Grand Canyon University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITET SNAPSHOT

Main Campus

Velkommen til Grand Canyon University (GCU), Arizona fremste private kristne universitet. For mer enn 65 år har vårt Phoenix campus vært inngangsporten til suksess for utallige forskere og industriledere. Vår forpliktelse til vår kristne verdenssyn utføres på en kjærlig måte som gir større enhet på tvers av universitetet, og våre grunnleggende dokumenter bidrar til å formulere disse troene og hvem vi er som et fellesskap. Med dekar av naturskjønne begrunnelse og fremragende fasiliteter, inviterer vi neste generasjon av studenter og arbeider fagfolk til å nyte hele universitetet opplevelse.

Universitetet Vekst

GCU er i sterk vekst med planer for videre ekspansjon. Siden 2009 har vi investert millioner i universitetet for å forbedre kvaliteten på faglige tilbud og studenterfaringer. Denne infrastrukturen omfatter nye klasserom, laboratorier, bibliotek, student støttesentre, oppholdssaler og fritidsaktiviteter. I høsten 2016 mottok vi et rekordnummer av studenter til vår Phoenix campus, og vi planlegger å utvide vår studentpopulasjon og campusanlegg fremover.

Vårt universitet fortsetter også å imøtekomme våre voksende online og kveld studentsamfunn. Vi har titusenvis av online studenter deltar klasse fra hele verden. I sin tur, blir vi stadig raffinering våre digitale plattformer for å levere GCU fremragende campus erfaring til virtuelle innstillinger. Vi bygger også flere campus steder for å hjelpe heltids og kveld studenter delta klassen nærmere hjemme.

"Ny" er infundert gjennom GCUs voksende campus. I høsten 2016 avsluttet vi byggingen på en moderne bygningsteknisk bygning på 173.447 kvadratmeter, designet for å imøtekomme vårt voksende antall studenter som studerer i STEM-majors. Vi åpnet også tre nye på campusleiligheter for opperclassmen. Som et ledd i vårt initiativ til å legge til 10 nye idrettsanlegg på campus i de neste to årene, avslørte vi den splitter nye GCU-stadion på 6000 sete i høst 2016, hjem til våre NCAA Divisjon I fotballlag.

GCU har også utvidet utenfor campus for å inkludere nye egenskaper. GCU Hotel ligger nær campus og tilbyr rimelige rompriser og renoverte innkvartering - det perfekte stedet for familier å bo når de besøker sin student. Canyon 49 Grill ligger på hotellet, og tilbyr den perfekte lokale hangouten, med deilig mat, familievennlig atmosfære og rikelig med Lope-ånd og gjestfrihet. Utforsk GCU Hotel ved å besøke gcuhotel.com; Klikk på Servering for å bla gjennom menyene til Canyon 49 Grill. Grand Canyon Beverage Company, som også ligger på hotellet og på campus, tilbyr gourmetdrikker, inkludert kaffe, te og spesialdrikker.

Student Experience på GCU

På GCU, finner du alt du trenger for å nyte en full college erfaring fra NCAA Division I friidrett til suite-stil residence halls, populære spisesteder, morsomme hendelser og klubber og organisasjoner. Tradisjonell, online og kveld studenter er like verdifulle medlemmer av samfunnet vårt og få full tilgang til GCU campus ressurser og hendelser.

GCUs oppdrag og visjon

Visjon

GCU er et fremtredende kristent universitet, som utdanner elevene til å lede og tjene.

Mission

Grand Canyon University forbereder elevene til å bli globale borgere, kritiske tenkere, effektive kommunikatorer og ansvarlige ledere ved å gi en akademisk utfordrende, verdibasert læreplan fra konteksten til vår kristne arv.Christian Worldview: Nyutdannede fra GCU vil kunne uttrykke aspekter av det kristne verdenssyn, som påvirker menneskelig verdi og verdighet, etisk beslutningsprosess, faglige disipliner og yrke.

"For det er en Gud, og det er en mellommann mellom Gud og menn, mannen Kristus Jesus." (1 Timoteus 2: 5)

Globale borgere: Globale borgere lærer med empati, unngår etnocentrismer og omfavner virkeligheten at folk er forskjellige. De setter pris på en rekke perspektiver på historie, religion, verdisystemer og mange andre aspekter av livet. Globalt statsborgerskap betyr at vi ved å forstå andre lærer å forstå oss selv.

"Den samme Herre er allesherre og velsigner alle som roper på ham." (Romerne 10: 12b)

Effektive kommunikatorer: Effektive kommunikatorer utmerker seg i språkferdighet, forstår hvordan det skriftlige ordet påvirker andre intellektuelt og følelsesmessig, og utfordres til å ansette nye arenaer og kommunikasjonsformer.

"Må mine munns ord og hjertets meditasjon være behagelige for ditt åsyn, Herre." (Salme 19:14)

Ansvarlige ledere: Ansvarlige ledere er jordet i virkeligheten i verden, aksepterer konsekvensene av valg og stræber uselvisk for å hjelpe andre å møte sitt høyeste potensial gjennom tjenerledelse.

"I stedet må den som er blitt stor blant dere, være din tjener." (Matteus 20:26)

Kritiske tenkere: Kritiske tenkere arbeider for å mestre klarhet og logikk i tankene. De stiller spørsmål og forfølger kunnskap for å unngå blind aksept av ideer, søker etter løsninger snarere enn å bo på problemer.

«Gjør ditt beste for å presentere deg selv til Gud som en godkjent, en arbeidsmann som ikke trenger å skamme seg og som riktig håndterer sannhetens ord.» (2. Timoteus 2:15)http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se skolens masterprogrammer » Se BScs - OnlineStudies » Se MSc - OnlineStudies » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se MBA på deltid » Se PhD » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Autismespektrumforstyrrelser

