General Assembly

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En leder i utdanning

Siden 2011 har General Assembly forvandlet titusenvis av karriere gjennom banebrytende, erfaringsutdanning i dagens mest etterspurtte ferdigheter. Når du lærer webutvikling, data, design, forretninger og mer med GA, får du:

 • Prisbelønte pensum og ekspertinstruktører, på campus og på nettet.
 • Et globalt, profesjonelt fellesskap av 40.000 pluss full- og deltidsalder.
 • Karriere resultater fra ledende kurs, med mentorskap hvert skritt av veien.

Hvem vi er

General Assembly er en pioner i utdanning og karriereforvandling, som spesialiserer seg i dagens mest etterspurtte ferdigheter. Den ledende kilden til trening, bemanning og karriereoverganger, vi fremmer et blomstrende samfunn av fagfolk som driver karrierer de elsker.

Det som begynte som et samarbeidsrom i 2011, har siden vokst til en global læringserfaring med universiteter i 20 byer og over 35 000 kandidater over hele verden.

Som enkeltpersoner og bedrifter sliter med å konkurrere i en stadig teknologisk økonomi, gir General Assembly prisbelønnet, dynamisk trening for å lukke det globale kompetanse gapet.

Ansvarsfraskrivelse: Mens General Assembly har en rekke internasjonale studenter på våre universiteter over hele verden, kan vi ikke hjelpe internasjonale studenter med å få visum for å delta på kursene våre. Hvis du trenger visum for å delta i en General Assembly , vennligst sjekk med din lokale ambassade for å få tak i kravene og begrensningene. Takk så mye for å vurdere General Assembly som din læringspartner.

Hva vi gjør

General Assembly fremmer et elite fagfellesskap av enkeltpersoner og bedrifter gjennom utdanning og strategiske karriereforbindelser.

Utdanne personer

 • Bygg viktige ferdigheter på alle faglige nivåer
 • Samarbeide og koble sammen med et elite nettverk
 • Endre og øk din karriere og portefølje

Ansette muligheter

Vi knytter gapet mellom arbeidssøkere og bedrifter som trenger talent med relevante ferdigheter.

Utdanningsfirmaer

 • Samarbeid med Fortune 1000 selskaper
 • Tilpasset personalutdanning for å fremme ansatte
 • Dedikert ansettelsesrørledning for å skaffe GA alumni

Hva vi lærer

Vi tilbyr nyskapende opplæring for livslang læring og suksess i etterspørselsfeltene i dagens raskt skiftende teknologiske økonomi.

 • Coding
 • UX
 • Data
 • markedsføring
 • Virksomhet
 • Karriereutvikling

Hvorfor General Assembly

Prisbelønnet utdanning

Vår læreplan er laget av et team av sakkyndige instruksjonsdesignere for å sikre relevant, aktuell kurs som umiddelbart gjelder for feltet.

Dynamisk, innovativ læring

Vi utnytter de nyeste teknologiske verktøyene for å gi våre studenter en engasjerende, blandet online og offline læringsopplevelse.

Karrierevekst med topp arbeidsgivere

Vi hjelper vårt fellesskap til å trives med et spesialisert, heltids team som får studentene jobber, partnerskap og samarbeid med over 2500 nyskapende arbeidsgivere.

Tilgang til GAs Alumni Network

Koble med verdens beste talent som en del av vårt nettverk av over 35.000 alumni og forfølge suksess med en eksklusiv gruppe kreative fagfolk.

Hva gjør General Assembly Exceptional?


Vi tilbyr opplæring i teknologi, data, design, virksomhet og mer/>

Dagens komplekse globale økonomi krever en dyktig arbeidsstyrke som kan utnytte teknologi for å drivstoff suksess. General Assembly robuste kurspakke inneholder alle grunnleggende piler i innovasjon for å gi enkeltpersoner og lag flere muligheter for vekst og utvikling. Vi tilbyr programmer innen webutvikling, datavitenskap og analyse, brukeropplevelsesdesign, digital markedsføring, produktstyring og mer. Studentene kan velge mellom en rekke formater og modaliteter for å hjelpe dem best å nå sine mål, inkludert heltid, deltid og kortformularer - på campus og online.

Vi har et stort globalt nettverk

20 universiteter. 10 000 ansettelsespartnere. 40.000 full- og deltidskursgrader. Og så er det hundretusenvis av deltakerne til våre arrangementer og workshops. General Assembly globale tilstedeværelse, alumni nettverk og ansettelsespartnere er tre av våre største eiendeler. I tillegg til kurs som er utformet utelukkende for å møte arbeidsgiverbehov, oppmuntrer vi en rørledning av profesjonelle fagfolk som tjener som instruktører, mentorer og trenere. Dette blomstrende faglige nettverket hjelper våre nyutdannede til å finne jobber og gjøre tilkoblinger, sette dem opp for suksess på jobben og i livet.

Vi tilpasser seg markedet

Dynamiske felt som datavitenskap og webutvikling utvikler seg i sanntid, og vi løser kontinuerlig pilot-, lanserings- og solnedgangsprogrammer for å imøtekomme markedets etterspørsel og utviklingen av verktøy og teknikker. Vårt førsteklasses team av instruktører, fagpersoner, og utdannelsesproduktledere oppdaterer kontinuerlig innholdet vårt for å sikre relevans. Ved å utnytte data, tilbakemelding og innsikt fra våre proprietære vurderinger, produserer vi kurs som resulterer i maksimal innflytelse på jobben.

Vi fokuserer på arbeidsgiverbehov og forhold

Dype arbeidsforhold har alltid vært en viktig del av General Assembly DNA. Omtrent halvparten av våre deltidsstudenter finansieres av arbeidsgivere som vil ha sine ansatte utdannet av våre eksperter, og GA-læreplaner styres av industriens behov. Vi har hjulpet dusinvis av Fortune 100-selskaper - og hundrevis av andre bedrifter over hele verden - å vurdere og trene deres talent, på stedet, på nettet eller på våre campus. Vi tilbyr også ansettelsesløsninger for selskaper som søker en mangfoldig rørledning av kandidater som er jobber klare, bevæpnet med etterspurt ferdigheter.

Vi investerer i tilgang og mulighet

Som en del av vår satsing på tilgjengelig og rimelig utdanning, er vi fokusert på å utvikle programmer og finansieringsmuligheter for å sikre at studentene har de midler og støttesystemene de trenger for å lære ved GA. I tillegg til innovative programmer som Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge og TechIMPACT - som gir stipend og gratis opplæringsprogrammer til undervurdert og oversett talent - jobber vi med arbeidsgivere og finansieringsleverandører for å bidra til at utdanningskostnadene dekkes. Våre innovative hybrid- og nettbaserte immersive programmer når personer som bor utenfor store t-baneområder og gir dem tilgang til samme kvalitetsutdannelse som våre campus er kjent for.

Bygg nyskapende kurs med utprøvde resultater

World Class Instructional Team

General Assembly instruksjonsgruppe representerer eliten til dagens største og lyseste selskaper. Kursinstruktører og designere kommer fra toppbedrifter, inkludert Google, Amazon, Airbnb, og IBM, og deler virkelig erfaring og innsikt i klasserommet hver dag. Teammedlemmene gjennomfører et omfattende treningsprogram som sikrer effektiviteten i å fremme nytt talent.

Kontinuerlig utvikling

For å sikre dyktighet i klasserommet og relevans på jobben, jobber våre instruksjonsdesign og produktgrupper utilsiktet for å iterere, tilpasse og utvikle våre læreplaner. Vår fleksible instruksjonsdesignprosess betyr at hvert av kursene våre går gjennom minst to oppdateringer per år. Hver ny versjon inneholder funksjoner, forbedret innhold og mye mer.

Et utvalg av læringsbaner for å matche dine mål.

Karriere-Endring, Heltid

Forbedre din karriere med GAs strenge, heltids Immersive-programmer og dyktige karriere.

Skill-Boosting, Deltid

Hold deg konkurransedyktig og relevant med fokusert, fleksibel læring og dedikerte mentorer.

Klasser, Workshops, Hendelser

Delta i dag-, kvelds- og helgprogrammer som viser ferdigheter, innovasjoner og ledere.

Lær på campus og på nettet

Utnytte robuste læringsverktøy, sakkyndige instruktører og et støttende fellesskap på hvert trinn.

Et fellesskap av skapere, innovatører og arbeidsgivere

Koble med alumni

Mer enn 40.000 talentfulle fagfolk har uteksaminert fra våre full- og deltidsbaner.

Vast Global Reach

Hvor er du, er vi. Forge relasjoner online eller på 20 globale steder fra NYC til Hong Kong.

Eksklusiv arbeidsgiverinnsikt

GA har over 10 000 ansettelsespartnere og har trent tusenvis av Fortune 500-ansatte.

Tilgang til A-liste ledere

350 000 har deltatt i eksklusive arrangementer med visjonister som Richard Branson og Tim Ferriss.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Online Kurs » Se Diplomer » Se Kurs »