Harrisburg University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Harrisburg University of Science and Technology: Discovery starter her

Innovasjon får verden til å gå rundt, og Harrisburg University of Science and Technology svinger rattet. Her smelter fantasi og vitenskap til for å inkubere ideer og formulere livsendrende gjennombrudd.

HU-professorer og studenter utnytter lidenskapene sine til å ta oppdagelsesreiser. Oppskriften på suksess blander streng forskning, akademisk visdom og kunnskap i den virkelige verden. Sammen utvikler de sinnblåsende teknologier, etterspurte kommersielle produkter, effektive prosesser og verdifulle intellektuelle egenskaper.

people, girls, women

Hvorfor studere ved Harrisburg University ?

Innovativt etter design

Mange av de raskest voksende karrierer i økonomien er teknologisektoren og med god grunn: bedrifter, offentlige organisasjoner og enkeltpersoner er avhengige av teknologi mer enn noen gang. Harrisburg University of Science and Technology forbereder deg til å markere deg i dette stadig utviklende feltet gjennom mastergradsprogrammer som lærer deg:

 • De siste teoriene og konseptene i ditt felt
 • Praktiske strategier for å anvende disse konseptene
 • Samarbeidsevner
 • Avanserte kvantitative analyseferdigheter
 • Beslutning på ledernivå

________________________________________

En vektlegging av opplevelse

En stor del av Harrisburg University oppgave er å koble utdanningsprogrammene våre til de konkrete behovene i profesjonelle verdener. Derfor fokuserer vi på å tilby erfaringsprogrammer som hjelper deg med å syntetisere konseptene du lærer på tvers av pensum og sette dem i gang.

Instruktørene våre har avanserte grader og avansert karriereerfaring innen fagfeltene de underviser, så du vil dra nytte av deres erfarne innsikt selv om du danner din egen.

________________________________________

Arbeidsgivergodkjent kursinnhold

I tillegg vet vi at studiene lærer de ferdighetene og egenskapene som store arbeidsgivere i feltet ønsker. Det er fordi vi har bedt om deres innspill. Vårt arbeidsgiver rådgivning inkluderer selskaper som IBM og LinkedIn.

Kommentarene deres hjelper oss med å finpusse fokuset på kursene våre for å sikre at du er uteksaminert utstyrt til å imøtekomme behovene til dagens teknologiarbeidsplasser.

________________________________________

Eksepsjonell rimelighet

I tillegg til avansert kursinnhold og en forbedret forbindelse til arbeidsverdenen, går Harrisburg University en ekstra kilometer for å sikre at studentene våre gjør en rimelig investering. Våre meget konkurransedyktige skolepriser sammenlignes gunstig med mange andre private høyskoler.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

gjennombrudd

er født ved Harrisburg University , der forskningen fremkaller innovasjon og driver fremskritt i studentene, fakultetet, samfunnet og verden.

Vi har inspirerende historier å fortelle:

 • Forbedring av menneskeheten gjennom vitenskap og teknologi. Vi lager en banebrytende test for å oppdage demens i de tidlige stadiene. Noen studenter samarbeider med de prestisjetunge National Institutes of Health for å avdekke opphavet til avhengighet av videospill.
 • Øke matproduksjonen og forbedre miljøet. En HU-professors oppstart ved bruk av vannsenseringsteknologi for å øke avlingene har fått 2,3 millioner dollar i risikovillig kapital. Vårt digitale dashbord med data om vannkvalitet gir miljøansvarlige ny innsikt i informasjonen som driver beslutningene.
 • Å overvinne raser, kjønn og sosioøkonomiske hindringer for læring. Et unikt mobilspill laget av HU-studenter og deres professorer lærer astronomi selv om det undersøker forskjellene som studentene bringer for læring gjennom mobile enheter.

Dette er bare noen få av de spennende gjennombruddene som skjer hver dag ved Harrisburg University .

2019-2020 Akademiske rangeringer

 • STEM University i USA (Corporate Livewire Magazine)
 • Årets internasjonale universitet (US Academic Insights Magazine)
 • # 1 best for teambasert læring i prosjektledelse (OnlineMasters.com)
 • # 2 Beste høgskoler i USA for studenter fra India (Higher Education Review)
 • # 8 Beste mestere i prosjektledelse (OnlineMasters.com)
 • # 8 Mest prisgunstig online mastergrad i datavitenskap (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 Topp globalt akkrediterte prosjektstyringsprogrammer (PMI: Project Management Institute)
 • # 21 Det mest innovative regionale universitetet i Nord (US News and World Report)
 • # 25 Beste datavitenskapsprogrammer

Harrisburg University Story

Harrisburg University of Science and Technology er en privat, non-profit, fullstendig akkreditert utdanningsinstitusjon som tilbyr studenter og hovedfag innen STEM-felt. Harrisburg University åpnet dørene den 25. august 2001, og gjorde det til det yngste universitetet i Pennsylvania. Harrisburg ønsket sin første klasse på 113 studenter velkommen, og i dag er det hjem til over 6000 studenter fra mer enn 100 land.

Steder

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss