Fairmont State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fairmont State University, Med en 120-acre største campus i Fairmont, er en del av statens voksende høyteknologi korridoren. Med en lang historie med faglig dyktighet, er FSU et sted der undervisning og læring saken og studenter er vår første prioritet. Grunnlagt i 1865 som statens første private normal skole i West Virginia, feirer FSU sin Sesquicentennial i 2015.

I løpet av det siste tiåret, har den viktigste campus blitt utvidet med nybygg inkludert en Engineering Technology Building, studentsenteret, bolig hall, parkeringshus, forbedret bibliotek anlegg og vesentlige ADA tilgjengelighetsforbedringer.

Falcon Raske fakta

Store Alternativer

Med 80 bachelorutdanningene og fem høyere grads nivå, kan enhver student finne riktig passform.

Falcon Cast

Vår cast (navnet for en gruppe av Falcons) svever på ca 4200 studenter.

Hjem Blant Hills

FSU viktigste campus ligger i Fairmont, West Virginia, en vennlig by på 19.000. Campus er hjem til Frank og Jane Gabor West Virginia Folklife Center. FSU har en gren campus i Clarksburg, som kalles Gaston Caperton Center. Robert C. Byrd National Aerospace Education Center, som ligger i nærheten Bridgeport, tilbyr flere programmer innen luftfart.

Fakultet Interaksjon

Med en student til fakultet forholdet 17: 1 og en gjennomsnittlig klassestørrelse på 22, setter FSU hver student først.

Engasjer deg

Fra gresk liv, til egenutført Sport, til Anime Club, det er mer enn 80 studentorganisasjoner på FSU.

Fighting Falcons

Som medlem av the Mountain East Conference, er FSU en NCAA Division II skole med 16 Varsity sport. Kom hurrarop på Falcons med vår maskot Freddie.

Verdigrunnlag: The Mission of Fairmont State University er å gi muligheter for enkeltpersoner å nå sine faglige og personlige mål og oppdage roller for ansvarlig statsborgerskap som fremmer det felles beste.

Visjon: Fairmont State University som mål å bli nasjonalt anerkjent som en modell for tilgjengelige elevsentrert institusjoner som fremmer student suksess ved å gi omfattende utdannelse og god undervisning, fleksible læringsmiljøer, og førsteklasses service. Nyutdannede vil ha kunnskap, ferdigheter og vaner i sinnet nødvendig for intellektuell vekst, full og deltakende statsborgerskap, arbeidsevne, og entreprenørskap i et skiftende miljø.

Historien

Fairmont State University's røtter helt tilbake til dannelsen av offentlig utdanning i delstaten West Virginia. Den første private normal skole i West Virginia ble etablert i Fairmont i 1865 av John N. Boyd, skolens første rektor, for å trene lærere.

I løpet av de siste 147 år har Universitetet opplevd mange endringer i navn - fra West Virginia Normal School ved Fairmont, til Fairmont State Normal School i 1870-årene, til Fairmont State Teachers College i 1931, til Fairmont State College i 1944, til Fairmont State University i 2004. Disse endringene viser en pågående utvidelsen av programmer og formål.

I 1923, Fairmont State Normal skole først tilbudt en fireårig bachelorgrad program i utdanning, noe som gjør skolen en høyskole. I dag FSU tilbyr mer enn 80 Baccalaureate grader i næringsliv, utdanning, engineering og teknologi, kunst, liberal arts, og pleie og allierte helse administrasjon. Graduate programmer har blitt utviklet i utdanning, næringsliv og strafferett.

Universitetets endringer i plassering i Fairmont også gjenspeile sin fortsatte vekst. 27. februar 1867 ble den normal skole en statlig institusjon. Byggingen startet på en murbygning på det nordvestlige hjørnet av Adams og Quincy gater senere samme år. I 1893 flyttet skolen inn i en ny bygning på Second Street og Fairmont Avenue. Tidlig i 1917, flyttet Fairmont State Normal skole til bygningen nå kalt Hardway Hall, som sitter på en høyde med utsikt Locust Avenue.

Fra den eneste søyler bygning på en høyde som en gang var en del av et meieri gård, har universitetets 120-acre campus utvidet til å omfatte mer enn 23 bygninger. I løpet av det siste tiåret, nybygg, inkludert en ny studentsenteret, parkeringshus, residence hall, og akademisk bygningen, samt store forbedringer i infrastruktur, i stor grad har påvirket tilgjengeligheten og skjønnhet campus. FSU har to satellittposisjoner i Harrison County i Gaston Caperton Center i Clarksburg og Robert C. Byrd National Aerospace Education Center i Bridgeport. FSU fortsetter å lete etter måter å nå utover grensene til West Virginia og nasjonen til å bygge relasjoner.

Fra sin første offisielt registrert innmelding av 30 studenter i 1868, har FSU vokst til å bli den tredje største av statens universiteter med en innmelding av ca 4.600 studenter. Den første student, Hyre D. Clark av Buckhannon, uteksaminert fra normal skole i 1872. I dag har FSU en alumni nettverk av mer enn 29.000 stolte Falcons

Ta en virtuell tur her

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BSc'er » Se Kurs »

Programmer
Videoer

be First Pasko Komadina Fairmont State University