Les den offisielle beskrivelsen

Vil du utvide din kunnskap, oppdatere dine ferdigheter og nå neste nivå i karrieren din? Våre masterprogrammer er designet for å møte markedets krav. Vi tar en frisk, personlig, hands-on tilnærming. Med talentfulle professorer og studenter, vil du aktivt engasjere både teori og praksis. Du vil nyte bekvemmeligheten av kveldskurs eller fullføre din grad helt online. Mest av alt, vil du forberede deg til å treffe ny tillit til et liv med profesjonelt lederskap.

Lære å lede i en samarbeidsverden

Velkommen til neste generasjons kandidatprogrammer som kan hjelpe deg med å nå det neste nivået. Når du ønsker å forfølge karrieren din eller foreta en karriereovergang, har Elmhurst College programmene for deg. Få tak i teknisk plattform på tvers av plattformen som du trenger for å hjelpe deg med å nå dine mål og potensial. Utvikle friske løsninger til virkelige utfordringer gjennom prosjektbasert læring. Våre programdirektører er der for deg - hjelper deg å forhandle alt fra klassevalg til karriereveiledning. Våre innovative og fleksible programmer er utviklet for å optimalisere karrieremålene og forberede deg på arbeid i mange høyvoksende næringer. Vi er utålmodig forpliktet til utdanning som holder deg foran kurven.

Mastergrader

  • Computer Information Systems
  • Datavitenskap
  • Geografiske informasjonssystemer
  • MBA - deltid (online eller på campus) for arbeidende fagfolk
  • Supply Chain Management

Elmhurst College - det riktige valget

  • Få tilliten til å lykkes: Våre programdirektører er ikke bare eksperter på deres felt: de er dedikert til å utvide rekkevidden, gi sageråd og menneskelige ferdigheter som alle ledere trenger.
  • Fleksibilitet for å få det til å fungere: våre studieprogrammer er utformet for å passe inn i din travle timeplan. Programmer tilbys i en rekke formater for å gi deg maksimal komfort.
  • Et rimelig valg: Elmhurst College gjentatte ganger i Best Value-kategorien for akademisk kvalitet og pris.
  • Praktisk beliggenhet: Vår vakre campus ligger bare 15 miles vest for sentrum av Chicago, og er lett tilgjengelig med bil eller tog.

Ta det neste trinnet

Når du vurderer alternativene dine, oppfordrer vi deg til å besøke Elmhurst campus. Du lærer om opptaksprosessen, besøker vår campus og ser selv hva Elmhurst College handler om. Be om informasjon: For å be om informasjon om ditt program av interesse, fyll ut vårt online skjema. Chat Live med en opptaksrådgiver. Chat online i dag. Søk nå!

Rankings

Elmhurst står i topp 10 regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Elmhurst College

Med en master i prosjektledelse lærer du å nå tvers av disipliner og funksjoner, og snakker alles språk for å koordinere teamet. Vi skal lære deg hvilke verktøy og teknik ... [+]

Vær den som får det gjort

Koordinere planleggingen, folket, prosessen og produktet.

Hver organisasjon trenger pålitelige ledere som kan ta ansvar for et prosjekts suksess. Derfor hjelper vi deg med å utvikle et sett med kjernekompetanse ved Elmhurst, slik at du kan levere prosjekter til rett tid, på budsjett og til spesifikasjon, på et bredt spekter av fag og yrker.

Lære å lede i en samarbeidende verden

Med en master i prosjektledelse lærer du å nå tvers av disipliner og funksjoner, og snakker alles språk for å koordinere teamet. Vi skal lære deg hvilke verktøy og teknikker du trenger for å overvåke et prosjekt: budsjettering og overvåkning, kommunikasjon og teambygging, risikostyring og beslutningstaking.... [-]

USA Elmhurst
August 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

MSc

Elmhurst College

Når du forstår en bedrift fra den ene enden til den andre, gjør du deg selv uunnværlig - i en by som er en av verdens største transport- og logistikknav. ... [+]

Et STEM-Designert program.

Koble til verden

Når du forstår en bedrift fra den ene enden til den andre, gjør du deg selv uunnværlig - i en by som er en av verdens største transport- og logistikknav.

Som profesjonell navigere et komplekst og globalt forretningsmiljø, trenger du en grad som gir verdi. Med Elmhursts MSCM tilbyr du organisasjoner den ettertraktede kunnskapen i utforming, planlegging og drift av vellykkede forsyningskjeder.

Du vil være kjent med roller hver funksjonell del av en virksomhet spiller i forsyningskjeden og de tverrfunksjonelle samarbeidsstrategiene som trengs for drift av forsyningskjeder. Men det vil være dybden av dine Elmhurst-anskaffe analytiske ferdigheter som vil gi deg dine sanne lederskapsmuskler.... [-]

USA Elmhurst
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
22 måneder
Campus
Les mer på norsk

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media