Claremont Graduate University-Drucker School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Peter F. Drucker og Masatoshi Ito Graduate School of Management forbereder ledere med kraftige, etiske og universelle lederegenskaper. Vi tilbyr tilpassede programmer basert på de ledende prinsippene til Peter Drucker, vår tids mest innflytelsesrike ledelsestenker. Vårt globale nettverk er sammensatt av dristige individer som er ledende organisasjoner, som påvirker samfunnet og gjør positive endringer over hele verden.

Skolen favner Peter Druckers filosofi om at ledelsespraksis krever et helhetlig perspektiv, og blander analytiske ferdigheter med et godt grep om virksomhetens menneskelige dimensjon. Drucker hadde en gave for å destillere kompleks innsikt i praktisk visdom: respekter dine arbeidere, svare på kundenes behov, ta et globalt perspektiv, innovere, effektivisere. Han visste at prinsippene for effektiv ledelse gjelder likt enten du driver en liten bedrift eller et land.

Som student ved Drucker School vil du lære disse ferdighetene i små klasser undervist av professorer med omfattende yrkeserfaring og prisbelønnet akademisk legitimasjon. Din lederstil vil utvikle seg gjennom en målrettet, markedsforbundet læreplan som oppfordrer deg til å delta i klientsentrerte prosjekter og praksisplasser. Vi er rutinemessig vertskap for bransjearrangementer og bringer eksperter inn i klasserommet for å sikre at teorien vi underviser er direkte knyttet til de siste bransjetrendene.

Drucker Schools beliggenhet i Claremont nær Los Angeles gir en ideell ramme for å lære om ledelse i kreative, nyskapende organisasjoner. Bedrifter og regjeringer over hele verden søker etter ledere som har verdiene og allsidigheten som trengs for å lykkes i det hyperkonkurransedyktige forretningsmiljøet fra det 21. århundre. Gjennom programmene dine vil du få ferdighetene til å skape din fremtid og forme organisasjonene og lokalsamfunnene som er avhengige av at du gjør en forskjell.

Graden er i ledelse, men det vi utvikler er ledelse.

Steder

Claremont

Address
East 10th Street,150
91711 Claremont, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss