Fordham University, Gabelli School Of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fordham dyrker neste generasjon av bedriftsledere.

Forretninger med Formål Det som forener alle våre akademiske programmer er begrepet "business med hensikt." Vi utdanner studenter som planlegger å jobbe på de høyeste nivåene av virksomheten, ved hjelp av sin lidenskap og sterk følelse av formål å generere ikke bare profitt, men også omfattende fordeler for samfunnet.

Dette er hva setter Fordham hverandre.

Se vår side for å lære hvordan høy kvalitet akademikere, en global tilnærming, innovative undervisningsteknikker, og et fokus på student utfall-forberede studentene for yrker de ønsker-make Fordham en av de beste stedene å studere business i USA og på verdensbasis .

Mission Oppgaven til Gabelli School of Business er å utvikle bedriftsledere som er utstyrt for kontinuerlig vekst i de globale miljøendringene.

Ligger i New York City, den kommersielle hovedstaden i verden, er Gabelli skole unikt posisjonert til å tilby studentene mulighet til å delta i både regionale og internasjonale økonomien. Sitt omdømme vil fortsette å bygge på god undervisning og stipend.

Studentene blir beriket av en dedikert fakultet og ved større universitetssamfunnet av lavere, høyere og profesjonelle skoler og næret av Fordham intellektuelle og Jesuit tradisjoner. I samsvar med disse tradisjonene, er Gabelli skolen forpliktet til å betjene studenter i sine livslang læring bestrebelser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se skolens masterprogrammer » Se MSc - HealthcareStudies » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms I Beskatningen

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2  September 2018 USA New York White Plains + 2 fler

Teknisk kompetanse er uunnværlig i beskatning. Men for Gabelli School-kandidater er det bare begynnelsen. [+]

Teknisk kompetanse er uunnværlig i beskatning.

Men for Gabelli School-kandidater er det bare begynnelsen.

Skattelovene endres, budsjettene stiger og faller, bedriftens strategier justeres. Skattemessige fagfolk trenger et fint hansket sett med tekniske ferdigheter for å holde seg på toppen av dette stadig skiftende feltet. Men hvis du spør Gabelli School-kandidater for hemmeligheten av deres suksess, vil de fortelle deg at det handler om mye mer enn å mestre den nyeste skattekoden.

Måten å skille seg ut - og bevege seg opp i dette konkurransedyktige feltet er å dyrke overlegne kommunikasjonsevner, kreative problemløsningsteknikker, faste forretningsinstinkter og en klar syn på moral og samfunnsansvar.... [-]


MS I Business Analytics

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA New York White Plains + 2 fler

Definer forretningsanalyse. Gabelli School-kandidater danner feltet daglig. [+]

Definer forretningsanalyse.

Gabelli School-kandidater danner feltet daglig.

Bedriftsanalyser innebærer å bruke modeller, metoder og verktøy til data, som gir innsikt som fører til informerte forretningsbeslutninger.

Tiden er nå. Hvorfor? Næringslivet er komplekst. Data er overalt. Bedrifter har innsett at for å fortsette, må de mestre analytikk. Nettstedene til alle store nyhetsorganisasjoner på jorden er fulle av historier om hvordan forretningsanalyser forandrer måten vi jobber på.

På Fordham Universitys Gabelli Business School forstår vi hvor viktig data-drevet beslutningstaking er for bedrifter som er store og små, for profitt og ideelle. Vi forstår også den enorme utfordringen for å nå det potensialet. Master of Science i Business Analytics (MSBA) er et strenge, hands-on program som vil trene deg i kunsten og vitenskapen i denne disiplinen.... [-]


MS I Information Systems

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA New York White Plains + 2 fler

Det er en ting å oppgradere fra et informasjonssystemprogram med teknisk kunnskap. Det er ganske annet å oppgradere med visjon. [+]

Det er en ting å oppgradere fra et informasjonssystemprogram med teknisk kunnskap.

Det er ganske annet å oppgradere med visjon.

Det krever mange teknisk dyktige IS-profesjonelle å designe og vedlikeholde systemene som driver e-handel, cloud computing og store data. Men i siste instans søker selskaper etter folk som også får det store bildet.

Hvordan kan teknologi brukes til å innovere forretningsmodeller?

Hvor er de største mulighetene for teknologisk forstyrrelse?

Hvilke trender vil levere varig verdi til bunnlinjen?

På Gabelli-skolen gir vi studentene den økonomiske og forretningsmessige konteksten de trenger for å svare på disse spørsmålene og ta en ledende rolle i IS. Nyutdannede fra vårt MSIS-program (MSIS) er godt posisjonert, ikke bare for å komme inn på dette feltet, men også å bli en ledende rolle hos topp selskaper.... [-]


Ms I Investorrelasjoner

Campus Deltid 16 måneder September 2018 USA New York White Plains + 1 fler

Se IR fra perspektiver som andre ikke gjør. [+]

Se IR fra perspektiver som andre ikke gjør.

Investor-relations ledere tilbyr en rekke synspunkter så forskjellige som deres bakgrunn. Noen kommer fra økonomien. Andre er kommunikasjonsspesialister. Du finner også eksperter innen regulering og internasjonal virksomhet.

Hva får du når du kombinerer dem alle? En Gabelli School Master of Science i Investor Relations uteksaminere. Utdannet i alle hovedfag relatert til feltet - fra PR og sosiale medier til bedriftsstyring og global finans - de nærmer seg IR-utfordringer fra alle vinkler. Hvordan kan vår sosiale mediekampanje hjelpe oss med å oppfylle Fair Disclosure-krav? Har vi vurdert lovgivningsmiljøet i Korea? Hvilke etiske hensyn bør vi tenke på?... [-]


Ms I Kvantitativ Finans

Campus Heltidsstudier September 2018 USA New York White Plains

Et masterprogram basert på feltdata og målbare resultater. Hva mer ville du forvente fra en haug med quants? [+]

Et masterprogram basert på feltdata og målbare resultater.

Hva mer ville du forvente fra en haug med quants?

Når vi satt ut for å skape et Master of Science i Quantitative Finance (MSQF) -program, forlot vi ingenting til sjanse.

Etter å ha intervjuet ledere hos 20 ledende finansfirmaer for å identifisere ferdighetene de lette etter, skapte Gabelli School-programdirektører en serie nye kurs spesielt designet for å tilfredsstille disse behovene.

Ved å kontinuerlig optimalisere vår læreplan i samråd med industrieksperter, har vi oppnådd bemerkelsesverdige resultater: 85 til 90% av våre kandidater finner jobber innen tre måneder etter oppgradering. Innen seks måneder nærmer dette tallet 100%.... [-]


Ms I Mediehåndtering

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA New York White Plains + 2 fler

Alle slags mennesker blir media fagfolk. Gabelli School-kandidater blir medieledere. [+]

Alle slags mennesker blir media fagfolk.

Gabelli School-kandidater blir medieledere.

New York City er mediekapitalen i verden, med et vell av mulighet til å gjøre ditt merke på bransjen. Enten du allerede jobber i media, gjør overgangen fra en annen karriere, eller søker å komme inn på feltet på et høyere nivå enn du ville med en bachelorgrad, New York og Gabelli Business School-er stedet å være.

Byens høytstående, høye innsatsmiljømiljø betyr også mer konkurranse - spesielt når det gjelder å flytte inn i lederstillinger i mediebedrifter. Disse jobbene krever mer enn bare kunnskap om digitale, sosiale og tradisjonelle medier. De krever også en bakgrunn i virksomheten, noe som inspirerte Gabelli-skolen til å utvikle sin Master of Science i Media Management (MSMM) -program.... [-]


MS in Applied Statistics and Decision-Making

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA New York White Plains USA Online + 3 fler

[+]

Kontakt vårt admissions kontor for mer informasjon.

MSSD læreplan

Design din egen grad.

Er du lokket av det faktum at statistiske eksperter blir ansatt overalt, men du føler at ditt sanne kall ligger i biomedisinsk forskning? Har du et talent for tall, men en hengivenhet til offentlig orden?

Disse unike kombinasjonene finner et hjem i Gabelli-skolens Master of Science i Applied Statistics og Decision-Making (MSSD) -program. Pensum er generell nok til å gi et solid fundament i datavitenskap og fleksibel nok til å gifte seg med det bestemte området som interesserer en student mest, enten det er en forretningsdisiplin eller ikke.... [-]


MS I Regnskap

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA New York White Plains + 2 fler

"Betale det fremover" kan være den mest verdifulle regnskapsteknikken som læres i vårt MSA-program. [+]

"Betale det fremover" kan være den mest verdifulle regnskapsteknikken som læres i vårt MSA-program.

Mange kandidatprogrammer lærer grunnleggende om regnskap. På Gabelli Business School får du noe enda mer verdifullt: tilgang til et nettverk av aktive, støttende alumni som er forpliktet til å hjelpe deg med å lykkes. Denne faktoren kan gjøre eller ødelegge jobbsøking i dette konkurransedyktige feltet, hvor tilkoblinger er alt og støtte fra en mentor kan være uvurderlig.

Fulltid og deltidsalternativer

Master of Science i regnskap (MSA) tilbyr to tidsplan valg:

Et års heltidsprogram Et deltidsprogram spredt over en lengre tidsramme, ideell for fagfolk som ikke vil forlate sine jobber mens de forfølger graden MSA oversikt ... [-]

Ms I Strategisk Markedsføringskommunikasjon

Nettstudie 4 semestre September 2018 USA USA Online

Dette mastergradsprogrammet er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere nye strategiske tilnærminger og bransjestrøm teknikker som bygger på din eksisterende feltspesifikke kunnskap i markedsføring, reklame eller forretningskommunikasjon. [+]

Et nettbasert program for arbeidende fagfolk

Dette mastergradsprogrammet er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere nye strategiske tilnærminger og bransjestrøm teknikker som bygger på din eksisterende feltspesifikke kunnskap i markedsføring, reklame eller forretningskommunikasjon.

Du lærer om den siste utviklingen i fag som du kjenner godt og bruker hver dag, fra forbruksadferd til sosiale medier, til overbevisende kommunikasjon, og du vil få tilgang til en samarbeidsgruppe av medarbeidere - dine klassekamerater - å lage kreative ideer og diskutere problemene du står overfor på jobb.

Master of Science i strategisk markedsføringskommunikasjon (MSSMC) på Gabelli Business School er en online grad som vil hjelpe deg å forstå og omdefinere forholdene mellom dagens merkevarer og deres publikum.... [-]


Master

Ms I Global økonomi

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA New York White Plains + 1 fler

Våre Master of Science i Global Finance grad er mye som våre studenter: intens, fokusert og sammenblandet med alle aspekter av global finans. [+]

Våre Master of Science i Global Finance grad er mye som våre studenter: intens, fokusert og sammenblandet med alle aspekter av global finans.

Mange mastergradsprogrammer har en global rolle, men er generelle i deres tilnærming til forretninger, eller de er fokusert på økonomi, men bare i USA. Gabelli School MSGF er utelukkende dedikert til feltet av global finans. Og det er blitt anerkjent globalt. Gabelli School MSGF er rangert som verdensomspennende 57 av Financial Times i 2017, og er den eneste Master of Finance-program i New York City som har laget listen.

Du vil bruke byen som din bevisende grunn for det globale finansmarkedet. Etter oppgradering, vil du søke på jobber med spesialiserte ferdigheter som skiller deg fra folk med andre bedriftsgrader.... [-]


Ms I Markedsføring Intelligens

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA New York White Plains + 2 fler

Markedsdata er hva du finner der ute. Markedsføring intelligens er hva du vil mestre her inne. [+]

Markedsdata er hva du finner der ute.

Markedsføring intelligens er hva du vil mestre her inne.

Data er ikke tilstrekkelig i dagens markedsmiljø. Å samle og analysere dataene er selvfølgelig viktig, men det er like viktig å gå tilbake og tenke på de dypere problemene rundt det.

Hvilke insikter kan vi hente om forbrukernes holdninger og preferanser? Hvordan kan disse innsiktene hjelpe oss med å påvirke forbrukeradferd?

I Gabelli-skolen s Master of Science i Marketing Intelligence (MSMI) -program, stiller vi de harde spørsmålene daglig. Det er fordi dagens arbeidsgivere vil ha mer enn antall crunchers-de vil ha strategiske tenkere som bringer en blanding av markedsføringsfaglig, data-drevet innsikt og moralsk klarhet til bordet.... [-]


Ms I Nonprofit Ledelse

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA New York White Plains + 1 fler

Fordham University's Master of Science i Nonprofit Leadership Program tilbyr en tverrfaglig kandidatgrad utviklet for å fremme kunnskap, verdier og ferdigheter av fagfolk som ønsker å tjene som ledere for positiv endring i nonprofit sektor. [+]

Fordham University's Master of Science i Nonprofit Leadership Program tilbyr en tverrfaglig kandidatgrad utviklet for å fremme kunnskap, verdier og ferdigheter av fagfolk som ønsker å tjene som ledere for positiv endring i nonprofit sektor.

Denne innovative Masters bringer sammen ekspertisen til to topprangerte akademiske skoler: Fordham Graduate Schools of Social Service og Gabelli Business School og kombinerer den med erfaringen og kompetansen til "Leadership Mentors" som fungerer som dagens ledere i et bredt spekter av ideell og profitt organisasjoner.

Vår ideell ledelse uteksaminert studieprogram Tilbud:

Lederskapskurs som legger vekt på utvikling av sofistikerte lederegenskaper som fremmer ledelsesutøvelse med en sosial rettferdighetstilnærming til organisatorisk og sosial forandring Learning Labs designet for å spore sammen med de viktigste innholdsmodulene i lederkursene. Hver laboratoriesession gjør bruk av en rekke engasjerte og samarbeidende lærings- og undervisningsmetoder som hjelper elevene til å bedre oversette teori til virkelige verdensprogrammer. En hybridstruktur som forbedrer fleksibiliteten i arbeidsbelastningen og gjør det mulig for studentene å balansere sine travle timeplaner med sine faglige forpliktelser. I tillegg til tre på campuskurs og læringslaboratorier, tar studentene tre kurs i fullt onlineformat. ... [-]

Videoer

Gabelli School