Eastern Washington University

College of Business and Public Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Eastern Washington University College of Business and Public Administration

Mission Visjon verdier og mål

The College er styrt av sin uttalte misjon og holdt oppe av sin visjon: The College of Business and Public Administration (CBPA) er en enhet av Eastern Washington University (EWU), en regional omfattende offentlig universitet som ligger i Cheney og Spokane, WA, med programmer tilbys hele staten og online.

MISSION Den CBPA finnes for å utvikle studenter som tenker kritisk, handle etisk og bidra til utvikling offentlig og privat sektor miljøer. Dette oppdraget er utført av:

Guiding ulike elevene i sine forsøk på å skape meningsfulle roller i sine yrker og lokalsamfunn gjennom utdanning Støtte forskning for å opprettholde en engasjert og intellektuelt aktuelle fakultet dedikert til undervisning. Tilbyr inkluderende intellektuelle og samfunnsengasjement for å berike studenter og samfunnet gjennom livslang læring. Vårt motto er "Med fokus på regionen -. Åpen for verden"

VISJON The College visjon er å ha sine programmer i business, økonomi, offentlig forvaltning og planlegging anerkjent for sin fortreffelighet og å være college of førstevalg i regionen utdanne offentlige, private og ideelle ledere.

VERDIER

I motsetning til våre college verdiene er betydelig mer detaljert:

The College of Business and Public Administration gir god utdanning som forbereder sine kandidater til å være vellykket fagfolk, for å avansere i sine valgte karrierer, eller fortsette videre til post-graduate studier. Våre fakultetet medlemmer er gode lærere som er gjeldende i sine fag gjennom forskning som demonstrert av sine publikasjoner, og gjennom deltakelse i yrkesutøvelsen og service til sine yrker og deres lokalsamfunn. Våre kandidater er etisk sensitive beslutningstakere godt bevandret i beste praksis i sine utvalgte yrker, og klar til å utføre i det globale miljøet. Våre kandidater er gode formidlere, flinke til å bruke den nyeste kommunikasjonsteknologi, og tilpasset kulturelle følsomhet; de er forberedt på å jobbe i sitt nærmiljø, sin region og i det globale miljøet. Våre lærere og studenter verdsetter etikk og profesjonalitet, og opprettholde de høyeste faglige standarder. Våre studenter, lærere og ansatte er kulturelt mangfoldig. The College fremmer et klima som bygger positive holdninger til ideer og perspektiver knyttet til kulturelt mangfold. STRATEGISKE MÅL

Gi et læringsmiljø som støtter og oppmuntrer elevene til å engasjere seg i livslang læring. Gir en atmosfære som fremmer faglig dyktighet og støtter lærere og ansatte utvikling. Tilbyr programmer i Greater Spokane regionen, på tvers av staten og på nettet som tjener de pedagogiske behovene til nåværende og fremtidige studenter. Øke ressursene til å støtte oppdraget av College. Utvid oppsøkende virksomhet som fremmer bærekraftig økonomisk og samfunnsutvikling.

Dung Chen;

Entie Commercial Bank i Spokane, WA og utdannet ved EWU MBA-program.

Vi spurte Dung hvorfor han valgte å tjene sin MBA ved EWU. Han sa "Fordi det laveste kostnaden for undervisning var rimelig og jeg har familie i Spokane". Når det gjelder hans MBA erfaring, sier Dung "Jeg likte læring og lederskap muligheter og teamarbeid del av programmet. De timeplaner var også veldig praktisk ". Når vi spurte Dung om fordelene ved å tjene sin MBA-grad. Han sa "MBA-programmet lærte meg ledelsesmessige ferdigheter og organisatoriske ferdigheter som hjelper meg i min nåværende jobb". Dette er Dung Chen råd for nåværende MBA-studenter, "bygge forbindelser med klassekamerater fordi de alle har forskjellige bakgrunner, erfaringer og ferdigheter som du kan lære av."

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Public Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 36 måneder September 2018 USA Spokane + 1 fler

Master of Public Administration (MPA) Programmet er utformet for å gi svært varierte pedagogiske muligheter innen offentlig og ikke-for-profit ledelse. Utdannet studiemuligheter er tilgjengelig for de for tiden ansatt samt for nyutdannede som ønsker en karriere i offentlig tjeneste. Både heltid og deltid studier er tilgjengelig på en grad og ikke-graders basis. Studentene oppfordres til å bli klar over offentlig tjeneste miljø, verdier som styrer ... [+]

Master of Public Administration (MPA) Programmet er utformet for å gi svært varierte pedagogiske muligheter innen offentlig og ikke-for-profit ledelse. Utdannet studiemuligheter er tilgjengelig for de for tiden ansatt samt for nyutdannede som ønsker en karriere i offentlig tjeneste. Både heltid og deltid studier er tilgjengelig på en grad og ikke-graders basis.

Studentene oppfordres til å bli klar over offentlig tjeneste miljø, verdier som styrer offentlig tjeneste og de kritiske og analytiske ferdigheter som er nødvendige for å formulere, gjennomføre og evaluere offentlige service beslutninger.

Program fakultetet, som alle har doktorgrad og har offentlig service management erfaring, har blitt valgt fra flere fagområder mest relevant for offentlige programmer. Undervist er høyt utdannede, kvalifiserte og erfarne akademikere og praktikere.... [-]


Mestere I By- Og Regionplanlegging

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Spokane

Urban og regional planlegging er en av samfunnets midler for å håndtere disse problemene på en kreativ, positiv måte. Planlegging er en problemløsende yrke som er opptatt av de krefter som påvirker livskvaliteten i nabolaget, by, region, stat, nasjon og verden. Dermed gir planlegging en unik yrkes avenue for dem som ønsker en rolle i å forme en bedre fremtid ... [+]

Mange sosiale, fysiske, økonomiske, tekniske og politiske problemstillinger i samfunnet roper etter definisjon og oppløsning. Blant disse er:

Nedgangen i sentrale byer; Forverringen av nabolag; Ineffektiv og urettferdig taxing og regulatoriske politikk; Lunger og andre problemer av tilgjengelighet; Virkningen av vekst og endring; En erosjon av naturressurser; og Ineffektiv eller fraværende menneskelige tjenester.

Urban og regional planlegging er en av samfunnets midler for å håndtere disse problemene på en kreativ, positiv måte. Planlegging er en problemløsende yrke som er opptatt av de krefter som påvirker livskvaliteten i nabolaget, by, region, stat, nasjon og verden. Dermed gir planlegging en unik yrkes avenue for dem som ønsker en rolle i å forme en bedre fremtid.... [-]


Videoer

The Impact of an EWU MBA

Leo

Mary Starkey

MBA Informational Part 1

MBA Informational Part 2