Les den offisielle beskrivelsen

Utdanning er transformasjon. På Gordon tar vi det personlig. Det er vårt privilegium, ikke bare vårt ansvar, å skape unike faglige, samkurrikulære og relasjonelle milepæler i våre elevers liv.

Gordon-opplevelsen skaper en sammenheng for kunnskap som er oppnådd, gir muligheter til å anvende det som læres og forfiner et bredere formål - et kall eller innkalling i hver elevs liv.

Gordon College arbeider for å uteksaminere menn og kvinner som er preget av intellektuell modenhet og kristen karakter, forpliktet til livsevner og forberedt på lederskap over hele verden.

Vår misjon: Tidløs og tidsriktig

Som et forsettlig kristent samfunn, serverer Gordon studenter fra et bredt spekter av bakgrunner som omfavner høgskolens bred evangeliske identitet og ønsker en opplevelse som kombinerer en eksepsjonell liberal artsutdanning med en informert kristen tro. Vi beholder en forpliktelse til å integrere tro og læring, en arv som en gang er omfavnet av mange institusjoner, som vår nabo i Boston, Harvard University - den første institusjonen for høyere læring i USA.

Gordon forblir også forpliktet til kraften i en liberal artsutdanning for å finpusse kvaliteter mest etterspurt av arbeidsgivere - evnen til å tenke holistisk, fornuft analytisk, kommunisere overbevisende og - enda viktigere - å handle moralsk.

Vårt primære ansvar er å forberede elevene på lang tid, for å gjøre dem åndelig, intellektuelt, relasjonsmessig og profesjonelt klar for en levetid for vekst - fra den første jobben ut av college og utover, til felt som ennå ikke eksisterer. I en tid da enkeltpersoner sannsynligvis bytter yrker (ikke bare arbeidsgivere) i løpet av en karriere, gir en sterk liberal artsutdanning fleksibilitet og fleksibilitet.

Vårt oppdrag er grunnlaget for alt vi gjør som vi inspirerer neste generasjon til trofast lederskap for det felles gode.

Gordon College er en av landets fremste kristne høyskoler og ligger like nord for Boston. Vi tilbyr studentene ekstraordinær tilgang til ledende muligheter for intellektuell, profesjonell og lederutvikling for å møte de stadig mer komplekse utfordringene i et globalt samfunn. Gordon står bortsett fra andre fremragende institusjoner i New England ved å kombinere en eksepsjonell utdanning med en informert kristen tro.

akkreditering

Gordon College har blitt akkreditert av følgende organisasjoner, i anerkjennelse av ekspertisen til våre programmer etter grundig gjennomgang:

 • NEASC: New England Association of Schools and Colleges
 • NASM: National Association of Music Schools
 • CSWE: Rådet for sosialt arbeid utdanning
 • Department of Education av Commonwealth of Massachusetts

bevisn

 • CCCU: Rådet for kristne høyskoler og universiteter
 • CCC: Christian College Consortium
 • Annapolis-gruppen
 • CIC: Uavhengig høgskoler
 • NAICU: National Association of Independent Colleges and Universities
 • AICUM: Forening av uavhengige høyskoler og universiteter i Massachusetts
 • NECCUM: Nordøst Consortium of Colleges and Universities of Massachusetts
 • National Collegiate Athletics Association (Divisjon III)

Studentliv

Gordons hjerte er vårt robuste samfunn av studenter som bor, lærer, serverer og vokser sammen med hverandre. Vi bryr oss om at du trives i alle aspekter av din Gordon-opplevelse, og at du gjør det i selskap med gode venner og omsorgsfullt ansatte. Her har du muligheter til å lede medstudenter, gjøre en forskjell lokalt og globalt, utdyp din tro og utvide horisonter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Gordon College

Gordons mastergrad i finansiell analyse (MSFA) er både en god form for dem som ønsker å fremme sin forretnings og økonomi karriere, og for de som ønsker å overgå til en ø ... [+]

Bedriftskandaler har vist oss at detaljer ikke kan tas for gitt. Dette betyr at bedrifter og organisasjoner ikke bare ansetter analytikere som kan knase tall, men hvem vil gjøre det mens de overholder høye etiske standarder. På Gordon er forretningsmodellen annerledes. Innenfor vårt kristne rammeverk, kan forretnings- og finansielle tjenester - som i talesangelen - tjene som et medium for samfunnsmessig godhet, forvaltning, rettferdighet og kjærlighet.

Finn din passform

Dette programmet er flott for studenter fra alle fireårige akademiske bakgrunner, enten du har en Bachelor of Arts, Science eller Applied Science på ditt høyskoleeksamen. Gordons mastergrad i finansiell analyse (MSFA) er både en god form for dem som ønsker å fremme sin forretnings og økonomi karriere, og for de som ønsker å overgå til en økonomi eller forretnings karriere fra humaniora, samfunnsfag eller STEM-relaterte felt.... [-]

USA Wenham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk