Drew University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate og teologiske studier ved Drew University .

Drew vakre, skogkledde campus i Madison, New Jersey ligger bare en 50-minutters togtur unna hovedstaden i New York City, og ligger til Caspersen School of Graduate Studies og Drew Theological School.

Dere er lærere, diktere, leger, ministre, lærde, samfunnsledere, aktivister eller livslangt elever, kandidater fra Drews faglige og akademiske kandidatprogrammer har en humanistisk, kreativ og etisk måte å tenke og jobbe på.

Finn din mentor blant de oppnådde fakultetene. Studere i skogen. Test hva du lærer i en av de mest levende og kulturelt varierte områdene på østkysten. Bli en del av et dedikert globalt samfunn som har til hensikt å forberede deg til å gjøre en forskjell som betyr noe i ditt eget liv og i verden.

Caspersen School of Graduate Studies

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew Caspersen School of Graduate Studies tilbyr et bredt spekter av særegne og fleksible avanserte grad programmer designet for å møte behovene til nesten enhver travel timeplan.

Alle programmene er basert på Drews anerkjente engasjement for mentorstudent-mentorskap, muligheter for opplæringslæring og utenom klasserommet, og lette et robust intellektuelt samfunn.

Humaniora, som dyrker et dypt engasjement for kritisk refleksjon og analyse, danner grunnlaget og beriker alle våre studiumsprogrammer. Å mestre disse essensielle ferdighetene sikrer den bemerkelsesverdige allsidigheten og ressursen som skiller våre nyutdannede. Selv om mange av morgendagens karrierer ikke en gang har blitt forestilt seg, med en humaniora-basert utdanning fra Drew, vil du være klar for hva som helst!

Drew Theological School

Stolt grunnlagt i Wesleyan / Methodist tradisjonen med dristige ideer som påvirker folks liv til det gode, har vi trent rotfestede, innovative og modige ledere i 150 år. Uansett hvilke av våre fem-gradsprogrammer du forfølger, inkluderer en utdannet teologisk skoleutdanning tverrfaglige kurs som krever utelukkende tenkning, lærlingstrening som adresserer virkelige problemer og læringsmåter som fremmer tilpasningsevne og innovasjon.

116827_MAR.jpg

Oppdraget til den teologiske skolen og universitetet

" Drew University Theological School har fått ro i metodistradisjonen om innovative og dristige tolkninger av kristen teologi og åndelig praksis, og gir kreativ tanke og modig handling for å fremme rettferdighet, fred og kjærlighet til Gud, naboen og jorden."

Den teologiske skolens oppdrag inngår i universitetets arbeid for å tilby sitt mangfoldige fellesskap av elever en utfordrende og individualisert utdanning formet av en dyprotet kultur av veiledning, tankefullt engasjement med verden utenfor sin campus og en fast forpliktelse til livslang dyrking av hele personen. Gjennom sin særegne vekt på gjensidighet av kunnskap, erfaring og service, forbereder Drew sine studenter til å blomstre både personlig og profesjonelt når de legger til verdens beste ved å reagere på de presserende utfordringene i vår tid med streng, uavhengig og fantasifull tenkning.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Steder

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss