Florida Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det hele startet med 37 øre

Florida Tech ble grunnlagt i 1958 som "Brevard Engineering College." Det hele startet som en ide i tankene til Jerome P. Keuper, en visjonær fysiker som jobber ved Cape Canaveral.

Som universitetslæren ville ha det, uttrykte Keuper ønsket om å opprette et vitenskapelig og teknologisk universitet til en venn over drinker på en lokal pub. Når han overhørte samtalen, presset en stipendiat 37 øre i endring over baren og sa: “Det er din første donasjon, Jerry. Nå, gå og bygg den høgskolen. "

Så, Keuper gjorde det. Og det som startet med 37 øre som en nattskole for de tidlige ”missilemenene” i det amerikanske romfartsprogrammet, er nå et omfattende nasjonalt forskningsuniversitet som er anerkjent over hele verden for å være forberedt på å forberede studenter på karriere for fremtiden.

Kjerneverdier

 • Forskning til fordel for hele menneskeheten
 • Utdanning for en levetid for suksess
 • Globalt borgerskap for en bedre verden

Mission Statement

Florida Institute of Technology 's oppgave er å tilby utdanning av høy kvalitet til et kulturelt mangfoldig studentorgan for å forberede studentene til å komme inn i den globale arbeidsstyrken, søke muligheter for høyere utdanning og tjene i sine samfunn. Universitetet søker også å utvide kunnskap gjennom grunnleggende og anvendt forskning og å betjene de forskjellige økonomiske, kulturelle og samfunnsmessige behovene i våre lokale, statlige, nasjonale og internasjonale valgkretser.

Til støtte for dette oppdraget er vi forpliktet til:

 • Fremme studentutvikling ved å fremme og opprettholde en produktiv institusjonell kultur for vurdering som fører til kontinuerlig forbedring av faglige og administrative programmer
 • Å utvikle en organisasjonskultur som verdsetter og oppmuntrer til intellektuell nysgjerrighet, en følelse av tilhørighet og delt formål blant fakultetet, studenter og ansatte, og jakten på fortreffelighet i alle anstrengelser
 • Rekruttere og utvikle utmerkede fakulteter for å bli ledere på sine respektive felt og internasjonalt anerkjente forskere
 • Å oppnå anerkjennelse som en effektiv, innovativ, teknologifokusert utdannings- og forskningsinstitusjon
 • Rekruttere og beholde et utmerket, svært utvalgte og kulturelt mangfoldig studentorgan
 • Fortsatt å forbedre kvaliteten på campuslivet for alle medlemmer av universitetssamfunnet
 • Tilveiebringe muligheter for personlig vekst og karriere for både tradisjonelle og utradisjonelle studenter og medlemmer av fakultetet og personalet
 • Sikre og opprettholde profesjonell akkreditering for alle passende programmer

138708_Clean_Room.jpg

Vi er Florida Tech

Det vi er er et privat, samfunnsøkonomisk, bolig-, forskningsintensivt, doktorgradsstipendiat universitet som ligger i Melbourne på Floridas solrike "Space Coast." Men hvem vi er er så mye mer. Vi er et fellesskap av forskere, lærde og elever som kommer fra hele verden. Vi er ingeniører, luftfartøyere, innovatører, ledere, pedagoger, idrettsutøvere og astronauter. Vi har hjernen til rakettforskere og hjertene til Panthers. Vi er Florida Tech.

Vi er nådeløse

Florida Tech er et universitet for ledere og elever - et mangfoldig fellesskap av studenter, ansatte, fakulteter og studenter som er samlet i den nådeløse jakten på storhet.

Vi er internasjonale

Studenter fra mer enn 90 land over hele verden velger å bo og lære ved Florida Tech, noe som gjør oss til et virkelig globalt universitet. Når vi sier #YouAreWelcomeHere, mener vi det.

Vi skaper fremtiden

Et av de viktigste elementene i Florida Techs oppdrag er å fremme vitenskap og teknologi til fordel for Jorden og alle dens innbyggere. Så det er det vi gjør.

Vi har Panther Pride

Du kan føle det første gang du besøker campus, dagen du fullfører eller på et tidspunkt derimellom. Men når du gjør det, vil du se at Panther Pride er mer enn skoleånd. Det er en familie.

Vi lager forbindelser

Florida Tech er stolt av å være en del av Brevard County-samfunnet og ønsker naboene velkommen til å utforske de mange personlige, profesjonelle, bedrifts- og kulturmulighetene vi har å tilby.

Vi er STEM

Det er en grunn til at Florida Tech er kjent som Floridas STEM University ™. For å si det enkelt: Vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk er i vårt DNA. Dette gjør STEM til en pådriver for hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor vi eksisterer.

Steder

Melbourne

Address
West University Boulevard,150
32901 Melbourne, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss