ECPI University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor ECPI University?

Når du bestemmer deg for å bli en del av den voksende og spennende verden av teknologi, næringsliv, kriminelle rettigheter, helsefag eller kulinariske, velger universitetet å møte dine behov og mål helt klart en av dine viktigste beslutninger. ECPI University forstår ønskene til folk som ønsker en direkte rute mot deres karriere mål.

Bibliotek

Misjon og verdier

ECPI University, etablert i 1966, er et uavhengig, privat universitet som tilbyr Masters, Bachelor of Science, Vitenskapsassistent, og Associate of Applied Science grader, og diplom og sertifikat programmer.

Vår misjon

ECPI University gir et student-sentrert læringsmiljø som fremmer forbedringen av hver elevs faglige og personlige liv gjennom utdanning.

Kjerneverdier

ECPI University er et privat universitet med flere universiteter, grunnlagt i 1966, som opererer i Virginia, North Carolina, South Carolina, og globalt gjennom online levering av sine programmer. Universitetet har en overbevisende historie, og vår suksess er avhengig av tilliten og tilliten vi har tjent fra studenter, ansatte og de samfunnene vi opererer i. Vi leverer høykvalitets utdanning og studenttjenester, og vi er forpliktet til følgende fire kjerneverdier.

Excellence i akademikere.

 • Pensum utformet for å fremme livslang læring og pedagogisk fortreffelighet ved å styrke kritisk tenkning, samarbeid, problemløsning og kommunikasjonsevner.
 • Næringsrelevante programmer opprettholder strenge faglige standarder og suppleres av robuste studentstøttetjenester.
 • Hands-on, anvendt læring utfyller et sterkt teoretisk fundament som forbereder våre kandidater til arbeidsplassen.
 • Kvalifisert fakultet er akademisk legitimert og beriker opplevelsen i klasserommet med sin bransjeerfaring.

Forpliktelse til studenter.

 • Selektiv opptaksprosess sørger for at innkommende studenter tar informerte beslutninger om deres utdanningsinvesteringer og er forberedt på innleggsundervisning.
 • Dedikerte fagfolk støtter studentopplevelsen og letter oppnåelsen av individuell student suksess.
 • Betydende praktikopplevelser og muligheter for oppgradering er tilgjengelig som et resultat av våre langvarige arbeidsgiverpartnerskap.
 • Rigorøs institusjonell effektivitetsprosess fremmer kontinuerlig forbedring av universitetet.

Profesjonalitet i aksjon.

 • Profesjonelt utseende, punktlighet, oppmøte og andre atferd som passer til profesjonelle miljøer, verdsettes og styrkes.
 • Profesjonell, samfunnsmessig og etisk oppførsel fremmes gjennom eksemplene satt av fakultet og ansatte.
 • Student-sentrert læringsmiljø simulerer arbeidsplassen og oppfordrer samarbeid med ulike grupper for å oppnå felles mål.
 • Muligheter for studenter å demonstrere profesjonalitet ved å delta i arbeidsintervjuer på arbeidsplassen, nettverk og faglige hendelser, inkludert karrieremesser.

Innovasjon i utdanning.

 • Omfattende bruk av teknologi oppfordres til å forbedre hver elevs universitetserfaring.
 • Praktiske, helårsplaner tillater kandidater å fullføre sine programmer i tide.
 • Input blir rutinemessig søkt fra de dynamiske samfunnene vi serverer.
 • Flere tilnærminger oppfordres til å nå utdanningsresultater og maksimere studenters suksess.
Bøker

Akkreditering og godkjenning

Akkreditering - Institusjonell

ECPI University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission på høyskoler for å tildele assisterende, baccalaureate og mastergrad og diplomer. Kontakt Kommisjonen på høyskoler ved 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404.679.4500 for spørsmål om akkreditering av ECPI University.

Akkreditering av alle universiteter knyttet til ECPI University er avhengig av fortsatt akkreditering av foreldre campus ligger i Virginia Beach, Virginia. Alle campussteder, uavhengig av sted eller leveringsmodus, blir evaluert under vurderinger for godkjenning av akkreditering. Alle andre utvidede steder under akkreditering av foreldre campus er også vurdert under slike vurderinger.

Historien om ECPI University

ECPI Universitet ble grunnlagt i Norfolk i Virginia i 1966, og demonstrerte tidlig på sin forpliktelse til å fremtidsrettet, markedsbasert pensum i et akselerert format og å være blant de første som tilbyr klasser i det voksende feltet av dataprogrammering. Navnet - ECPI - står for East Coast Polytechnic Institute, som betyr opprinnelse og kontinuerlig forpliktelse til teknologisk utvikling i alle fagområder.

I nesten et halvt århundre ble ECPI University etablert som en karriere orientert student sentrert institusjon og fulgt en vei for å møte behovene til studenter og arbeidsgivere i Virginia, North Carolina og South Carolina.

I løpet av denne tiden har ECPI University etablert et rykte for å integrere høykvalitets instruksjon med hendene på applikasjonsbasert læring. Resultatet: kandidater som er klare til opptaksnivåstillinger i STEM - H karriere.

Klasser fortsetter å være små, og ledes av fakultetets medlemmer som har både faglig erfaring og faglig legitimasjon. Vellykkede studentutfall, inkludert studentutdannelseshastigheter og programrelatert arbeid, har alltid vært og fortsetter å være av største betydning. Her er en kort titt på ECPI-universitetets vekst og utvikling gjennom årene:

1966 ECPI begynner å tilby programmer innen datavitenskap og programmering med fokus på akselerert utdanning for å få studentene i karriere på kortest mulig tid.

1973 Etter introduksjon av innovasjoner innen telekommunikasjon, halvledere og integrerte kretser, legger ECPI programmer i Computer Electronics Technology.

1984 ECPI åpner sin andre campus i Richmond, Virginia. (Derefter åpnet grener i hele Virginia, North Carolina og South Carolina.)

1987 Hoved campus flytter til Virginia Beach, Virginia.

1992 Programmene utvides til å omfatte helsefag, inkludert grader i sykepleie, medisinsk assistanse og medisinsk administrasjon.

1998 Skolen er akkreditert av Kommisjonen på Høyskoler i Sør-Sammenslutningen av Høyskoler og Skoler for å tildele tilknyttet grader innen elektronikkteknologi, datavitenskap, informasjonsteknologi, sykepleie, medisinsk assistanse og medisinsk administrasjon.

2004 Etter bekreftelse, er ECPI akkreditert av Kommisjonen på Høyskoler i Southern Association of Colleges and Schools for å tildele baccalaureate grader.

2005 Ekstra bachelorstudier og bruk av fjernundervisningsteknologi (på nettet) er godkjent av Kommisjonen på Høyskoler i Sør-Sammenslutningen av Høyskoler og Skoler.

2006 Programtilbudene utvides til å omfatte kulinærvitenskap, tannhjelp, medisinsk radiografi og registrerte sykepleieprogrammer.

2011 ECPI oppnår universitetsstatus og er akkreditert av Kommisjonen på høgskoler i sørlige sammenslutningen av høyskoler og skoler for å tilby en mastergrad i informasjonssystemer.

I dag

ECPI University har oppstått som et ledende karriereuniversitet, definert av sitt engasjement for et student-sentrert miljø, inkludert hands-on læring, små klasser, akselerert grader, overlegne studenttjenester, fleksibel planlegging og relasjoner med strategiske partnere. Mest spesielt, det opprettholder svært viktige bånd med noen av landets ledende arbeidsgivere. De ansetter ikke bare kandidater, men sitter også på akademiske rådgivende styrelser. To ganger årlig møtes disse styremedlemmene for å gjennomgå pensum og sikre at de oppfyller arbeidsplassens krav.

ECPI Universitys strategiske partnerskap gir den dobbelte fordelen av å opprettholde akademisk integritet og verdi for sine kandidater som kan være unikt kvalifisert til å møte arbeidsgiverens behov. Det er en tilnærming til utdanning som har stått tidstesten. Hittil har universitetet tilbudt sysselsettingstjenester til mer enn 3.800 forskjellige arbeidsgivere, hvorav noen er blant Amerikas største, inkludert AT & T Government Solutions, BMW Manufacturing Co., Computer Sciences Corporation, Lockheed Martin, Cox Communications, General Dynamics, Rolls -Royce, Hewlett-Packard, Sentara Healthcare, Boeing, Verizon, STIHL, Harris IT, Northrup Grumman, Canon Information Technology Services og L-3 Communications.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science Grad I Informasjonssystemer

Campus Heltidsstudier Deltid 15 måneder September 2018 USA Virginia Beach Manassas + 2 fler

Over hele verden er det en etterspørsel etter IT-fagfolk. I USA alene, jobber US Department of Labor en økning på nesten en halv million nye jobber mellom 2014 og 2024. Etter hvert som denne sektoren vokser, vil det også være behov for ledende fagfolk. Hvis du vil konkurrere om en av disse stillingene, kan du sette deg i stykker ved å tjene en mastergrad i informasjonssystemer ved ECPI University. [+]

OVERSIKT

Over hele verden er det en etterspørsel etter IT-fagfolk. I USA alene, jobber US Department of Labor en økning på nesten en halv million nye jobber mellom 2014 og 2024. Etter hvert som denne sektoren vokser, vil det også være behov for ledende fagfolk. Hvis du vil konkurrere om en av disse stillingene, kan du sette deg i stykker ved å tjene en mastergrad i informasjonssystemer ved ECPI University.

Vår læreplan er designet for internasjonale studenter som ønsker å bygge videre på deres grunnleggende ferdigheter i problemløsing, samt de begreper, protokoller og programvare / maskinvarekomponenter som driver informasjonssystemteknologier. Med en mastergrad kan du heve din kunnskapsbase på områder som:... [-]


Master Of Science Grad I Nettverkssikkerhet

Campus Heltidsstudier Deltid 16 måneder September 2018 USA Virginia Beach Manassas + 2 fler

ECPI Universitets læreplan er designet for internasjonale studenter som ønsker å utvikle høyt etterspurte ferdigheter i datasystemer og informasjonsteknologier som støtter dem, alt i sammenheng med det forretnings- og ledelsesmiljø de støtter. [+]

OVERSIKT

I en virtuell verden er det ingen territoriale grenser. Mens noen nasjoner er svært involvert i statssponsordet cyber-terror, er de fleste internasjonale hackere og kriminelle organisasjoner bundet til rogue bedrifter. Dette gjør det vanskelig å spore dem og enda vanskeligere å påtale. Av den grunn er det viktig å stoppe cyberkriminelle før de bryter inn.

Derfor trenger globale organisasjoner og offentlige enheter høyt kvalifiserte fagpersoner for cybersikkerhet - og ved å tjene en Master of Science i Cybersecurity (MSCS), kan du bli en verdifull ressurs i kampen mot nettbasert terrorisme. Ved å registrere seg i ECPI Universitys MSCS-program, kan du utvikle ferdighetene som kreves for å utvikle og administrere sikkerhetsprotokoller for å beskytte informasjonssystemer på bedrifts- og individnivå over hele verden.... [-]


Videoer

What Our Students Say About the Faculty at ECPI University

ECPI University | International Student Experience