Full Sail University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Full Sail er dedikert til å hjelpe kreative studenter med å følge drømmene sine i underholdnings- og mediebransjen. Enten de brenner for musikk, kunst og design, nett og teknologi, filmproduksjon eller virksomheten bak underholdning, kan en utdannelse ved Full Sail University forberede studentene på en karrierevei som gjør det de elsker. Gjennom Full Sails virkelige tilnærming jobber studentene i studioer og laboratorier ved hjelp av industristandard utstyr, og lager en portefølje som viser arbeidet sitt til potensielle arbeidsgivere. Full Sail-campus ligger i Winter Park, Florida (bare noen få minutter fra Orlando), og har utseendet og følelsen av et kreativt studiomiljø, komplett med bransjestandard innspillingsstudioer, romslige filmlydstadier, et filmstudio, spillstudier og profesjonelt scenekunststed - alt plassert i et multimedia-kompleks på 191 mål. Lag innholdet du elsker Skyv kreativiteten din til neste nivå Grader fokusert på det du elsker Kreative programmer for kreative sinn

 • I over 35 år har Full Sail tilbudt en innovativ utdannelsesstil med fokus på underholdnings- og medieindustriens behov.
 • Full Sails læreplan kombinerer elementer av kreativitet, kunst, forretnings- og livsferdigheter, teknisk dyktighet og akademisk prestasjon.
 • Full Sail bruker oppslukende undervisningsmetoder i produksjonsstudioer og klasserom som er på nivå med de som brukes i bransjen.
 • Studentene jobber med industristandard verktøy og teknologier, slik at de får praktisk kunnskap og erfaring fra den virkelige verden.
 • Studenter fra over 73 land over hele verden kommer til Full Sail for å forfølge grader med fokus på behovene til underholdnings- og mediebransjen.
 • Full Sail tilbyr akselererte programmer, så en grad som normalt tar fire år tar i gjennomsnitt 24 måneder.
 • På campus er det flere kunst- og designstudioer der studentene kan studere figurtegning, skulptur, fotografering, 2D-animasjon og mer.
 • Full Sail Studios Backlot gir filmstudenter muligheten til å skyte på stedet uten å måtte forlate campus.
 • Med profesjonelle analoge og digitale studioer bruker Recording Arts-studenter utstyr som brukes av fagfolk i bransjen.
 • Bli med på Facebook, Twitter, YouTube og Instagram for å samhandle med samfunnet vårt, lese om suksess og se campusbilder.
 • Full Sails online læringssystem tilbyr fleksibilitet og samarbeid samtidig som det opprettholder bransjens innspill og erfaring fra den virkelige verden.
 • Full Sails Live Venue gir studentene muligheten til å lære de mange aspektene ved live produksjon, inkludert å kontrollere lys og lyd.

Statistikk:

Nåværende studentbefolkning: 15.300 nåværende kandidater: 52.000+

Høydepunkter

I Grammys 2015 ble 52 Full Sail-kandidater kreditert på 46 kunstnerutgivelser som ble nominert i 40 separate kategorier. 17 kandidater jobbet på 11 Grammy-vinnende prosjekter i 14 kategorier ved den 57. årlige Grammy Awards i 2015. Full Sail-kandidater har blandet seg, spilt inn, eller assistert på 18 Grammy-vinnende Album of the Year-utgivelser de siste 25 årene. 27 kandidater ble kreditert på 9 Oscar-vinnende filmer ved den 87. årlige Oscar-utdelingen. Nyutdannede fra Full Sail University har deltatt i bransjeroller på 13 beste filmvinnende filmer de siste 20 årene, inkludert årets Best Picture-vinner, Birdman. Totalt 113 kandidater ble kreditert på 24 Oscar-nominerte filmer i 20 kategorier under den 87. årlige Oscar-utdelingen. Full Sail-utdannet og 2009 Hall of Fame-indusert, Gary Rizzo vant Oscar for 2011 for beste prestasjon i lydblanding for begynnelse.

Steder

Winter Park

Address
Full Sail University
3300 University Boulevard

32792 Winter Park, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss