Criswell College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Criswell er en kristen høyskole i Dallas, Texas, og tilbyr grader på lavere og høyere nivå. Siden etableringen i 1970 har høgskolen spilt en unik og viktig rolle i baptist og kirkeliv. Takknemlig for at arven, fortsetter vi å bygge en institusjon for høyere utdanning, med et mangfoldig fellesskap av kristne, evangeliske troende, er at viet til faglig dyktighet og åndelige vitalitet.

Criswell opprettholder en credentialed og erfarne lærere som er dedikert til departementet og til kirken. Høgskolens relativt lille størrelsen gjør at professorene ikke bare å instruere, men også for å veilede, gi studentene mulighet til å utforske teologiske spørsmål både trygt og dypt, og skaffe den kompetansen som trengs for å påvirke samfunnet.

Skolen er viet til student utvikling, som søker å forme en elevs karakter og kunnskap på mange måter. Samtidig våre studenter forme samfunnet vårt med sin tilstedeværelse som de teste sine ideer og utfordring og lære av deres jevnaldrende og mentorer. Vi har derfor velger våre studenter nøye, for vi er investert i deres faglige og åndelige utvikling og bidragene de vil tilby til samfunnet.

Campus

Criswell College ligger i Old East Dallas, en levende og voksende fellesskap ved Downtown Dallas.

Studenter

75% prosent av Criswell studenter er menn; 25% prosent er kvinner. 38% er African American, Asiatisk, Spansk / Latinsk, eller indiansk.

Fakultet

95% av Criswell fulltids fakultetet holder en Ph.D. eller annen terminal grad i sitt felt, også representerer et mangfold av disipliner.

Student-fakultetet Ratio

Med en student-fakultetet ratio på 12 til 1, er Criswell et sted hvor professorer personlig kjenner og bryr seg om sine elever.

Degree Programs

Med et voksende læreplan, Criswell studentene velge mellom ulike studieprogrammene. Studenter som er interessert i en generell utdanning jordet i en sterk bibelsk og teologisk fundament kan forfølge en Associate of Arts. Studenter ved Baccalaureate nivå kan forfølge en Bachelor of Arts i Bibelstudier, menighetsplanting og revitalisering, departementet, psykologi eller filosofi, politikk og økonomi (PPE) og en Bachelor of Science in Education.

Hovedfagsstudenter kan velge en Master of Arts program i departementet, rådgivning, eller bibelske og teologiske studier. The Master of Divinity er også tilgjengelig for dem som forfølger ordinerte tjeneste eller for de som ønsker en mer omfattende minister utdanning.

Studentliv

Studentlivet på Criswell er spennende og mangfoldig. Mellom departement muligheter, sosiale aktiviteter, kollokvier, og spesielle arrangementer, studenter aldri mangel på noe å gjøre og lære i løpet av sin tid på college.

Undervisning Og Aid

I 2014-2015, full-time begynner studentene betalt $ 7870 i undervisning og avgifter. 55% av disse elevene fikk økonomisk støtte pakker.

Akkreditering

Criswell College er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele assosiere, Baccalaureate, og mastergrader.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se skolens masterprogrammer » Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Kristne Studier

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Dallas

The Master of Arts i Christian Studies (MACS) grad er ideell for personer som er kalt til tjeneste som ikke tidligere har hatt teologisk opplæring. Enten en student studier på campus eller helt online, gir pensum en grunnleggende kunnskap om teologi, kirkehistorie, evangelisering, og Det gamle og Det nye testamente. Dette grad bygger et solid fundament for arbeid i ethvert område av departementet og utstyrer elevene for lederroller i lokale menigheter og for misjonsmarken. [+]

The Master of Arts i Christian Studies (MACS) grad er ideell for personer som er kalt til tjeneste som ikke tidligere har hatt teologisk opplæring. Enten en student studier på campus eller helt online, gir pensum en grunnleggende kunnskap om teologi, kirkehistorie, evangelisering, og Det gamle og Det nye testamente. Dette grad bygger et solid fundament for arbeid i ethvert område av departementet og utstyrer elevene for lederroller i lokale menigheter og for misjonsmarken.

Minimum Grad Krav (36 timer) Læreplanens (36 timer) BIB 505 bibelske Hermeneutikk EMS 501 Personlig Evangelism THS 504 Spiritual Foundations THS 510 systematisk teologi jeg THS 515 systematisk teologi II THS 550 Teologi Intensiv THS 603 Kirkens historie NTS 501 nye testamente Innledning jeg NTS 601 nye testamente Innledning II OTS 501 GT Innledning jeg OTS 601 GT Innledning II PHI 502 Philosophy of Religion Applied Studies RES 601 Bibliotek Forskning seminar (No Credit - Nødvendig Seminar) [-]

Master Of Arts I Rådgivning

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Dallas

The Master of Arts i Counseling, både ikke-lisensstatusen og lisensprogrammer, er utformet for å forberede studentene til å være klok og effektiv i rådgiving enkeltpersoner, par og familier, og å gjøre det fra et kristent verdensbilde. Disse forsjellige programmer understreke utviklingen av forskningsbaserte ferdigheter og studiet av psykologi og rådgivning teorier, samtidig oppmuntre elevene til å vokse i sin kristne tro og modenhet. [+]

The Master of Arts i Counseling, både ikke-lisensstatusen og lisensprogrammer, er utformet for å forberede studentene til å være klok og effektiv i rådgiving enkeltpersoner, par og familier, og å gjøre det fra et kristent verdensbilde. Disse forsjellige programmer understreke utviklingen av forskningsbaserte ferdigheter og studiet av psykologi og rådgivning teorier, samtidig oppmuntre elevene til å vokse i sin kristne tro og modenhet. Studentene er forberedt på å tjene i kristne og sekulære innstillinger, for eksempel den lokale kirken, Christian Counseling departementer, høgskoler, private praksis, psykiatriske sykehus, og andre psykiske etater og organisasjoner. Nyutdannede fra lisens programmet er kvalifisert til å søke så lisensierte profesjonelle rådgivere i delstaten Texas etter bestått National Counselor eksamen, Texas Rettslære eksamen, og fullføre en 3000-timers veiledet internship.... [-]


Master Of Arts I Teologiske Og Bibelske Studier

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Dallas

Målet med Master of Arts i teologisk og bibelsk Studies er å utstyre elevene å være kompetent i de viktigste områdene av akademisk henvendelse som tilhører det gamle testamente, Det nye testamente, og den kristne lære. [+]

Målet med Master of Arts i teologisk og bibelsk Studies er å utstyre elevene å være kompetent i de viktigste områdene av akademisk henvendelse som tilhører det gamle testamente, Det nye testamente, og den kristne lære. Læreplanen fokuserer på bibelsk språk, de grunnleggende komponentene i den kristne tradisjonen, og avhandlingen utvikling, samt distinkte og intensive låter i bibelske studier, historisk / systematisk teologi, eller en tverrfaglig kombinasjon av de to. Følgelig er studentene som fullfører denne graden forberedt for videre forskning på Christian stipend og mulige sammenhenger i andre master- eller doktorgradsprogrammer.

Minimum Grad Krav (36 timer) Forutsetninger * EMS 101 Personlig Evangelism GRK 201 gresk jeg GRK 202 greske II HEB 301 Hebrew jeg HEB 302 Hebrew II NTS 101 nye testamente Survey jeg NTS 201 nye testamente Survey II OTS 101 gamle testamente Survey jeg OTS 201 gamle testamente Survey II THS 203 systematisk teologi jeg THS 301 systematisk teologi II THS 201 Kirkens historie THS 202 Baptist Historie og distinctives Læreplanens (12 timer) BIB 505 bibelske Hermeneutikk GRK 620 greske exegetical Syntax jeg HEB 620 Hebrew exegetical Method jeg PHI 502 Philosophy of Religion Biblical Theology Study (3 timer) Ett av følgende: NTS 602 nye testamente Theology OTS 602 gammeltestamentlig teologi Forskningsstudier (6 timer) RES 602 Thesis Research & Writing RES 603 MA Thesis ... [-]

Master

Master Of Divinity Standard

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Dallas

Målet med Master of Divinity grad er å gi studentene et bibelsk og teologisk fundament som kan utruste dem til å tjene i enhver sammenheng med yrkesrettet tjeneste. [+]

Målet med Master of Divinity grad er å gi studentene et bibelsk og teologisk fundament som kan utruste dem til å tjene i enhver sammenheng med yrkesrettet tjeneste. Vi streber etter å oppnå dette målet ved å sikre at læreplanen gir studentene de samlede komponentene i et kristent verdensbilde samt utpreget baptist overbevisning. Spesielt da, vil studenter som uteksamineres fra dette programmet være forberedt for aktivitet i fremtidige arenaer som pastorate, chaplaincy, oppdrag, eller utdanning.

Minimum Grad Krav (90 timer) Bibelske studier og langauges (39 timer) BIB 501 Bibelen Innledning BIB 505 bibelske Hermeneutikk GRK 501 gresk jeg GRK 502 greske II HEB 501 Hebrew jeg HEB 502 Hebrew II NTS 501 nye testamente Innledning jeg NTS 601 nye testamente Innledning II OTS 501 GT Innledning jeg OTS 601 GT Innledning II ... [-]