrical

Lær kuttegenskaper i startkultur

De mest vellykkede nye teknologier og oppstart utvikles når teknikere, designere og entreprenører samarbeider. Cornell Tech har tatt den samarbeidsmodellen for produktutvikling og anvendt den til våre studieprogrammer. Din klasseromsbaserte kurs, undervist av fagfaglig med dyp bransjeerfaring, utfyller prosjektbaserte opplevelser som vil få deg til å jobbe i lag med studenter fra Cornell Tech andre tekniske gradsprogrammer, samt våre LLM og MBA-programmer. Du vil utvikle din egen virksomhet i Startup Studio og skape innovative løsninger for ekte forretningskunder som en del av Product Studio. I prosessen utvikler du forretningsmessige, kommunikasjonsevner og eksepsjonell teknisk dyktighet du trenger for å tiltrekke oppmerksomhet fra verdens mest innovative bedrifter og ambisiøse oppstart.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Cornell Tech

Enhver bedrift i enhver bransje får en konkurransefortrinn når de kan utnytte data for å informere strategiske beslutninger. Våre ORIE Masters vil gi deg matematiske og m ... [+]

Master i Operations Research and Information Engineering

Bedrifter av alle typer og størrelser er oversvømmet i data og sulten for dyktige analytikere og informasjonsforskere som kan bruke dataene til å gjøre innsiktsfulle, real-time forretningsbeslutninger. Cornell Tech Master i Operations Research and Information Engineering (ORIE) vil gi deg matematisk modellering og data analyse ferdigheter du trenger å drive beslutninger som forbedrer kundetilfredshet og operativ effektivitet.

Lær hvor Rigor møter innovasjon

Cornell Tech ORIE-mestere kombinerer Cornell Universitys akademiske rigor med energi og muligheter som følger med å studere i hjertet av New Yorks teknologiske oppstartssamfunn.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Cornell Tech

Denne førsteklasses grad utviklet med innspill fra teknologidrevne selskaper som Facebook og The New York Times, setter deg i krysset mellom teknologi, menneskelig psykol ... [+]

Technion-Cornell Dual Master's Degrees i Koblingsmedier

GRAF: MS INFORMASJONSSYSTEMER (CORNELL)

Digitale enheter og plattformer har forandret måten vi samhandler med verden, og blir en viktig og stadig mer nødvendig del av hvordan vi jobber, lærer, handler, kommuniserer og til og med kjører. Allikevel har brukervennligheten til båndmedier ennå ikke blitt fullt ut realisert, og måtene vi samhandler med dem, gjennomgår konstant innovasjon.

Technion-Cornell Dual Master's Degrees i Connective Media, tilbys gjennom Jacobs Technion-Cornell Institute ved Cornell Tech , vil forberede deg til å trives i dette dynamiske skjæringspunktet mellom det menneskelige og det tekniske.

... [-]
USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, USA
Telefon
false