Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nå nye høyder med et globalt perspektiv

I dagens økonomi har interessen din for virksomhet en global rekkevidde, enten det kommer med et ønske om å være gründer eller gå opp bedriftens stige. På Fontbonne er vi her for å sikre at du er forberedt på suksess, uansett hvilken retning din karrierevei fører. Fontbonne Universitys Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies kan skilte med mer enn et dusin forskjellige gradsalternativer, inkludert lavere og videreutdanningsprogrammer, sammen med muligheter for kveld og online, som gir studentene muligheter for vekst, læring og suksess - alt med et bredt verdensbilde.

Vi forstår virkningen virksomheten har på alle aspekter av det globale samfunnet, fra St. Louis til Singapore. Derfor opprettholder vi et internasjonalt fokus gjennom alle våre forretningsprogrammer og læreplaner. Fra respekterte professorer til arbeidende fagpersoner i en rekke forretningsdisipliner, vil du oppdage at fakultetet vårt vil gjenkjenne potensialet ditt og presse på for å lykkes. Og de vet at hver student lærer på en unik måte, enten han eller hun er en tradisjonell student eller en voksen elev med omfattende erfaring fra den virkelige verden.

Oppdrag

Din suksess i klasserommet og styrerommet er det viktigste fokuset i programmet vårt. Vår fleksible læreplan og høyt respekterte, virkelige erfarne fakultet gjør at du kan definere den suksessen på måter som støtter dine karriereaspirasjoner.

Oppdraget til Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies ved Fontbonne University er å tilby akademisk sunne forretningsprogrammer som er lydhøre overfor nåværende og fremtidige forretningsbehov. Høgskolen prøver å skape et støttende miljø som gir individuell oppmerksomhet til en mangfoldig studentpopulasjon.

I samsvar med de livslange læringsmålene ved Fontbonne University, er programmene våre designet for å sikre at hver student uteksamineres med muligheten til å tenke kritisk, handle etisk og påta seg ansvar som borgere og ledere. Høgskolen jobber også for å gi studentene fakta, teorier og praktiske ferdigheter, slik at de kan ha ansvarlige leder- og administrative stillinger i generell virksomhet, industri og ideelle organisasjoner.

Syn

Visjonen til Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies er å bli anerkjent for å utdanne artikulerte, analytiske tenkere som har til hensikt å søke etiske og sosialt ansvarlige løsninger for å tjene en dynamisk næringsliv i nød.

Steder

St. Louis

Address
Wydown Boulevard,6800
63105 St. Louis, Missouri, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss