Les den offisielle beskrivelsen

George Washington University , en uavhengig akademisk institusjon chartret av United States Congress i 1821, dedikerer seg til å fremme menneskelig velvære. Universitetet verdsetter et dynamisk, studentfokusert samfunn stimulert av kulturelt og intellektuelt mangfold og bygger på et fundament av integritet, kreativitet og åpenhet for utforskning av nye ideer.

George Washington University , sentrert i det nasjonale og internasjonale veikrysset i Washington, DC , forplikter seg til å være fremragende i etableringen, formidlingen og anvendelsen av kunnskap.

For å fremme prosessen med livslang læring fra både globale og integrerende perspektiver, gir universitetet et stimulerende intellektuelt miljø for sine mangfoldige studenter og fakultet. Ved å fremme dyktighet i undervisning, tilbyr universitetet enestående læreropplevelser for heltids- og deltidsstudenter i grunn-, utdannelses- og profesjonsprogrammer i Washington, DC , nasjonen og i utlandet. Som et senter for intellektuell forespørsel og forskning legger universitetet vekt på sammenhengen mellom grunnleggende og anvendt stipend, og insisterer på at den praktiske skal være grunnlagt i kunnskap og teori. Universitetet fungerer som en katalysator for kreativitet i kunst, vitenskap og yrker ved å oppmuntre til samspill mellom studenter, fakultet, ansatte, alumner og samfunnene det tjener.

George Washington University trekker på den rike mengden ressurser fra National Capital Area for å forbedre sine pedagogiske bestrebelser. Til gjengjeld bidrar universitetet , gjennom sine studenter, fakultet, ansatte og alumner, med talent og kunnskap for å forbedre livskvaliteten i Washington, DC

En utdanning i motsetning til alle andre

Fire studenter snakker ved Lincoln Memorial med Washington Monument i bakgrunnen

Siden hovedstadens første dager har folk reist her for mange grunner. De kommer til å utforske fortiden og å kartlegge nye futures. De kommer til å stille spørsmål og søke ekspert svar. De kommer til å begynne å diskutere og huske i stillhet. De kommer til å kreve endring og å være den forandringen. De kommer til å vokse. De kommer til å lære. De kommer til å lage historie og bli med i leddene sammen med mange fremtredende GW-alumni.

Våre studenter kommer til GW for mange av disse samme grunner. De kommer for lidenskapelig fakultet, for ulike studentgrupper, for Atletikk i Divisjon I, for en gang i livet internships og for inspirerende tjenestemuligheter. GW, som mange universiteter, gir alt dette. Men våre studenter kommer for noe annet også.

De vil ikke bare gjøre et samfunnstjenesteprosjekt. De ønsker å møte, og deretter overgå, en tjenesteutfordring fra USAs første dame.

De vil ikke bare vise lysbilder. De ønsker å debattere mesterverk i gallerier av verdensklasse museer eller dans på stadier av Kennedy-senteret.

Og de vil ikke bare ta en ingeniørkurs. De ønsker å utføre forskning i et fantastisk nytt kjernelaboratorium med fakultet som helt bokstavelig talt forbereder morgendagens verden.

Innkvartert i en by, i motsetning til noen andre, får våre studenter en utdanning i motsetning til alle andre. Hele byen er vårt klasserom, og våre studenter dukker opp ikke bare med et diplom, men med erfaringer som bare kunne skje på GW.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

George Washington University

Master of Engineering i cybersecurity politikk og compliance er et tverrfaglig program som trekker kurs fra tre studieområder over SEAS: datavitenskap, elektrisk og datat ... [+]

Master of Engineering i cybersecurity politikk og compliance er et tverrfaglig program som trekker kurs fra tre studieområder over SEAS: datavitenskap, elektrisk og datateknikk, og engineering management og system engineering. Hensikten med den elektroniske M.Eng. (CPC) -graden er å fange de nyeste trender og problemstillinger fra cybersikkerhetsområdet for å gi studentene de verktøyene og ferdighetene som er nødvendige for å holde seg i forkant med denne raskt foranderlige disiplinen. Programmet forventes å tiltrekke seg potensielle studenter med tekniske grader, samt de med ingenstekniske grader som ønsker å studere de komplekse problemene med cybersikkerhetspolitikk og compliance.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

George Washington University

Mastergrad i ingeniørledelse gir et spesialisert alternativ til tradisjonell business coursework, med fokus spesielt på teknisk ledelse og organisatorisk lederskap i engi ... [+]

Mastergrad i ingeniørledelse gir et spesialisert alternativ til tradisjonell business coursework, med fokus spesielt på teknisk ledelse og organisatorisk lederskap i engineering prosjekter. Studentene i nettprogrammet utvikler en grundig forståelse av teknisk styring, som kan brukes direkte til teknologivirksomheter, vitenskapelige institusjoner, produsenter og andre ledende tekniske miljøer.

Mens mange tekniske ledelse programmer legger større vekt på tekniske ferdigheter, er dette programmets læreplan primært utformet for å gi en grundig analyse av tekniske organisasjoner og hvordan de skal lede dem mest effektivt. Påkrevde kurs undersøker hvordan økonomi, personale og tekniske krav koble sammen for å danne en sammenhengende, effektiv organisasjon. Programmet er relevant for personer fra en rekke bakgrunner, enten du er en erfaren, utdannet ingeniør som søker en ledende rolle eller en bedrift som ønsker å få bransjespesifikke lederegenskaper.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
George Washington University

Mastergrad i systemteknikkprogrammet er utviklet for å bygge videre på disse ferdighetene, og hjelper IT, analytikere og andre teknologiprofessorer å overvåke tekniske ut ... [+]

Som et felt som inkorporerer mange fagområder, krever systemteknikk et mangesidig ferdighetssett av ledere og ledere i alle stadier av et prosjekt. Mastergrad i systemteknikkprogrammet er utviklet for å bygge videre på disse ferdighetene, og hjelper IT, analytikere og andre teknologiprofessorer å overvåke tekniske utviklings- og implementeringsprosesser fra start til slutt, samtidig som systemytelsen opprettholdes godt i fremtiden.

Programmet gir studentene en grundig forståelse av system engineering praksis, inkludert systemkrav, arkitektur og operasjoner, med alle kurs basert på den nyeste forskningen. Den elektroniske MS i systemteknologi forbereder studentene til å lede tekniske organisasjoner og bedrifter ved å gi en førsteklasses forståelse av prosjektledelse, og legger vekt på de kvantitative aspektene av ledende tekniske miljøer. På grunn av dette tverrfaglige fokuset har kandidatene i programmet gått på å lede teknisk prosjekter og forfølge nye roller i karrieren.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, USA