Goddard College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Goddard Er en enestående institusjon for høyere utdanning med historie om kreativitet og kaos, oppfinnelse og eksperimentering, av vekst, tilbakegang og reemergence. Det er en institusjon som har overlevd med integritet og overholdelse av grunnverdiene for Nesten 150 år, Med en pionerånds styrke og uforutsigbarheten som en slik ånd kan bringe. De Goddard I dag tok form i alvor i 1938, Da en gruppe lærere ledet av Royce "Tim" Pitkin foreslo en Vermont "College for Living" å være lokalisert på en Plainfield fårgård kjøpt fra Martin familien. Denne nye høgskolen vil gi miljøet for studenter og fakultet sammen for å bygge et demokratisk samfunn med mye av "ren levende og hard tenkning" GoddardTidlig oppdrag. Målene var vidtgående, radikale. Disse målene har fortsatt innflytelse, og med noen endringer i nomenklatur og praksis, beskrives Goddard til denne dagen. Den opprinnelige, 1938 Goddard College Katalog beskriver dem på denne måten:

 • Utdanning for ekte levebrød, gjennom selve opplevelsen av virkelige problemer som en viktig del av utdanningsprogrammet.
 • Studien av kallet som en del av å leve i stedet for noe annet og en slutt i seg selv.
 • Integrasjonen av høgskolens liv med samfunnets liv og konsekvensen av å bryte ned barrierer som skiller skolen fra virkeligheten.
 • Bruk av samfunnet som laboratorium.
 • Studentenes deltakelse i utforming og gjennomføring av arbeid som er avgjørende for vedlikehold og drift som en del av utdanningsprogrammet.
 • Utviklingen av en religiøs holdning som er fri for sekterisme, anerkjenner at enhver aktivitet som forfølges på vegne av en ideell slutt på universell verdi, er religiøst.
 • Tilveiebringelse av utdanningsmuligheter for voksne.

Den nye høgskolen, mens den var liten i skala (startet med 50 studenter og en lastebil med gamle møbler og bøker flyttet til Martin-familiens gård), var rik på inspirasjon, basert på erfaringene fra Bennington, Sarah Lawrence, Reed, den nye Antioch, Black Mountain, St. John's, og de pedagogiske innovasjonene ved University of Chicago. De fleste i Goddard Samfunnet nå forbinder "Kilpatrick" med hoved sovesalen på Greatwood Campus i Plainfield. Det var imidlertid Dr. William Kilpatrick, en innflytelse på grunnleggende president Tim Pitkin og til hvem æren bygningen heter, som uttalt tre prinsipper nøkkel til Goddard praksis:

 • Det mest grunnleggende faktum i livet er forandring.
 • Folk lærer bare hva de aksepterer.
 • Utdanning er en moralsk bekymring.

Mission

For å fremme kulturer av streng etterforskning, samarbeid og livslang læring, hvor enkeltpersoner tar fantasifull og ansvarlig handling i verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MA - Master » Se BAs » Se MA - HealthcareStudies » Se BA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Psykologi

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Plainfield

The Master of Arts i psykologi er utformet for å forberede kandidatene til å gå inn i deres område av psykologi med faglig kompetanse er nødvendig for å fremme sine karrieremål, deres personlige utvikling, og for å gjøre en positiv innvirkning på lokalsamfunnene der de bor og arbeider. Vi har som mål å møte hver elev der de er i sin utvikling som forsker, psykolog, og talsmann for sosial rettferdighet ... [+]

MA i psykologi

The Master of Arts i psykologi er utformet for å forberede kandidatene til å gå inn i deres område av psykologi med faglig kompetanse er nødvendig for å fremme sine karrieremål, deres personlige utvikling, og for å gjøre en positiv innvirkning på lokalsamfunnene der de bor og arbeider. Vi har som mål å møte hver elev der de er i sin utvikling som forsker, psykolog, og talsmann for sosial rettferdighet.

Vi vil arbeide med elevene for å gi dem med egnede muligheter til å overvinne de utfordringene de står overfor i deres utvikling i disse områdene, som vår ressursene tillater, og å identifisere dem for hvem vårt program ikke er hensiktsmessig så snart vi er rimelig i stand til å gjøre det . Vi arbeider også med studenter for å skape forventninger til sitt arbeid som gjenspeiler ikke bare sine lidenskaper og interesser, men også kravene om riktig trening at de etiske prinsippene i vår profesjon etterspørselen av oss som fakultetet medlemmer.... [-]


Ma I Sosial Innovasjon Og Bærekraft

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Plainfield

han Master of Arts i Social Innovation and Sustainability er en 48-kreditt grad beregnet for studenter som ønsker lav bosted, tverrfaglige og egenutviklede diplomstudium, med fokus på sosial innovasjon og bærekraft på samfunnsnivå, samt de som ønsker å transformere non-profit, for-profit og offentlige organisasjoner, bedrifter og prosesser ... [+]

MA i Social Innovation & Sustainability

The Master of Arts i Social Innovation and Sustainability er en 48-kreditt grad beregnet for studenter som ønsker lav bosted, tverrfaglige og egenutviklede diplomstudium, med fokus på sosial innovasjon og bærekraft på samfunnsnivå, samt de som ønsker å transformere non-profit, for-profit og offentlige organisasjoner, bedrifter og prosesser.

Studenter forfølge Master of Arts i Social Innovation and Sustainability skal tilegne seg praktisk kunnskap som trengs for å avansere i sin nåværende karriere eller å starte en ny yrkes banen, og vil få det teoretiske fundamentet og ferdigheter til å generere innovative og bærekraftige metoder for å løse vexing sosiale, miljømessige og økonomiske utfordringer.... [-]


Ma I Utdanning

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Plainfield Washington + 1 fler

I Goddard Master of Arts in Education, velger du emnet på forespørsel og designe et studieprogram basert på hvordan du lærer best, og hva studiet kan bidra mest til deg og ditt lokalsamfunn. Goddard inviterer deg til å tenke om emnet ved å trekke inn andre relevante fagfelt, som igjen gjør at du kan se et bredere syn på praksis og teorier som ligger i emnet av studien. En slik ... [+]

MA i Education

I Goddard Master of Arts in Education, velger du emnet på forespørsel og designe et studieprogram basert på hvordan du lærer best, og hva studiet kan bidra mest til deg og ditt lokalsamfunn. Goddard inviterer deg til å tenke om emnet ved å trekke inn andre relevante fagfelt, som igjen gjør at du kan se et bredere syn på praksis og teorier som ligger i emnet av studien. Et slikt syn kan du lage en mer helhetlig oppgave, og gir deg muligheten til å lære mer i prosessen om ditt liv, dine utfordringer og gaver.

The Master of Arts in Education tilbyr studietilbud i disse områdene:

Lærer lisens Self-Designet Degree Fellesskapet Utdanning Dual-Language / førskolelærerutdanning School Counseling Endorsement Graduate Studies for ikke-graders-søker studenter ... [-]