Eastern Virginia Medical School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EVMS forbereder elevene for yrker som kompetente og medfølende leger, helsepersonell og forskere. Våre studenter dra nytte av det brede spekter av undervisningen gis av våre heltid fakultetet, som arbeider i samråd med helsepersonell i hele samfunnet.

Utdanning på EVMS utdanner studenter, beboere og stipendiater å gjøre et inntrykk på folk de tjener. Vi tilbyr unike, hands-on tilnærming til læring, for eksempel:

Samfunnstjeneste baserte aktiviteter for dekkede populasjoner. Deltakelse i institusjonelle kvalitetsforbedring og talsmannsarbeid. Partnerskap med regionale eller globale helseorganisasjoner.

EVMS er en av de eneste skolene i medisin og helse yrker i landet grunnlagt av samfunnet, for samfunnet. Vi er fokusert ikke bare på å forberede den neste generasjonen av helsevesenet, men også på å oversette funn i bedre helsetjenester for befolkningen i Groruddalen BK. Vår visjon er å bli den mest samfunnsorienterte skolen av medisin og helse yrker i USA.

Selv om fordelene ved funn på EVMS merkes globalt, vår forskning, utdanning og pasientbehandling innsats vokse fra behovene til mennesker i vår sørøstlige Virginia samfunnet:

EVMS fakultetet gir medisinsk utdanning og lederskap for neste generasjon av topp leger, helsepersonell og forskere. EVMS Medical Group leger omsorg for mer enn 1000 pasienter daglig. EVMS 'forskning bestrebelser fokusere på regionens mest presserende helseproblemer. EVMS driver en årlig $ 824 millioner i lokal økonomisk aktivitet.

EVMS Stipend

På EVMS, en rekke stipender basert på fortjeneste, økonomisk nød, mangfold, interessefelt og hjemby er tilgjengelig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Masters » Se Master - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Bioteknologi Masterprogram

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 USA Norfolk

Bioteknologi Master Program ved Eastern Virginia Medical School (EVMS) er et unikt integrerende forskningsprogram som gir studentene hands-on trening i state-of-the-art molekylære, genomiske, proteomikk, cellulære og imaging teknikker kombinert med en solid basis i teoretisk kunnskap om biomedisin og laboratorieforskning design. [+]

Den Bioteknologi Master Program ved Eastern Virginia Medical School (EVMS) er et unikt integrerende forskningsprogram som gir studentene hands-on trening i state-of-the-art molekylære, genomiske, proteomikk, cellulære og imaging teknikker kombinert med en solid basis i teoretisk kunnskap om biomedisin og laboratorieforskning design.

Denne strenge pedagogiske program tog fremtidige laboratorie fagfolk til å gjennomføre biomedisinsk forskning i akademiske forskningslaboratorier eller i bioteknologi og farmasøytisk industri.

KEY PROGRAM FORDELER Gir en akselerert, 16-måneders pensum på hands-on og teoretisk forskerutdanning Inkorporerer en seks måneders forskning internship på campus eller med en bioteknologisk industri partner Innebærer tett samspill mellom elever med erfarne forskning fakultetet ... [-]

Kunst Terapi Og Rådgiving Masterprogram

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Norfolk

Den EVMS Graduate Art Therapy og Counseling Program er en streng faglig program basert på vekst orientert og reflekterende klasserom, studio, fellesskap og kliniske erfaringer. [+]

Den EVMS Utdannet Art Therapy og Counseling Program er en streng faglig program basert på vekst orientert og reflekterende klasserom, studio, fellesskap og kliniske erfaringer.

EVMS 'program er unikt i at det er en del av en blomstrende medisinsk og helseprofesjoner campus, og tilbyr studenter muligheter for mellommenneskelig samarbeid som bygger ferdigheter som trengs for å være en del av en mangeartet team av leverandører. Vi har forberedt oss i verdensklasse kunst terapeuter som er kulturelt responsiv, community-involvert, etiske fagfolk med vellykkede karrierer i over 40 år.

Mål og målsettinger Gi en innovativ strenge kunstterapi utdanning som inkluderer nødvendig opplæring etter behov for rådgivning lisensstatusen. Understreke forståelsen av ulike personer, grupper og familie teoretiske tilnærminger. Oppmuntre elevene til å utvikle en innovativ, profesjonell, etisk og kulturelt responsiv tilnærming til kunstterapi. Fremme klinisk kompetanse i vurdering og behandling. Utfordre elevene til å snakke og skrive profesjonelt om kunstterapi. Utvikle kompetanse i planlegging, gjennomføring og evaluering av kunstterapi forskning. Styrke studentens selvbevissthet gjennom personlig art gjør og selvrefleksjon. Foster ferdigheter i terapeutisk bruk av et bredt spekter av kjente prosesser og materialer. ... [-]