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Master of Arts i Autism Spectrum Disorders (ASD), tilbys av Grand Canyon University's College of Education, gir en intens analyse av hjernen-basert læring og ferdigheter forbedring. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Fokus på Autism Spectrum Disorders (ASD) Med forekomsten av autismespektrumforstyrrelser fortsetter å øke, er det viktig å vedta en forsterket kunnskap om nevrologisk utvikling og anvendt atferdsanalyse. Master of Arts i Autism Spectrum Disorders (ASD), tilbys av Grand Canyon University's College of Education, gir en intens analyse av hjernen-basert læring og ferdigheter forbedring. Gjennom en kombinasjon av søknad, teori og forskning, forbereder lisensierte spesialpedagoger seg for å møte kravene til undervisning og master teknikker som forbedrer ASD studentutfall. I denne mastergraden i autisme programmet legges vekt på livsferdigheter som hjelper elevene med ASD overgang til selvstendig liv. Gjennomgå metoder for å forbedre og vurdere sosiale, kognitive og atferdsmessige evner ved hjelp av beviste og innovative tilnærminger. Gjennom hele mastergrad i autismespektrumforstyrrelser, bruker du læring under felt- og praktikopplevelser, og fokuserer på læreplan og planutvikling, anvendt teknikk og studentprogresjon. I et kulminerende Capstone-kurs, demonstrer din generelle kompetanse ved å lage en portefølje som presenterer rammen for å utføre rollen som en ASD-spesialist. Degree Outcomes Lær Intervensjoner og læringsstrategier for ASD-studenter I autisme spektrum uorden spesialist grad programmet, øker du forståelsen av uorden og passende innkvartering gjennom teori og anvendt forskning. Studie pedagogisk forskning, politikk og etikk, lederskap og samarbeid, assistanse teknologi, kommunikasjon og utvikling av livsferdigheter for å berike læringspraksis i ASD-spesifikke læringsmiljøer. Hva du vil lære Studie våre autismespektrumforstyrrelser I denne mastergrad i autismeprogram, studerer ASD-spesialkandidater emner som: Juridisk politikk og etisk praksis knyttet til studenter med ASD Vurdere individuelle behov, verktøy... [-]

Ma I Begavet Utdanning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Med Grand Canyon University (GCU) Master of Arts (MA) i gaveutdanning grad, kan du lære innovative måter å lære begavede studenter og hjelpe dem å realisere sitt potensial. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Lær Gifted og Exceptional Learners Med Grand Canyon University (GCU) Master of Arts (MA) i gaveutdanning grad, kan du lære innovative måter å lære begavede studenter og hjelpe dem å realisere sitt potensial. Tilbys av GCUs College of Education, hjelper disse mastergradene i begavet utdanningsprogram deg å utvikle etiske instruksjonspraksis og utforske dannelsen av begavede utdanningsprogrammer. Mestere i begavet utdanning online grad programmet vurderer nåværende metoder som brukes til å identifisere, undervise og pleie begavede barn akademisk, mentalt og følelsesmessig. Observasjons- og øvelsesmuligheter gjennom hele opplæringen gir deg mulighet til praktisk erfaring og evaluere forsket konsepter i P-12 klasserom. Denne master i begavet utdanning grad samsvarer med National Association for Gifted Children (NAGC) og Interstate Lærer Assessment og Support Consortium (InTASC) standarder og kan forberede lisensierte lærere for begavet godkjenning. Du må sende inn en kopi av din nåværende undervisningslisens eller gi bevis på minst ett års lærerfaring for å søke om dette programmet. I tillegg er det viktig å ha tilgang til et K-12 klasserom for å fullføre programoppgavene. Degree Outcomes Lær ferdigheter for å engasjere begavede, talentfulle og kreative studenter I denne mastergrad i programmet for begavet utdanning, undersøker du nevrovitenskap, kognitiv og pedagogisk forskning for å utvikle læringspraksis som adresserer læringsbehovene til eksepsjonelle studenter. I tillegg utforsker du kollaborative læringskulturer, samt lærer å identifisere, evaluere og vurdere begavelse. Capstone kurset lar deg reflektere over læringsopplevelser og teorier for å demonstrere din forståelse. Hva du vil lære Studere Masters In... [-]

Ma I Historien Med Vekt På Utdanning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Master of Arts i historie med et emne i utdanning grad programmet forbereder studentene til å undervise lavere kurs for både campus og online modaliteter på toårig eller fireårig institusjoner. [+]

Den Master of Arts i historie med vekt på utdanning Grad programmet forbereder studentene til å undervise grunnkurs for både campus og online modaliteter ved toårige eller fireårige institusjoner. Tilbys av Grand Canyon Universitys College of Humanities and Social Sciences, balanserer dette masterprogrammet i historieprogrammet historieinnhold med pedagogikk for å gi en vei for å oppnå avansert opplæring innen historie og utdanning. Studentene skal identifisere klasseteknikk og ulike aspekter av lydpedagogisk praksis på universitetets nivå. Demonstrere forståelse av store historiske hendelser, temaer, fortellinger, argumenter og tolkninger vil videre forberede studentene til å utmerke seg i å undervise emnet. Denne Master of Arts i historie med et emne i utdanning grad programmet er en utmerket mulighet for de lidenskapelig om undervisning med en sterk interesse for og nysgjerrighet for historien også. Studentene skal analysere viktige fakta og betydninger av historiske hendelser, evaluere kulturutvikling og observere ulike politiske, økonomiske eller militære historier fra hele verden. Min. utdanning Bachelor grad [-]

Ma I Kommunikasjon Med Vekt På Utdanning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University Master of Arts i kommunikasjon med et emne i utdanning grad programmet gir studenter som har en lidenskap for kommunikasjon med muligheten til å forfølge en karriere i undervisning. [+]

Grand Canyon University Master of Arts i kommunikasjon med vekt på utdanning Grad programmet gir studenter som har en lidenskap for kommunikasjon med muligheten til å forfølge en karriere i undervisning. Denne mastergrad i kommunikasjonsprogrammet, tilbys av Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap, forbereder studentene til å undervise grunnkurs ved en toårig eller fireårig institusjon, som spesialiserer seg på både tradisjonelle campus og online-modaliteter. Studentene skal engasjere seg i en balanse mellom kommunikasjonsinnhold og pedagogikk med målet å få kompetanse i å forstå, demonstrere og effektivt undervise i alle aspekter av kommunikasjon. Dette postsecondary kommunikasjonslærerprogrammet danner studenter til kritiske tenkere som undersøker rollen og virkningen av kommunikasjon på kultur og samfunn. Ulike typer kommunikasjon adressert inkluderer mellommenneskelige og relasjonelle, strategiske, interkulturelle og mediekommunikasjon. Min. utdanning Bachelor grad [-]

Ma I Lesing Med Vekt På Elementær Utdanning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Den elektroniske Master of Arts i Reading med vekt på elementær utdanning, tilbys av College of Education, samsvarer med kravene fra International Literacy Association for å forberede spesialister og intervensjonister for å møte de globale utfordringene innen leseferdighet. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen din Master of Arts i Reading Online Statlige og føderale utdanningsstandarder har økt behovet for kvalifiserte lærere som kan forbedre kvaliteten på lesing for karakterer K-8. Den elektroniske Master of Arts i Reading med vekt på elementær utdanning, tilbys av College of Education, samsvarer med kravene fra International Literacy Association for å forberede spesialister og intervensjonister for å møte de globale utfordringene innen leseferdighet. Den strenge læreplanen tjener samfunnet ved å gi ulike studenter rettferdig tilgang til høykvalitetsutdanning med grunnlag i leseferdighet. Gjennom observasjons- og praksisbaserte erfaringer gir MA i å lese med vekt på elementær utdanning anvendelsen av teori og pedagogisk beste praksis for å forbedre leseferdigheten i samarbeidsinnstillinger. Effektivt levere pensum, instruksjon og vurdering med et sterkt fundament i korrigerende lesestrategier, og kartlegge en rekke evalueringsverktøy, instruksjonsmetoder og effektive kommunikasjonsteknikker for optimal læring. Du deltar også i avanserte studier i grunnskolen for å inspirere til etableringen av litterære miljøer og støtte leseferdigheter på tvers av innholdsområder. Du må sende inn en kopi av din nåværende undervisningslisens eller gi bevis på minst ett års lærerfaring for å søke om dette programmet. I tillegg er det viktig å få tilgang til et K-8 klasserom for å fullføre programoppgavene. Hvis staten krever K-12-legitimasjon, vennligst snakk med en registreringsrepresentant for å diskutere tilgjengelige alternativer. Degree Outcomes Advance Instructional Strategies I Master of Arts i Reading med et emne i grunnskoleutdanning, undersøker du prosessen for å planlegge, komponere og levere en engasjerende og effektiv... [-]

Ma I Lesing Med Vekt På Videregående Opplæring

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Forbered ungdom med de ferdigheter som er nødvendig for høgskolen eller en fremtidig karriere. Grand Canyon Universitys Master of Arts i Reading med vekt på videregående opplæring, tilbys av College of Education, samsvarer med kravene fra International Literacy Association og forbereder spesialister på kravene til studentutvikling. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen din Master of Arts i Reading Online Forbered ungdom med de ferdigheter som er nødvendig for høgskolen eller en fremtidig karriere. Grand Canyon Universitys Master of Arts i Reading med vekt på videregående opplæring, tilbys av College of Education, samsvarer med kravene fra International Literacy Association og forbereder spesialister på kravene til studentutvikling. Den strenge læreplanen serverer skoler og distrikter ved å gi ulike studenter rettferdig tilgang til høykvalitetsutdanning med grunnlag i leseferdighet. Gjennom observasjons- og praksisbaserte erfaringer gir MA i Reading med vekt på videregående opplæring anvendelse av teori og pedagogisk beste praksis for å forbedre leseferdigheten i samarbeidsinnstillinger. Effektivt levere læreplan, instruksjon og vurdering med et sterkt fundament i korrigerende lesestrategier. Den undersøker en rekke evalueringsverktøy, instruksjonsmetoder og effektive kommunikasjonsteknikker for optimalisert læring. Kandidater engasjerer seg i avanserte studier i videregående skoler for å inspirere til etableringen av litterære miljøer og støtteferdighet på tvers av innholdsområder. Du må sende inn en kopi av din nåværende undervisningslisens eller gi bevis på minst ett års lærerfaring for å søke om dette programmet. I tillegg er det viktig å ha tilgang til et 6-12 klasserom for å fullføre programoppgavene. Hvis staten krever K-12-legitimasjon, vennligst snakk med en registreringsrepresentant for å diskutere tilgjengelige alternativer. Degree Outcomes Studere avanserte opplæringsstrategier I Master of Arts i Reading med vekt på videregående opplæringsprogram, undersøker du prosessen for å planlegge, komponere og levere en engasjerende og effektiv leseplan for sekundære studenter. Du lærer også å identifisere, evaluere... [-]

Ma I Pensum Og Undervisning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Lær å bygge og gjennomføre læreplaner i klasserommet, skole, distrikt og statlig nivå med Master of Arts i læreplan og opplæringsgrad. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen din Master of Arts i læreplan og instruksjon Lær å bygge og gjennomføre læreplaner i klasserommet, skole, distrikt og statlig nivå med Master of Arts i læreplan og opplæringsgrad. Lisensierte K-12 lærere kan få ferdigheter til å bli instruktørledere gjennom en kombinasjon av kurs, forskning og klasseromsfeltopplevelser. Tilbys av Grand Canyon University's College of Education, legger dette programmet vekt på en lærerutøverens tilnærming til læreplanutvikling, undervisning og vurdering. I mastergradene i læreplan og opplæringsprogram, utvikle evner i faglig planlegging og differensiert undervisning ved hjelp av nåværende teorier, design og forskningsbaserte data. Muligheter for observasjon og praktisk bruk i ekte klasserom gir erfaring til å støtte din faglige utvikling til en instruktør coach, leder og enestående pedagog. Du må sende inn en kopi av din nåværende undervisningslisens eller gi bevis på minst ett års lærerfaring for å søke om dette programmet. I tillegg er det viktig å ha tilgang til et K-12 klasserom for å fullføre programoppgavene. Degree Outcomes Studere avanserte opplæringsstrategier I mastergraden i læreplan og instruksjonsprogram, undersøker du prosessen for å planlegge, komponere og levere en engasjerende, kulturelt responsiv læreplan. I tillegg lærer du også å identifisere, evaluere og vurdere instruksjonsstrategier ved å bruke data og studentprestasjon. Hva du vil lære Lær veiledningsteknikker for skoleinnstillinger I denne mastergrad i læreplan og instruksjonsprogram, undersøker lærer kandidater: Pensumplanlegging, utvikling, vurdering og metoder for å engasjere ulike elever Rammer, materialer og strategier for å oversette prinsippene for kulturelt responsiv pedagogikk til effektiv pedagogisk... [-]

Ma I å Undervise Engelsk Til Høyttalere På Andre Språk (TESOL)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Hvis du er en aktuell lærer og tjener Master of Arts i undervisning engelsk til høyttalere for andre språk (TESOL), vil du være kvalifisert til å undervise engelsk til studenter fra andre land og kulturer. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen dine mestere i TESOL Hvis du er en aktuell lærer og tjener Master of Arts i undervisning engelsk til høyttalere for andre språk (TESOL), vil du være kvalifisert til å undervise engelsk til studenter fra andre land og kulturer. Du kan også gå videre til utdannings- og TESOL-lederstillinger som 21. århundre skoledistrikt blir mer kulturelt mangfoldige. Sysselsetting i engelskspråkkunnskaper forventes å øke i løpet av det neste tiåret. I denne MA i TESOL-grad er du utstyrt med ulike muligheter til å bruke konsepter, teorier og forskning, spesielt i en TESOL-praksis som veileder deg gjennom observasjons- og praksisbaserte erfaringer. Denne øvelsen krever at du har tilgang til et PK-12 skole klasserom med ESL studenter for å fullføre praktikum kurs og programoppgaver. Den regionalt akkrediterte online MA i TESOL online, tilbys gjennom Grand Canyon University's College of Education, er i tråd med Interstate Teacher Assessment and Support Consortium og standarder for anerkjennelse av innledende TESOL programmer i PK-12 ESL lærerutdanning. Du må sende inn en kopi av din nåværende undervisningslisens eller gi bevis på minst ett års lærerfaring for å søke om dette programmet. I tillegg er det viktig å ha tilgang til et PK-12 klasserom for å fullføre programoppgavene. I Arizona, kan kandidater av programmet være kvalifisert for ESL og / eller BLE godkjenning. Degree Outcomes Utforsk Avanserte ESL-studier Master of Arts i TESOL grad programmet hjelper deg med å lære profesjonell og etisk praksis som sett gjennom linsen av en kristen... [-]

Ma På Engelsk Med Vekt På Utdanning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University Master of Arts på engelsk med et undervisning i utdanning grad programmet forbereder studentene til å undervise grunnkurs ved toårige eller fireårige høyere læringsinstitusjoner for både campus og online modaliteter. [+]

Grand Canyon University Master of Arts på engelsk med vekt på utdanning Grad programmet forbereder studentene til å undervise grunnkurs ved toårige eller fireårige høyere læringsinstitusjoner for både campus og online modaliteter. Tilbys av Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap, er dette programmet en utmerket mulighet for de som har en lidenskap for skriving og litteratur og ønsker å dele sin lidenskap med elever gjennom undervisning. Studentene vil få avansert opplæring innen engelsk for å gjøre en forskjell i grunnskoleklassen. Hovedkompetanse for dette programmet er pedagogikk på universitetsnivå, undervisning i skrift og litteratur, praksis av faglig skrift og teorier om skrift og retorikk. Med en liberal arts foundation, undersøker dette programmet forskningsbaserte pedagogiske praksiser, som strategisk og samarbeidende læreplandesign, ulike voksenlære teorier og innlemme teknologi i et fjernundervisningsmiljø. Programmet går videre for å utvikle studenter til pedagogiske ledere som er dyktige til å implementere disse metodene for å påvirke studenters utfall. Min. utdanning Bachelor grad [-]

MSc

Bsc I Informasjonsteknologi Ledelse

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University s Master of Science i Information Technology Management programmet er utformet for å forberede elevene for lederstillinger i informasjonsteknologi. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Ta det neste trinnet i din IT-karriere Grand Canyon University s Master of Science i Information Technology Management programmet er utformet for å forberede elevene for lederstillinger i informasjonsteknologi. Mestere i informasjonsteknologi management program består av en unik blanding av ledelse kurs som vil gi deg den forretningskunnskapen som kreves for å administrere informasjonsteknologi funksjoner over et bredt spekter av bransjer.

Hvis du har erfaring eller bakgrunn i informasjonsteknologi og ønsker å ta det neste trinnet i din karriere, er dette MS i informasjonsteknologiledelse for deg. Mastergrad i informasjonsteknologi ledelse grad dekker et bredt spekter av emner i de funksjonelle områdene av virksomheten, for eksempel regnskap, økonomi, organisatorisk atferd og strategisk ledelse, samt teknologi emner, inkludert informasjonssikkerhet og risikostyring, innovasjon innen informasjonsteknologi og datahåndtering, forretningsprosessanalyse og IT-prosjektledelse. Du vil få mulighet til å syntetisere og praktisere det du har lært gjennom hele programmet ved å gjennomføre et anvendt IT-prosjekt. Ditt prosjekt vil fokusere på IT- og systemadministrasjonsløsninger for å møte dagens forretningsbehov med vekt på kritisk tenkning og problemløsningskompetanse som er aktuelt i moderne IT-drevne bedriftsorganisasjoner.... [-]


Master I Bedriftsøkonomi Og Mastergrad I Ledelse

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Støtt din reise til bedriftsledelse med avanserte ferdigheter i drift og funksjonell styring. Grand Canyon University Master of Business Administration (MBA) og Master of Science i Ledelse (MSL) dual degree program gir deg muligheten til å blande prinsipper for økonomi, økonomi og markedsføring med verdiene av tjener lederskap. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Forbedre virksomheten din med en MBA og MS i lederskap Støtt din reise til bedriftsledelse med avanserte ferdigheter i drift og funksjonell styring. Grand Canyon University Master of Business Administration (MBA) og Master of Science i Ledelse (MSL) dual degree program gir deg muligheten til å blande prinsipper for økonomi, økonomi og markedsføring med verdiene av tjener lederskap. Tilbys av Colangelo College of Business, er dette programmet en perfekt passform for arbeidende fagfolk.

Curricula i denne MBA / MS i lederskapet online program omfatter en rekke kurs som er relevante for moderne virksomhet. Kurs følger en logisk progresjon: Du er utsatt for grunnlaget for studiet på grunnnivå, før du går i gang med ditt hovedfokusområde. I små, akademisk stimulerende læringsmiljøer diskuterer du kraften i politikk og innflytelse i tillegg til operasjonsledelse med ekspertfakultet og forretningsutøvere.... [-]


Master I Cybersikkerhet

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University s Master of Science i Cyber ​​Security grad programmet gir mulighet for studenter dyktige i teknologi og sikkerhetsbaserte felt å flytte inn i en spesialisert karriere innen nettverkssikkerhet. [+]

Tilbys av: College of Science, Engineering, & Technology

Oversikt

Sikre, beskytte og administrere et virtuelt miljø Grand Canyon University s Master of Science i Cyber ​​Security grad programmet gir mulighet for studenter dyktige i teknologi og sikkerhetsbaserte felt å flytte inn i en spesialisert karriere innen nettverkssikkerhet. Som et av de få cyber-sikkerhetsprogrammene i nasjonen trener GCUs mastergradsstudent studenter til å bruke nåværende, åpen kildekode og avanserte teknikker innen digital forensikk, penetrasjonstesting, sårbarhetsvurdering og utnyttingsteknikker - sammen med annen programvare og applikasjoner - for å beskytte en organisasjon systemer, data, prosesser og mennesker.... [-]


Master I Offentlig Forvaltning Med Vekt På Regjeringen Og Politikken

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Med en Master of Public Administration med vekt på regjeringen og politikken fra Grand Canyon Universitys humanistiske og samfunnsvitenskapelige universitet, kan du lære å søke administrative ferdigheter innen lederskap, utvikling av menneskelig kapital, politikk og styring i regjeringen, ideell og samfunnsfag. arenaer. [+]

Tilbys av: College of Humanities and Social Sciences

Oversikt

Løs offentlige utfordringer Med en Master of Public Administration med vekt på regjeringen og politikken fra Grand Canyon Universitys humanistiske og samfunnsvitenskapelige universitet, kan du lære å søke administrative ferdigheter innen lederskap, utvikling av menneskelig kapital, politikk og styring i regjeringen, ideell og samfunnsfag. arenaer.

Du blir utfordret til å identifisere og gi løsninger på de unike problemene som offentlige organisasjoner står overfor i dag. Forholdet mellom føderale, statlige og kommunale regjeringsnivåer blir undersøkt, sammen med historien om amerikansk føderalisme og konkurransen mellom nivåer og regjeringsgrener.... [-]


Master Of Science I Instructional Technology

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Grand Canyon University s Master of Science i Instructional Technology programmet er utviklet for å praktisere lærer fagfolk som har interesse i å bli en teknologispesialist eller trener eller lærere som forsøker å øke sin kunnskap om teknologi i klasserommet. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. [-]

Master of Science in Biology with an Emphasis in Education

Campus eller nettstudier 8 uker September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

[+]

Klasser begynner ofte på forskjellige steder, inkludert vår hovedcampus.

[-]

Master of Science in Chemistry with an Emphasis in Education

Campus eller nettstudier Deltid 8 uker September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Grand Canyon University’s Master of Science in Chemistry with an Emphasis in Education degree program provides a career path in education for those with a passion for chemistry. [+]

Overview

Specialize in Chemistry and Education

Grand Canyon University’s Master of Science in Chemistry with an Emphasis in Education degree program provides a career path in education for those with a passion for chemistry. Prepare to teach undergraduate courses in chemistry at a two-year or four-year institution in both campus and online modalities.

The chemistry education program’s curriculum balances chemistry content with pedagogical practices, so students can advance their understanding of chemistry concepts, as well as develop into an effective educator. One unique aspect of GCU’s industry-led curriculum is the integration of faith reflecting the core values of the university’s Christian worldview. Questions of ethical philosophy in relation to science, chemistry and technological innovation arise in classroom discussions. Exploring these challenges and conflicts helps cultivate leaders in the field who are ready to make a difference with strong moral conviction.... [-]


MSc I Information Technology Management

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University s Master of Science i Information Technology Management programmet er utformet for å forberede elevene for lederstillinger i informasjonsteknologi. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Ta det neste trinnet i din IT-karriere Grand Canyon University s Master of Science i Information Technology Management programmet er utformet for å forberede elevene for lederstillinger i informasjonsteknologi. Mestere i informasjonsteknologi management program består av en unik blanding av ledelse kurs som vil gi deg den forretningskunnskapen som kreves for å administrere informasjonsteknologi funksjoner over et bredt spekter av bransjer.

Hvis du har erfaring eller bakgrunn i informasjonsteknologi og ønsker å ta det neste trinnet i din karriere, er dette MS i informasjonsteknologiledelse for deg. Mastergrad i informasjonsteknologi ledelse grad dekker et bredt spekter av emner i de funksjonelle områdene av virksomheten, for eksempel regnskap, økonomi, organisatorisk atferd og strategisk ledelse, samt teknologi emner, inkludert informasjonssikkerhet og risikostyring, innovasjon innen informasjonsteknologi og datahåndtering, forretningsprosessanalyse og IT-prosjektledelse. Du vil få mulighet til å syntetisere og praktisere det du har lært gjennom hele programmet ved å gjennomføre et anvendt IT-prosjekt. Ditt prosjekt vil fokusere på IT- og systemadministrasjonsløsninger for å møte dagens forretningsbehov med vekt på kritisk tenkning og problemløsningskompetanse som er aktuelt i moderne IT-drevne bedriftsorganisasjoner.... [-]


Msc I Organisatorisk Lederskap Og Entreprenørskap

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Berik entreprenørånd innovasjoner og organisk utvide virksomheten med Master of Science i organisasjons ledelse og entreprenørskap grad. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Forbedre dine ferdigheter med MS i organisatorisk lederskap

Berik entreprenørånd innovasjoner og organisk utvide virksomheten med Master of Science i organisasjons ledelse og entreprenørskap grad. Tilbys ved Colangelo College of Business, lære strategier som driver business vekst og øke inntektene. Disse masterne i organisatorisk lederskapsprogram er fokusert på markedsføring og salgstilnærminger for å hjelpe ditt produkt eller bedrift å vokse.

I denne mastergrad i entreprenørskap, gir kursstudier deg muligheten til å vedta de ferdighetene som er nødvendige for å utvikle, bygge og opprettholde en vellykket forretningsmodell for økonomien i det 21. århundre. Gjennom en strenge pensum, lærer du atferd for å styrke markedsføring og salg av et produkt eller en tjeneste, ved hjelp av forskningsbasert studie. Diskusjoner ledet av ekspert fakultetet tillate deg å få en dypere forståelse av begreper som kundeutvikling, analyse og web-baserte markedsføringsstrategier.... [-]


MSc I Regnskap

Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Tilbys av Colangelo College of Business, gir dette omfattende graduate MSA-programmet deg mulighet til å utvikle dine ferdigheter i finansiell rapportering, beskatning og revisjon mens du forbereder din enhetlige CPA-eksamen. [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen en Master of Science i regnskap (MSA) og forberede seg på CPA Forbered deg på en avansert karriere innen corporate eller offentlig regnskap med Grand Canyon University (GCU) Master of Science i regnskap. Tilbys av Colangelo College of Business, gir dette omfattende graduate MSA-programmet deg mulighet til å utvikle dine ferdigheter i finansiell rapportering, beskatning og revisjon mens du forbereder din enhetlige CPA-eksamen. Designet for studenter med en bachelor i regnskap, tilbyr denne akselererte banen til læring et solid fundament som oppfordrer juridisk og etisk praksis for regnskapsførere og ledere som er underlagt Sarbanes-Oxley (SOX) lovens retningslinjer.... [-]


Ms I Sosiologi Med Vekt På Utdanning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University s Master of Science i sosiologi med vekt på utdanning forbereder studentene for å undervise bachelor kurs på 2-års eller 4-års institusjon i både bakken og online modaliteter. [+]

Grand Canyon University Master of Science i sosiologi med vekt på utdanning Forbereder studentene til å undervise grunnkurs ved den 2-årige eller 4-årige institusjonen i både grunn- og online-modaliteter. Balanserende sosiologi innhold med pedagogikk og klasserom teknikker, tilbyr dette unike programmet en vei for å oppnå avansert opplæring innen sosiologi mens de tilfredsstiller kravene til løpende faglig utvikling. Nyutdannede fra dette programmet vil kunne oppfylle utdannet kurs krav som er nødvendige for undervisningsmuligheter på post-videregående nivå. Min. utdanning Bachelor grad [-]

Master

Master I Utdanning I Grunnskole - Første Lærer Lisens

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 30 måneder September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 5 fler

Personer med et ønske om å undervise og en bachelorgrad utenfor utdanningen kan få ferdigheter og kunnskaper til å lede elementære klasserom. Med en læreplan godkjent av Arizona State Board of Education, forbereder vår Master of Education (MEd) i Elementary Education deg for å oppnå din første lærer lisens. [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen din undervisningslisens for første-åttende-graders Personer med et ønske om å undervise og en bachelorgrad utenfor utdanningen kan få ferdigheter og kunnskaper til å lede elementære klasserom. Med en læreplan godkjent av Arizona State Board of Education, forbereder vår Master of Education (MEd) i Elementary Education deg for å oppnå din første lærer lisens. Tilbys på nettet av College of Education, gir disse masterne i elementær utdanning programmet opplæring og søknad for å hjelpe deg med å engasjere og styre ungdom i læringssamfunn i det 21. århundre. Gjennom online-mastergradene i elementær utdanningsprogram, undersøker du foreskrevne undervisningsmetoder og strategier, og utvikler innovative planer for å forbedre studentenes utfall. Lær evalueringsteknikker i tillegg til innhold som er relevant for elever i grader 1-8. Grand Canyon Universitys (GCU) strenge utdanningsplanlegger fokuserer på å analysere og foreslå løsninger på aktuelle problemstillinger i utdanning, som studentlitteratur og undervisning i engelskspråklige elever. Observasjonspraksis og studentundervisning integrert i programmet øker evnen til å undervise, lede og lykkes i kulturelt og intellektuelt mangfoldige grunnskoler. Programmer som fører til lærer sertifisering kan kreve praktikum timer, statlige eksamener, studentundervisning og en institusjonell anbefaling fra GCU. Degree Outcomes Lær grunnskolen for grunnskoleutdanning Mastergradene i elementær utdanning online er utformet for å gi deg grunnlag for utdanning og sammenvokser evidensbasert teori med avanserte læringsmetoder. Alle kurs er direkte tilpasset spesialiserte faglige læringsstandarder og tilhørende nasjonale innholdsstandarder. I dette programmet vil du vurdere instruksjonsstrategier for flere innholdsområder, inkludert engelsk som andre språk... [-]

Master I Utdanning I Grunnskoleutdanning - Ikke-lisensavtale

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 21 måneder September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 5 fler

Forbedre og oppdatere kunnskapen din i ledelsen i grunnskole og klasserom med den regionalt akkrediterte Master of Education i Elementary Education. Dette elementære utdanningsprogrammet, som tilbys av Grand Canyon University's College of Education, er designet for lisensierte lærerpersonale for å hjelpe dem med å avgrense undervisningsmetoder og utvide sin forståelse av avansert innhold. [+]

Initialt program - fører ikke til opplæringslisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Forbedre dine undervisningsferdigheter for første til åttende klasse klasserom Forbedre og oppdatere kunnskapen din i ledelsen i grunnskole og klasserom med den regionalt akkrediterte Master of Education i Elementary Education. Dette elementære utdanningsprogrammet, som tilbys av Grand Canyon University's College of Education, er designet for lisensierte lærerpersonale for å hjelpe dem med å avgrense undervisningsmetoder og utvide sin forståelse av avansert innhold. Den strenge læreplanen arbeider for å utvikle deg til en informert lærer klar til å møte de ulike kravene til både tradisjonelle og ikke-tradisjonelle skoleinnstillinger. I MEd i elementær utdanningsprogram, gjennomgår du foreskrevne lektionsstrategier og vurderer klasserom og individuelle planer for å forbedre studentutfall. Gjennom avansert forskning foreslår du løsninger på aktuelle problemstillinger i utdanning, slik som studentferdighet og undervisning i engelskspråklige elever. Observatoriske praktikum integrert i programmet forbedrer evnen til å undervise, lede og lykkes i kulturelt og intellektuelt varierte første til åttende klasse skolelokaler. Degree Outcomes Lær grunnskolen for grunnskoleutdanning MEd i elementær utdanning grad sammenvokser evidensbasert teori med avanserte læringsmetoder for å forbedre læring. Vurdere instruksjonsstrategier for flere innholdsområder, inkludert engelsk som andre språk (ESL), helse, samfunnsfag, matte og vitenskap, og fullføre observasjons- og praksisbaserte opplevelser for å utvikle en økt forståelse av omfattende utdanning. Hva du vil lære Lær å bruke samarbeid for å øke studentlæring Gjennom dette elementære utdanningsprogrammet gjennomgår du følgende emner: Konstruksjon, analyse og tolkning av psykologiske tester for å måle læringsutbytte Bruke samarbeid for å øke opplæringseffektiviteten og studentenes... [-]

Master I Utdanning I Pedagogisk Lederskap

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Grand Canyon Universitys Master of Education in Educational Leadership, tilbys gjennom College of Education, gir deg de nødvendige verktøyene for å fremme din karriere innen pedagogisk lederskap. [+]

Avansert program for videreutdanning Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Forbered deg på å bli en pedagogisk leder Grand Canyon Universitys Master of Education in Educational Leadership, tilbys gjennom College of Education, gir deg de nødvendige verktøyene for å fremme din karriere innen pedagogisk lederskap. I tillegg hjelper disse nettbaserte mastergradene i utdanningsrettet grad å forstå og forberede seg til å bruke profesjonell og etisk praksis gjennom linsen til et kristent verdensbilde. Hvis du er interessert i å søke om disse mastergradene i pedagogisk ledelsesprogram, må du gi dokumentasjon for verifisert lærerfaring, selv om dette programmet ikke fører til lærer eller hovedlisens. Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) og ELCCs standarder for utdannelsesledelse (ELCC) utgjør grunnlaget for dette regionalt akkreditert og Arizona-godkjent program. Degree Outcomes Utforsk skolenes ledelsesstrategier I online-mastergradene i pedagogisk lederskapsprogram, utforsker du kurs i en rekke pedagogiske emner, blant annet lederskap, skolfinansiering, skape og opprettholde positive skolekulturer, K-12 juridiske problemer, læreplanutvikling, faglig utvikling, empowerment av lærere og instruktørledelse . Dine praktik- og feltopplevelsestimer er innebygd gjennom masterstudiet i pedagogisk lederskapsprogram, som du både ser og deltar i praktiske ledelseserfaringer. Hva du vil lære Øk tilliten til pedagogisk lederskap Emner for det pedagogiske lederskapet inkluderer: Utvikle folk til ledere Utdanningsrett Utdannelsesfinansiering Utvikling og implementering av faglig utvikling Skape skolekultur Styrke læreplaner for å fremme skoleforbedring Utvikling av faglig kapasitet Forbedre lærerytelsen og selvbetjeningen Utvikling og bemyndigelse av instruktørledere Strategisk ledelse og ledelse Karriere Resultater Forbed din karriere med en mastergrad i pedagogisk lederskap I dette pedagogiske lederprogrammet lærer du en... [-]

Master I Utdanning I Spesialundervisning - Ikke-lisensavtale

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Med Grand Canyon Universitys master i utdanning i spesialundervisning kan du mestre kunnskapen til å støtte eksepsjonelle K-12 studenter. I denne M.Ed i Special Education programmet, oppdager du nye metoder for å opprettholde spesielle studentpopulasjoner og imøtekomme deres læringsbehov. [+]

Initialt program - fører ikke til opplæringslisens Tilbys av: Utdanningskollege [-]

Master I Utdanning I Tidlig Barndomsutdanning - Ikke-lisensavtale

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Forbedre forståelsen av ungdom fra fødsel til åtte år gammel i Master of Education (MEd) i Early Childhood Education program. [+]

Initialt program - fører ikke til opplæringslisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Forbered spedbarn til førskolebarn for akademisk suksess Forbedre forståelsen av ungdom fra fødsel til åtte år gammel i Master of Education (MEd) i Early Childhood Education program. Tilbys av GCUs College of Education, gir denne MEd i Early Childhood Education-programmet en grundig gjennomgang av leseferdighetsutvikling, barneveiledning og vekst. Lær konseptene for å forbedre din undervisning og læring i 21-tallet daycares, førskoler og grunnskoler. I dette opplæringsprogrammet trener du dine kritiske tenkemåter for å undersøke barns utvikling og tidlige tiltak for fødsel til tredje gradere. Ved å gjennomføre en streng læreplan under veiledning av ekspertfakultet, tar vi sikte på å avgrense dine instruksjonsmetoder ved hjelp av evidensbasert forskning og anvendte strategier. Feltopplevelsesmuligheter gjennom din mastergrad i opplæringsprogrammet for barnehage avslører deg for å jobbe med ulike aldersgrupper og ungdommer med varierende utviklingsstadier og intellekt. Degree Outcomes Lær ferdighetene til effektiv opplæring i barnehagen I MEd i Early Childhood Education programmet utvikler du grunnlaget for tidlig læring. Gjennomgang av forskning om barns utvikling og vekst gir grunnleggende for undervisning og gir måter å måle mestring av milepæler. Undersøk barns veiledning og aktivitet under praktikopplevelser i flere klasserominnstillinger for å støtte læringen av undervisnings- og vurderingsmetoder. Hva du vil lære Studieplan for barndomsutdanning I dette tidlig utdanningsprogrammet for barndom studerer du emner som: Instruksjonsmetoder for de eksepsjonelle elevene og ikke-engelsktalende høyttalere Klasserom engasjement og ledelse teknikker Utviklingsmiljøer og evalueringsmetoder Læreplanutvikling og undervisning for språkkunst, matte, vitenskap, helse, samfunnsfag og kunst Karriere Resultater... [-]

Master I Utdanning I Tidlig Barndomsutdanning Og Tidlig Barndoms Spesialopplæring - Ikke-lisensavtale

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Bli ekspertpedagog, advokat og leder med Master of Education i Early Childhood Education og Early Childhood Special Education grad ved Grand Canyon University (GCU). Dette programmet gir deg mulighet til å hjelpe hver student til å vokse til sitt eller hennes fulle potensial samtidig som han forespreder på skolen og distriktsnivå for barn med ulike evner. [+]

Initialt program - fører ikke til opplæringslisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Leder Spesialutdannelse for Unntak små barn Bli ekspertpedagog, advokat og leder med Master of Education i Early Childhood Education og Early Childhood Special Education grad ved Grand Canyon University (GCU). Dette programmet gir deg mulighet til å hjelpe hver student til å vokse til sitt eller hennes fulle potensial samtidig som han forespreder på skolen og distriktsnivå for barn med ulike evner. Trinn inn i det høye etterspørselsfeltet til spesialundervisning i barndommen som kandidat for dette mastergradsprogrammet, utstyrt med best practicepedagogikk og metodikker, samt kompetanse i de psykososiale og familiære behovene til eksepsjonelle barn. I tillegg til kurs, fullfører studentene 104 timers feltopplevelse innen fødsel gjennom klasse 3-klasserom, i både spesielle og generelle utdanningsmiljøer. Alle kursene er direkte tilpasset nasjonale undervisningsmetoder som foreskrevet av Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC), International Society for Technology in Education Standards for Teachers (ISTE-T), Rådet for Unntaks barn (CEC) og National Association for Utdanning av små barn (NAEYC). Denne versjonen av Master of Education i Early Childhood Education og Early Childhood Special Education grad fører ikke til første lærer lisens. Dette programmet anbefales for lærere som ønsker å forbedre karriere spesialisering eller forberede roller som ikke krever sertifisering, som innen private eller parokiale organisasjoner. GCU tilbyr også en innledende lisensaversjon av Master of Education i Videregående opplæring og tidlig opplæring. Degree Outcomes Styrke spesialundervisningen klasserom og programmer Nyutdannede av dette tidlig barndoms spesialundervisning uteksaminert program er utarbeidet som ikke bare lærere, men... [-]

Master I Utdanning I Tidlig Barndom Utdanning - Første Lærer Lisens

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Utvikle læringsreisen for ungdom fra fødsel til åtte år gammel i Master of Education (MEd) i Early Childhood Education programmet. [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Forbered spedbarn til førskolebarn for akademisk suksess Utvikle læringsreisen for ungdom fra fødsel til åtte år gammel i Master of Education (MEd) i Early Childhood Education programmet. Tilbys av Grand Canyon Universitys (GCU) College of Education, gir denne mastergrad i tidlig barndomsutdanning et bredt læringsfokus. Forskning barnutvikling og tidlige inngrep for barn fra fødsel til pre-K, og mestre kunnskapen som trengs for din K-3 undervisningslisens. Denne mastergrad i tidlig barndom utdanning er ideell for karrierevekslere og andre personer lidenskapelig om utdanningsområdet. Lær begreper for å introdusere deg til undervisning og læring i det 21. århundre. På GCU er det utallige muligheter for å søke på læring. Feltopplevelse og studentundervisningskomponenter gjennom hele programmet avslører deg for ulike aldersgrupper og arbeider med ungdom med varierende utviklingsland og intellekt. Programmer som fører til lærer sertifisering kan kreve praktikum timer, statlige eksamener, studentundervisning og en institusjonell anbefaling fra GCU. Hvis du er innmeldt i MEd tidlig barndomsprogram, er du pålagt å fullføre åtte uker studentundervisning i en fødsel til pre-K innstilling og åtte uker i en K-3 klasse innstilling. Degree Outcomes Lær ferdighetene til effektiv opplæring i barnehagen I mastergraden i barndomsutdanningsprogrammet fokuserer du på emner som hjelper unge sinn å utvikle grunnlaget for tidlig læring. Du gjennomgår forskning om barns utvikling og vekst og lærer måter å måle mestring av milepæler. Undersøk barns veiledning og aktivitet under praktikopplevelser i en fødsel til førskoleinnstilling og i en K-3-innstilling. Etter vellykket gjennomføring av kurs... [-]

Master I Utdanning I Tidlig Barndom Utdanning Og Tidlig Barndoms Spesialundervisning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Spesialiserer seg på de unike behovene til små barn med varierte læringsevner ved å tjene master i utdanning i barndomsutdanning og tidlig opplæring. [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen din spesielle utdannelsesgrad i barndommen Spesialiserer seg på de unike behovene til små barn med varierte læringsevner ved å tjene master i utdanning i barndomsutdanning og tidlig opplæring. Designet for potensielle lærere med en bachelorgrad i et ikke-utdanningsområde, fører dette programmet til første lærerlicens. Hjelp til å møte den økte etterspørselen etter dyktige og sertifiserte barnehage spesialundervisning fagfolk. Denne mastergrad i barnehage spesialundervisning grad programmet gir studentene praktisk opplæring i pedagogikk og metoder samt en grundig studie av de psykologiske, emosjonelle og utviklingsmessige behovene til små barn. Alle kursene er direkte tilpasset faglige læringsstandarder for Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC), International Society for Technology in Education Standards for Teachers (ISTE-T), National Association for Young Children (NAEYC) og Rådet For eksepsjonelle barn (CEC). Grand Canyon University tilbyr også en ikke-lisensiert versjon av Master of Education i barndomsutdanning og tidlig barndoms spesialundervisning. Degree Outcomes Lær kunsten om barndomsutdanning Få spesialisert kompetanse i instruksjonsmetoder, pedagogikk, utdanningspolitikk, tidlig barns helse og utvikling, og familie støtte. Denne masteren i barndoms spesialundervisning forbereder deg til å trives i både generelle og spesielle utdanningsmiljøer som serverer studenter fra fødsel gjennom klasse 3. Hva du vil lære Bli ekspert på ulike læringsevner Innenfor dette programmet fullfører studentene 224 timers feltopplevelse innen fødselen gjennom klasse 3-klasserom i både spesielle og generelle utdanningsmiljøer. Studentene deltar også i 16 uker med studentundervisning, bestående av 8 uker i et K-3 generelt utdanningsmiljø og 8 uker i et spesialundervisningsmiljø... [-]

Master I Utdanning I Utdanningsadministrasjon

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

Grand Canyon Universitys master i utdanning i utdanningsadministrasjon ble opprettet for de som er interessert i å forfølge et prinsipals lisens og jobber i utdanningsadministrasjon i pre-K gjennom 12-innstillingen. [+]

Avansert program for hovedlisens Tilbys av: Utdanningskollege Oversikt Tjen din mastergrad i utdanningsadministrasjon Grand Canyon Universitys master i utdanning i utdanningsadministrasjon ble opprettet for de som er interessert i å forfølge et prinsipals lisens og jobber i utdanningsadministrasjon i pre-K gjennom 12-innstillingen. Tilbys gjennom College of Education, hjelper disse mastergradene i utdanningsadministrasjon grad deg med å lære faglig og etisk praksis som vist gjennom linsen til et kristent verdenssyn. I mastergrad i utdanningsadministrasjon online program, deltar du i et internship sammen med praktiske og feltopplevelser. Disse mulighetene gir deg praktisk anvendelse av programmets læringsmål og kompetanse. Det er gjennom denne praktiske applikasjonen at du blir godt forberedt på å forfølge utdanningsstillinger etter uteksaminering. Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) og Educational Leadership Constituent Council (ELCC) standarder danner grunnlaget for dette regionalt akkreditert og Arizona-godkjent studieprogram. For å søke om disse mastergradene i utdanningsadministrasjon, er du pålagt å gi dokumentasjon på to års verifisert lærerfaring. Degree Outcomes Lær ferdighetene til å opprettholde positive PK-12-skoler Emner omfatter administrasjons- og ledelsesstiftelser, skaper og opprettholder positive skolekulturer, PK-12 juridiske spørsmål, økonomi, læreplanutvikling og faglig utvikling og empowerment av lærere. Praktikum og praktikplasser gir praktisk anvendelse gir muligheter til å observere og påvirke lokale skoler og distrikter ved hjelp av lederegenskaper og teorier for å forbedre klasserom og utover. Hva du vil lære Få praktiske praktikopplevelser for å styrke dine ferdigheter Kurs temaer er: Utvikle folk til ledere Utdanningsrett Utdannelsesfinansiering Skape skolekultur Styrke læreplaner for å fremme skoleforbedring Utvikling av faglig kapasitet Forbedre lærerytelsen og... [-]

Master Of Education In Secondary Education - Initial Teacher Licensure

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

[+]

Oversikt Forbed din karriere med en mastergrad i videregående opplæring Grand Canyon Universitys (GCU) Master of Education i videregående opplæring var utformet for å forberede deg til å bli en lisensiert ungdomsskole eller videregående lærer. Tilbys gjennom College of Education, forbereder dette regionalt akkreditert og Arizona State Board of Education-godkjent master i utdanning grad programmet deg for arbeid hvor som helst en lisensavtale er nødvendig, inkludert offentlige og private skoler. Med fokus på teknologi og klasseromsdiversitet, lærer du å kombinere sjette til 12. klasse emner (engelsk, samfunnsfag, historie og psykologi) med en rekke 21. århundre læringsmetoder og strategier for å forbedre studenters utfall. Programmer som fører til lærer sertifisering kan kreve praktikum timer, statlige eksamener, studentundervisning og en institusjonell anbefaling fra GCU. Degree Outcomes Få ferdigheter til å lede en junior høy eller videregående klasserom Med hjelp fra Office of Field Experience får du tilgang til et klasserom i klassen 6. til 12. klasse for å fullføre de nødvendige oppgavene for observasjonsfeltopplevelsestidene. Denne praktiske erfaringen gir deg et solid fundament, og klasseromskompetanseene trengs for å bli en lisensiert videregående opplæringslærer. Din siste semester av master i undervisningen i videregående opplæringsprogram omfatter en heltid, 15-ukers studentundervisningskomponent. Disse lærings-, utviklings- og anvendte læringsmuligheter er understreket gjennom et kristent verdenssyn av verdier og etikk. Hva du vil lære Gjennomgå emneoppgaver for mastergradene i undervisning i videregående opplæring Mastere i videregående opplæring online kurs emner inkluderer: Filosofiske, historiske og sosiologiske påvirkninger på pedagogiske teorier Vanlige trender som profesjonelle lærere møter Grand Canyon universitetets kveldsprogrammer... [-]

Master Of Education In Secondary Education - Non-Licensure

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

[+]

Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte. Kveld Grand Canyon universitetets kveldsprogrammer imøtekomme kravene til arbeider fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus. [-]

Master Of Education In Special Education - Initial Teacher Licensure

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 4 fler

[+]

Degree Outcomes Barn og tidlig ungdomsvekst og utvikling Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus. [-]

Videoer

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Kontakt
Besøksadresse
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Sosiale medier
Besøksadresse
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Sosiale medier
Besøksadresse
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Sosiale medier
Besøksadresse
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

South Phoenix, Arizona, US
Sosiale medier
Besøksadresse
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Sosiale medier