Grambling State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Grambling State University kombinerer faglige styrker av et stort universitet med fordelene av en liten høyskole, en kombinasjon som gjør at våre studenter til å vokse og lære i et rolig og positivt miljø. Vi tilbyr mer enn 800 kurs og 68 studieprogrammene i fem høgskoler, inkludert en honours college, to profesjonelle skoler, en graduate school, og en avdeling for videreutdanning. Nasjonale og lokale arbeidsgivere rekruttere nyutdannede fra Grambling utmerkede sykepleie, informatikk, lærerutdanning, og andre programmer.

I tillegg til å være en av landets fremste produsenter av afroamerikanske akademikere og topp produsent av Computer Information Science gradienter i Louisiana, er Grambling hjemmet til den internasjonalt anerkjente Tiger Marching Band og "winningest" trener i college fotball, den legendariske fotball trener Eddie Robinson, Sr., som ansiennitet blir minnet på en campus museum, finansiert og drevet av staten Louisiana. Full av historie, med en lang tradisjon for forskning, fortsetter Grambling State University for å understreke verdien og viktigheten av hver student, eksemplifisert ved vårt motto: Der alle er Somebody.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Pedagogisk Utvikling

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Grambling

Institutt for pedagogisk ledelse er opptatt av å støtte og fremme misjon og mål ved Universitetet, og for dette formål, dens [+]

Institutt for pedagogisk ledelse er opptatt av å støtte og fremme misjon og mål ved Universitetet, og for dette formål, er dens primære mål å forberede kompetente, profesjonelle personell for arbeid i skoler, servicebyråer, postsecondary pedagogiske innstillinger, næringsliv, industri, og offentlige etater.

Dens formål omfatter, men er ikke begrenset til:

Forberede fagfolk innen utviklings utdanning for undervisning og lederroller i høyskoler / universiteter, private næringsliv, myndigheter, næringsliv og menneskelig service innstillinger. Forberede fagfolk for roller i elementære, midtre og videregående skole innstillinger. Gi opplæring i pedagogisk administrasjon og tilsyn for studenter som søker sertifisering i principal og instruksjons tilsyn Grader Tilbys ... [-]