Fort Hays State University Graduate School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

FHSU er den ledende framtidsrettet, gründer universitet i Midtvesten. Vi har en innmelding av mer enn 13.000 studenter og tilbyr hundrevis av sertifikat og studieprogrammene ved førsteamanuensis, bachelor- og masternivå gjennom 28 fagmiljø. Vi tiltrekker målrettede studenter som ønsker fremste læringsmuligheter både i og utenfor klasserommet kombinert med ekstraordinære en-til-en oppmerksomhet og støtte.


Våre professorer er fremragende lærere som motiverer elevene til å utvikle sine unike talenter. Som et resultat av våre studenter oppgradere med en dyp forståelse av kunnskap, samt faglig kompetanse og tillit som gir dem et konkurransefortrinn i sin karriere, nå og i en mannsalder.


Ligger halvveis mellom Denver og Kansas City, er FHSU en innbydende fellesskap i hjertet av det historiske Hays, et fellesskap som feirer sine umodne røtter og sin moderne følsomhet - kaffebarer, one-of-a-kind restauranter, shopping, og et levende kunst scene.


Fort Hays State University har lenge hatt en politikk for å gjøre informasjon lett tilgjengelig og sikrer samsvar med føderal HEA og HEOA lovgivning.

Utdanningsavdelingen

Enten du er en high school student i vestlige Kansas ønsker å starte college karriere, et medlem av den militære søker å fullføre graden, eller en profesjonell søker videreutdanning, Fort Hays State University tilbyr hundrevis av grad, sertifikat og kurs alternativer på lavere og høyere nivå.

Fort Hays State University søker å gi alle personer med innovative, tilgjengelige og rimelige utdanningsmuligheter. Vår høyeste prioritet er å utstyre elevene med grundig utdanning, praktisk hands-on erfaring og internasjonalt perspektiv er nødvendig for å være vellykket, engasjert medlemmer av det 21. århundre arbeidsstokken.

  • Læringsmuligheter med eksepsjonell dybde
  • Enestående fakultetet som gir eksepsjonell oppmerksomhet og støtte
  • Forventning om sosiale, civic, og faglig engasjement
  • Utvikle partnerskap som bringer sammen kulturer, perspektiver, og tenkning
  • Innovasjon som driver løsninger

Fremtidige internasjonale studenter

Det er tre måter du kan bruke til å delta Fort Hays State University som en internasjonal student: Som utdannet student, som en student, som en engelsk som andrespråk Student.

Du kan få tilgang til 22 graduate programmer tilgjengelig for internasjonale studenter, inkludert næringsliv, vitenskap og IT studieprogrammene. Det er over 60 akkrediterte programmer å velge å major i som en undergraduate student. Norsk trening er tilgjengelig fra begynnelsen gjennom avanserte nivåer av engelskkunnskaper.

Campus


Fort Hays State University er et trygt, vakkert og vennlig campus med ca 4300 studenter å ta klasser på campus, inkludert ca 270 fra 24 forskjellige land. Våre lærere og ansatte er kjent for sin eksepsjonelle personlig oppmerksomhet og støtte til studenter, og hjelp for internasjonale studenter er også på plass, slik som engelsk som andrespråk program, og ansatte dedikert til å gi hjelp for utenlandske studenter i International Student Services Office.

FHSU ligger i Hays, Kansas, halvveis mellom Denver og Kansas City med fire ganger om dagen luft til og fra Denver, Colorado. Studenter nyte fordelene av liten by liv i brede kulturelle kontekst av et universitet med tilgang til storbyområder i USA.Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Fine Arts

Campus Heltidsstudier Deltid 60 timer August 2018 USA Wichita + 1 fler

Kanskje du ønsker å forfølge en Master 's grad med en mer faglig fokus.En 60-kreditt time studium, er UD en terminal grad, forbereder deg til å undervise ved kollegiale nivå [+]

Master of Fine Arts Kanskje du ønsker å forfølge en Master 's grad med en mer faglig fokus. En 60-kreditt time studium, er UD en terminal grad, forbereder deg til å undervise ved kollegiale nivå eller forfølge andre profesjonelle muligheter. Velg mellom tegning, maleri, skulptur, grafikk, keramikk, fotografi eller grafisk design som ditt område av vekt.

Graduate School Krav 1. Opprettholde en 3,0 GPA gjennom MFA-programmet 2. Fullføre graden kravene innen 6 år 1. Grad krav 1. 34 semester studiepoeng, studio større (for å inkludere terminal oppgave på 16 studiepoeng). 2.16 semester studiepoeng o f kunsthistorie og Concepts-minst to "in-house" kunsthistorisk kurs må tas. Maksimum syv (7) timer med Readings in Art History er alt som er tillatt. 3. 10 semester studiepoeng i studio kunst annet enn det store området. ... [-]


MSc

Master I Biologi

Campus Heltidsstudier Deltid 30 - 36 timer August 2018 USA Wichita + 1 fler

The Graduate program i biologi gir deg fleksibilitet til å forfølge avanserte studier i slike områder som biologi, botanikk, bevaringsbiologi, økologi, fiskeribiologi, mikrobiologi, [+]

Master of Science i biologi

&nbsp

The Graduate program i biologi gir deg fleksibilitet til å forfølge avanserte studier i slike områder som biologi, botanikk, bevaringsbiologi, økologi, fiskeribiologi, mikrobiologi, utmark biologi, systematikk, dyreliv biologi, og zoologi.

Graduate læreplaner er ikke spesifisert som sådan, snarere programmer er utformet med stor professor og høyere komité, i henhold til dine individuelle behov og karrieremål. Din masterstudier kan føre til en terminal Master of Science grad eller forberede deg for aksept til et doktorgradsprogram ved et annet universitet. Alle graduate programmer designet for forskning yrker eller doktorgradsprogrammer inkluderer et forskningsprosjekt og oppgaven utviklet i samråd med din store professor og høyere komité.Avhandlingen forsvar består av en muntlig presentasjon av resultatene som er åpen for publikum, etterfulgt av en lukket sesjon med din rådgiver og avhandling komité. Du må også fullføre en omfattende muntlig eksamen. Mer informasjon kan fås fra Graduate School. Hvis du ønsker å satse på en høyere grad som en sekundær lærer i biologi, eller hvis du ønsker en "generell " master 's grad, kan du velge den ikke-avhandling alternativet, som krever ekstra kurs og en forskning papir i stedet av en avhandling. En muntlig presentasjon er ikke nødvendig for ikke-avhandlingen alternativ, men den omfattende muntlig eksamen er. For informasjon om alternativer for en sommer-bare program for videregående lærere, ta kontakt med avdelingen stolen. ... [-]


Master I Geofag

Campus Heltidsstudier Deltid 30 - 36 timer August 2018 USA Wichita + 1 fler

Geofag tilbyr masterstudier for Master of Science langs to ulike spor, geologi og geografi. [+]

Master of Science i Geofag

&nbsp

Geofag tilbyr masterstudier for Master of Science langs to ulike spor, geologi og geografi.

MS i Geofag - Geologi Dette studiet har to mulige vektlegging - en for profesjonelle geolog og den andre for jorden naturfaglærer. Den tidligere forbereder studentene for en karriere i industrien eller i offentlige undersøkelser, eller gir forberedelse for Ph.D. jobber ved en annen institusjon. Sistnevnte forbereder eleven til å lære geologi og andre jordarter realfagene på videregående eller høyskole nivå. Geologien spor er fleksibel. Studenten og veileder vil velge hensiktsmessige valgfag basert på områder som vektlegges som miljøgeologi, stratigrafi, virveldyr paleontologi, geofysikk, petroleumsgeologi, etc.... [-]


Master I Kommunikasjon

Campus Heltidsstudier Deltid 30 - 33 timer August 2018 USA Wichita + 1 fler

To graduate alternativer er tilgjengelige i kommunikasjon, avhandlingen alternativet og Forskningsmeldingen alternativet.Studenter med utilstrekkelig bakgrunn innen kommunikasjon er [+]

Master of Science in Communication

&nbsp

To graduate alternativer er tilgjengelige i kommunikasjon, avhandlingen alternativet og Forskningsmeldingen alternativet. Studenter med utilstrekkelig bakgrunn innen kommunikasjon er pålagt å ta planering lågare kurs som gjelder ikke mot de timene er nødvendige for å fullføre graduate studiet.

&nbsp

Thesis Option Studentene skal gjennomføre minst 30 timer. Alle oppgaver kandidater fullføre en 15-timers kjerne som en del av studiet. Studentene skal skrive en fire-timers omfattende undersøkelse etter endt kurs deres. Ved ferdigstillelse av avhandlingen, studentene muntlig forsvare avhandlingen sin graduate komité.... [-]


Master

Master I Profesjonsstudier (MPS)

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 30 timer August 2018 USA Wichita + 2 fler

MPS-programmet er utviklet for å være et tverrfaglig grad å møte nye bemanningsbehov. Konsentrasjoner finnes i: Human Resource Management, organisatorisk lederskap, Criminal Justice, kjemi, Public Health Administration, sosialt entreprenørskap, Cybersecurity, Information Assurance Management, Web Development, og datanettverk. [+]

The Master of Professional Studies grad er et tverrfaglig mastergrad designet for å møte nye arbeidsstokken utviklingsbehov. Den er designet for å utvikle avanserte profesjonelle ferdigheter i ulike fagområder for øyeblikket ikke representert på FHSU av Master of Science (MS) legitimasjon. Et fremtredende trekk ved studiet er fleksibiliteten for studenten å kombinere et stort fagområde med en eller flere beslektede områder utformet for å forbedre faglige ferdigheter bemanningen ønsket av arbeidsgivere i industrien, offentlige, helsevesenet, og informasjonsteknologi karrierer.

Det er mange karrieremuligheter i Kansas og utover for kandidater med MPS grader, herunder stillinger i informasjonsteknologi, menneskelige ressurser, myndigheter, politi og rettelser industrien, og non-profit industrien eller sosiale tjenester ledere. MPS grad gir også studentene de nødvendige verktøyene for å ta fatt på nye gründer karriere ventures. For å være effektive i dag, fagfolk må forstå trender påvirker den brede karriere feltet og "industri"-sektoren der de jobber. De trenger også spesialisert kompetanse - noen ganger uvanlige kombinasjoner av spesielle ferdigheter - for å tilføre verdi til organisasjoner der de arbeider. ... [-]


Master Of Liberal Studies

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 31 timer August 2018 USA Wichita + 2 fler

Tjene en Master of Liberal Studies grad fra Fort Hays State University kan hjelpe deg å se verden annerledes. Som du fremgang gjennom programmet ditt, vil du utvikle (eller utdype) [+]

Master of Liberal Studies Tjene en Master of Liberal Studies grad fra Fort Hays State University kan hjelpe deg å se verden annerledes. Som du fremgang gjennom programmet ditt, vil du utvikle (eller utdype) kritisk tenkning ferdighetene du trenger for å bli en klokere forbruker av kunnskap, bli bedre i stand til å forstå og vurdere den intellektuelle arbeidet til enhver disiplin. Viktigst, når du begynner å se verden annerledes, kan du oppdage nye måter å ha en positiv effekt på verden rundt deg. Designet med arbeider profesjonelt i tankene, den 31-kreditt time Master of Liberal Studies grad programmet gjør det enklere for deg å balansere arbeid og personlige forpliktelser til å nå dine pedagogiske mål. Konsentrasjoner er tilgjengelige i: Kunst Bedriftskommunikasjon Digital kino produksjon gerontologi Global Management Globale studier Helse forskning Internasjonalt bedriftsledelse Litterære kunst Management Information Systems Matematikk Musikk Politisk ledelse og offentlig tjeneste Statsvitenskap Offentlig forvaltning Rural Advocacy Vitenskapsopplæring ... [-]


Videoer

Fort Hays State University

Kontakt

Fort Hays State University

Adresse, linje 1 Fort Hays State University 600 Park Street
67601-4099 Wichita, Kansas, USA
HJemmeside http://www.fhsu.edu/index.aspx#future_students
Telefon +1 785-628-3478