Diablo Valley College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vennligst Besøk: International Education Center På Diablo Valley College

Om DVC

Diablo Valley College er en av tre offentlig støttede toårig community colleges i Contra Costa Community College District. Den største av DVC to campuser ligger ved Interstate 680 i Pleasant Hill, og den nyere San Ramon Campus serverer sør fylket i Dougherty dalen. Mellom sine to campuser, serverer DVC mer enn 22.000 studenter hvert semester med et bredt utvalg av program alternativer.

Grad og overføre programmer

mer enn 40 AA og AS grader i tillegg til artikulasjon avtaler med University of California (UC) og California State University (CSU) systemer, og overføre kreditt til fire år høgskoler.

Karriere / teknisk utdanning

mer enn 40 sertifikater for å oppnå, og et bredt utvalg av sertifikater av prestasjon.

Dag, kveld og sommeren klasser

Klassene blir undervist på dagen og kvelden i fullbårne og kortsiktige formater. Et utvalg av dag- og kveldskurs er også lært i løpet av sommeren. Se timeplan for mer informasjon.

Online og hybrid kurs

Online kurs blir undervist nesten utelukkende via internett krever studentene til å delta på svært få ansikt-til-ansikt-møter. Hybrid klasser bruker en kombinasjon av klassemøter og online instruksjon.

historie

Høgskolen offisielt startet i 1949, i noen av de mest usannsynlige steder: videregående skoler, banker, kirker, selv en gammel militærleir. Heter East Contra Costa Junior College, flyttet vi til vår nåværende stedet i 1952, i ti stålbygg ervervet fra regjeringen for $ 45 hver. Hjørnesteinen for den første permanente bygningen ble lagt i 1953, og navnet Diablo Valley College ble vedtatt i 1958.

Vi har kommet langt siden de spede begynnelse. Over en og en halv million studenter har registrert her siden 1949! Som vi hilser vår arv, ser vi frem til å servere en av Nord-Californias mest dynamiske, utdanning-minded områder i ytterligere 50 år.

I over 60 år har Diablo Valley College gitt god utdanning til samfunnet det tjener. En million studenter senere, melde deg på DVC er en av de beste måtene du kan sikre aksept på en fire-årig høyskole. DVC er ikke bare anerkjent som en av Californias beste lokale skoler, men det fører også staten i overføring til fire år institusjoner.

Forsknings tall nylig utgitt av UCLA Senter for studier av samfunnet høgskoler viser at DVC s overføringshastighet til fire år universiteter er 67 prosent høyere enn landsgjennomsnittet. En annen rapport, utgitt av California etter videregående Educational kommisjonen, viser at DVC rangert som nummer én i overføringer i staten, foran alle andre California community colleges.

En kort historie av vårt land viser oss at dette var opprinnelig hjemmet til Costanoan indianere. I 1844 bevilget den meksikanske regjeringen landet til William Welch, og det ble en del av hans enorme Rancho Las Juntas, som inkluderte nordvestlige Walnut Creek, alle av Pleasant Hill, og den nordøstlige halvdelen av Martinez. Etter andre verdenskrig ble landet delt inn i boliger traktater, og den 5. oktober 1950, College forstanderskapet kjøpte DVC stedet for $ 172,500. Byggingen startet i september, 1951.

Med over 22.000 studenter i alle aldre og en rekke programmer, vil du finne et dynamisk læringsmiljø og en livlig atmosfære på DVC. Vår Pleasant Hill campus ligger ved Interstate 680, og campus ligger på hundre dekar av bølgende åser i lys av Mt. Diablo, en nordlige California landemerke. San Ramon Valley Center i Dougherty dalen åpnet dørene for studenter i november 2006. Navnet San Ramon Campus ble vedtatt i 2011.

Begge våre vakkert anlagt steder er kort avstand fra San Francisco, og skaper de ideelle innstillingene for den fremste overføring institusjon i California. Vi er høgskolen av valget for mange studenter fra privat og offentlig videregående skoler i nærliggende Martinez, Mt. Diablo, San Ramon, og Acalanes skolekretser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees »