Graduate Institute of Applied Linguistics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Graduate Institute of Applied Linguistics tilbyr spesialisert opplæring som er ulikt mange andre høgskoler og institusjoner. Våre erfarne fakultet tilbyr opplæring innen lingvistikk, språk og kultur læring, antropologi, leseferdighet, oversettelse, verdens kunst, islamske studier og internasjonal tjeneste. Våre 1300 + alumni bruker denne treningen for å få en innflytelse rundt om i verden!

erfarne fakultet

 • 579 kombinerte år med felttjeneste
 • 48 land i tjeneste
 • 50 språk snakkes
 • 552 publikasjoner produsert

Mange studenter er overrasket over å komme på campus og finne seg bedt om å ringe sine professorer etter deres fornavn. Fakultetet vårt er noen av de mest erfarne på sitt felt, men de tror at hver student er en fremtidig kollega.

"GIAL-fakultetets medlemmer gir et bredt spekter av praktisk feltopplevelse for å dele i klasserommet, i tillegg til deres faglige kompetanse som er oppnådd gjennom avanserte studier. Dette bidrar til en overordnet utdannelse, bygget på en sterk faglig grunnlag og bemyndiget av praktisk forståelse av hvordan språk fungerer. Våre fakultet medlemmer er tilgjengelige for å diskutere med de personlige aspekter av feltarbeid også. Du er hjertelig invitert til å delta i eventyret for å lære å kommunisere bedre på tvers kulturelt. "David A. Ross, Ph.D. (GIAL President Emeritus)

Studenter

Spesialiserte programmer

 • 1 BA grad
 • 4 MA majors med 13 forskjellige konsentrasjoner
 • 10 samarbeidsprogrammer med andre høyskoler og seminarer

GIAL er best kjent for sin sertifikat og MA grad i Applied Linguistics, trening studenter for arbeid innen lingvistikk, oversettelse og tverrkulturell service. Men vår MA med en major i World Arts vokser raskt med konsentrasjoner i Applied Arts, Arts & Islam, og Arts & Scripture Engagement. Vår avdeling for anvendt antropologi tilbyr også en MA med hovedfag i språk- og kulturstudier med et bredt spekter av konsentrasjoner for studenter interessert i Literacy, Islamic Worldviews, Language Survey, Sociolinguistics, og Scripture Engagement. Abrahams senter er stolt av å kunngjøre lanseringen av en MA med hovedfag i Abrahams studier.

Undergraduate studenter er også en prioritet på GIAL! Våre College of International Studies tilbyr Junior og Senior nivå kurs for en BA med en major i International Service og mindreårige i lingvistikk, World Arts, eller tverrkulturelle Service.

Andre skoler samarbeider også med GIAL for å tilby sine studenter noen av fordelene med den spesialiserte opplæringen vi tilbyr. Tilbudene varierer fra en høyskole som krever et semester ved GIAL for å fullføre en lingvistikk mindre til et prestisjetunge seminarium som tilbyr et dual degree program. Besøk vår Grader & Programmer-side for å lære mer.

"En av de største velsignelsene med å jobbe på feltet har hatt den gode praktiske opplæringen som er oppnådd fra GIAL. Et oppmuntrende ord Choates ønsker å gi nåværende studenter er å gi seg tid til å bli avgjort i feltet. For oss tok det omtrent 18 måneder. Først da var vi i stand til å gå tilbake og omstarte så å si, all trening vi hadde mottatt og kunne starte den utfordrende og givende oppgaven med språk og kultur læring. "Aaron Choate '08 (Aaron og hans kone, Joanna, jobber i Salomonøyene med Lavukal-folket)

Alumni Impact

 • 75+ land av tjeneste
 • 60 + Forskjellige serviceorganisasjoner
 • 300+ språk samfunn

Våre alumni påvirker samfunn rundt om i verden! De er oversettere, lingvister, lesearbeidere, språkmålinger, skriftkonsulenter, etnomusikologer og tverrkulturelle arbeidere på en rekke områder. De har brukt GIAL-opplæringen til å tjene med over 60 organisasjoner i 75 forskjellige land rundt om i verden.

"Som fakultet medlem, tenker jeg på mine tidligere studenter med enorm stolthet og glede på grunn av deres engasjement, evne og dybde. GIAL alumni er i stor etterspørsel som rådgivere, trenere og ledere fordi de allerede er kjent med både virkelige praktiske feltproblemer og vitenskapelig tenkning i sine domener. Jeg ville være glad for å jobbe med noe GIAL alum som jeg vet. "T. Wayne Dye, Ph.D. (GIAL Fakultet)

Studerer

GIAL Mission Statement

Oppgavene til Graduate Institute of Applied Linguistics, som en institusjon for høyere utdanning, er å gi opplærings- og forskningsmuligheter som fører til grader i anvendt lingvistikk, kulturstudier og utvikling av språk.

GIAL utvidet oppdrag

Ved å oppfylle sitt oppdrag, anser GIAL følgende for å være viktige ingredienser:

 • Nyutdannede av GIAL-grad programmer vil ha kjøpt ferdigheter til å lære et annet språk og kultur effektivt.
 • Nyutdannede av GIAL-grad programmer vil være utstyrt for å delta med etniske og språklige samfunn i gjennomføring av språk og kultur relaterte mål.
 • Nyutdannede i GIAL-grad programmer vil ha grunnleggende ferdigheter som er nødvendige for å videreføre kunnskap og ferdigheter de har lært hos GIAL til andre i et tverrkulturelt miljø.

Studenter som fullfører GIAL-kandidatprogrammene, vil ha oppnådd et faglig kompetanse på kandidatnivå, slik at de kan delta aktivt i faglig aktivitet og / eller profesjonell tjeneste i sitt studieområde.

Akkreditering

Graduate Institute of Applied Linguistics (GIAL) er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for å tildele Baccalaureate og Masters Degrees.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Ma Med Store I Abrahamiske Studier

Campus Heltidsstudier Deltid September 2017 USA Dallas

MA med hovedfag i Abrahams studier forbereder studentene til å arbeide i de arabiske verdenene av jødedom, kristendom og islam ved å få en forståelse av de grunnleggende konseptene og teoriene til disse globale kulturer. [+]

MA med hovedfag i Abrahams studier forbereder deg til å jobbe i de Abrahamske samfunnene av jødedom, kristendom og islam ved å få en forståelse av de grunnleggende konseptene og teoriene til disse globale kulturer. Du vil skaffe språklige essensielle for studiet av de Abrahamske tradisjonene, og lære å skille kryssingspunktene mellom disse trosene. Dette vil gjøre det mulig for deg å tjene i og med Abrahams samfunn og organisasjoner basert på respektfull forståelse av deres tro og praksis, og skape humanitære bidrag til lokale og globale kulturmål. Du vil fullføre de generelle kjernekravene (15 studiepoeng) og konsentrasjonsspesifikke krav (21 studiepoeng) for å fullføre denne 36 studiepoenggraden. Du kan velge mellom en konsentrasjon i Islamske verdensvisninger Eller en studentskapet konsentrasjon i Abrahamic Worldviews. Hvis du er interessert i dette programmet, bør du søke om Graduate Admission til GIAL. Hvis du tidligere har registrert deg hos GIAL i noe annet enn "opptaksstatus", må du endre opptaksstatusen din. Forutsetninger Før opptak til programmet må du fullføre følgende forutsetningskrav: AC4315 Old Testament Survey Course Summary En oversikt over Gamle Testamentets historie, litteratur og budskap. Kursdetaljer Nivå: Undergraduate Kredittider: 3 Term (er) kurs tilbys: Fall AC4316 New Testament Survey Course Summary En undersøkelse av historien, litteraturen og budskapet til Det Nye Testamente. Kursdetaljer Nivå: Undergraduate Kredittider: 3 Term (er) kurs tilbys: Fall * Du kan bli anmodet om å fravike disse forutsetningskravene at du har tatt tilsvarende kurs andre steder. Kursene evalueres på kurs-for-kurs basis. Generelle kjerne krav ... [-]

Videoer

What's GIAL's campus like?

What are GIAL's professors like?

Kontakt

Graduate Institute of Applied Linguistics

Adresse, linje 1 Graduate Institute of Applied Linguistics 7500 W. Camp Wisdom Rd. Dallas, TX 75236
Dallas, Texas, USA
HJemmeside http://www.gial.edu