Ellis Online College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Ellis forskjellen: Online Learning på sitt beste En avdeling av den prestisjetunge New York Institute of Technology (NYIT), ble Ellis College opprettet for å gi arbeider voksne med en troverdig måte å fremme sine karrierer utnytte alle fordelene av online læring. En av de første høgskolene å realisere verdien av online læring, er NYIT en 50 år gammel akademisk institusjon med over 70.000 studenter, tre New York-området studiesteder og et økende antall steder rundt om i verden. Hvorfor Ellis College of NYIT? Ellis College leverer en overlegen utdanning med den når som helst, hvor som helst bekvemmeligheten av Internett. Det gir en svært interaktiv, community-orientert miljø som gjør nettbasert læring en berikende og hyggelig opplevelse.

Ellis plass travle hverdag ved at du kan ta en klasse om gangen, og tilbyr startdatoer hver tredje uke. Kortbane vilkår at du skal kunne fullføre raskt! Ellis gir mange av fordelene med en tradisjonell offline skole, inkludert en omfattende virtuelle campus som gjør at studenter og professorer til å samhandle, dele ideer og felles interesser, og bygge verdifulle vennskap og faglige nettverk som er så viktig i dagens økonomi. Ellis fordyper deg i virkelige arbeidssituasjoner, slik at du kan "lære ved å gjøre" og tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som du kan bruke umiddelbart. Ellis 'unike, interaktive web-basert online læringsplattform gir en berikende og hyggelig opplevelse gjennom dynamisk Flash øvelser, videoer og demonstrasjoner. Ellis tilbyr prestisje og stabilitet gjennom sin tilknytning til New York Institute of Technology, uten å måtte reise til og fra en campus. Ellis 'online MBA-programmet tilbyr kurs utviklet i samarbeid med verdens ledende handelshøyskoler, inkludert Columbia University Business School, Stanford University, og The University of Chicago Graduate School of Business. Ellis er blant de anerkjente ledere i nettbasert læring for faglig utvikling, undervisning arbeidstakere fra toppen arbeidsgivere inkludert General Motors.

Skaff Din College Education Online fra erfarne fakultetet Ellis College instruktører er sanne mestere i sine båter. I tillegg til full-time fakultetet, benytter Ellis et imponerende utvalg av eminente bedriftsledere og fagfolk til å levere din høyskole utdanning på nettet, og legger en erfaren, real-world perspektiv som går hånd i hånd med vår karriere-baserte læreplanen. Hver Ellis instruktør har en doktorgrad eller Mastergrad i sakens gjenstand, med nesten halvparten av all undervisning fakultetet holder en doktorgrad eller annen terminal grad. Ellis søker aktivt ut ledende pedagoger som effektivt kan levere en høyskole utdanning på nettet, og det er derfor flertallet av nye Ellis instruktører har tidligere undervisningserfaring. Ellis sikrer også at hver instruktør fullfører et intensivt opplæringsprogram i online undervisning. I tillegg får nye instruktører coaching gjennom sine første kurs, og alle lærere oppfordres til å delta på vanlige pedagogiske webcasts på de nyeste undervisningspraksis. Ved å tilby dyktige, kvalifiserte instruksjon i tandem med de nyeste læreplattformer, Ellis tilbyr en berikende og givende miljø for å motta din høyskole utdanning online. Høyeste Utdanning Standards Ellis overvåker kontinuerlig sine instruktører for å sikre sin undervisning effektivitet. Student tilbakemeldinger er også utarbeidet for å gi ytterligere innsikt i en instruktør praksis. I tillegg er alle instruktører omgås årlig via et intensivt kurs revisjon utført av et annet medlem av Ellis fakultetet, slik at hver instruktør forblir en verdsatt og effektiv pedagog gjennom hele tiden. Ellis instruktører er bundet av ti føringer for å sikre at hvert kurs gir en engasjerende, givende opplevelse for hver student:

Start din kurs i en tidsriktig og engasjerende måte. Tydelig kommunisere dine forventninger til elevene og diskutere sine forventninger til deg. Nå ut til mindre involvert og utsatte elever. Hold alltid en positiv, oppmuntrende tone med elevene. Være tilstede og engasjert i alle klassediskusjoner. Demonstrere en solid beherskelse av kursinnhold og alltid oppføre deg på en profesjonell måte. Opprettholde høy grad av service som kreves av Ellis College, inkludert 48-timers behandlingstid på gradert oppdrag og tilgjengelighet seks dager per uke. Gi meningsfull, handlekraftige tilbakemeldinger for alle gradert oppdrag. Gi hensiktsmessig veiledning om retningslinjer og prosedyrer. Fullfør endelige kursvirksomhet i en tidsriktig, nøyaktig måte.

Fakultet Tilgjengelighet når du trenger det Ellis College sikrer at alle dens instruktører er tilgjengelige og imøtekommende, både innenfor og utenfor klasserommet. Hver instruktør er nødvendig å logge seg på minst seks dager per uke for å svare på spørsmål og delta i student diskusjoner. I tillegg har mange instruktører holde regelmessige, real-time chat sesjoner innenfor emnet plattform hvor de kan svare på spørsmål og trener studenter på kommende oppgaver. Studentene kan også samhandle privat med instruktøren via fakultetet 1 til 1 funksjonen tilgjengelig i alle kurs. Denne omfattende tilgjengelighet sikrer at du får en personlig oppmerksomhet og hjelp som du kan trenge mens forfølge din Ellis College utdanning online

Steder

New York

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, USA

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: