Hawaii Pacific University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DJI_0058-2Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

På HPU mener vi at det er vårt ansvar å gi tilbake til samfunnet og respektere landet vi bor i. Studenter, lærere, ansatte og det bredere universitetssamfunnet oppfordres til å finne erfaringsmessige læringsmuligheter med fellesskapspåvirkning som viderefører våre hawaiiske verdier av pono, kuleana og aloha.

Mission, Visjon, Verdier

Oppdrag

Hawai'i Pacific University er et internasjonalt læringssamfunn som er satt i den rike kulturelle konteksten til Hawaii. Studenter fra hele verden blir med oss på en amerikansk utdanning bygget på en liberal arts foundation. Våre innovative grunn- og kandidatprogrammer forutser samfunnets skiftende behov og forbereder våre kandidater til å leve, jobbe og lære som aktive medlemmer av et globalt samfunn.

Syn

Hawai'i Pacific blir konsekvent rangert blant USAs 10 beste vestlige, uavhengige, omfattende universiteter, og utnytter sin geografiske posisjon mellom den vestlige og østlige halvkule og dets forhold rundt Stillehavsranden for å levere en pedagogisk opplevelse som er tydelig blant amerikanske studiesteder. .

verdier

Fakultetet, personalet, studentene og det samlede universitetssamfunnet i Hawaii, omfavner følgende verdier som representanter for de åndelige, etiske og filosofiske prinsippene som støtter samfunnet vårt, så vel som de ambisjonsidealene som vi samlet ønsker.

  • Pono, som betyr rettferdig, ærlig og moralsk, og energi av nødvendighet.
  • Kuleana, som betyr ansvar og rettigheter, og bekymring for alle interesser, eiendom og mennesker.
  • Aloha, som betyr hei, farvel, kjærlighet, vennlighet og nåde, enhet, ydmykhet, tålmodighet og å vente på riktig øyeblikk.

Informasjon

Akkrediteringer og medlemskap

Hawai'i Pacific University er akkreditert av Accrediting Commission for Senior Colleges of the Western Association of Schools and Colleges (WASC) og har en rekke ekstra akkrediteringer og medlemskap fra nasjonalt anerkjente grupper.

Campus og fasiliteter

Med spenningen til en urbane sentrumscampus, roen i Ko'olau-fjellene og et Oceanic Institute som grenser til havet, er HPUs campuser like forskjellige som studentene.

Historie

Oppdag mer om HPUs rike historie og over 50 års erfaring med servering av Hawaii.

HPU by the Numbers

Med studenter fra alle 50 stater og 65 land er HPU et av de mest kulturelt forskjellige universitetene i verden.

Rangeringer og prestasjoner

Hawai'i Pacific University (HPU) har mottatt en rekke utmerkelser for akademisk dyktighet, internasjonalt mangfold og overkommelige priser for den private utdanningen vi tilbyr.

Student rett til å vite

HPU er stolt av sin åpenhet som institusjon, og for sin bekymring for trivsel og rettferdig behandling av alle studentene. Lær mer om Student Right-to-Know Act.

Student suksess

HPU er forpliktet til å være enestående i studentprestasjoner. Ved å benytte innovative undervisnings- og læringsstrategier og erfaringsmessige tilnærminger forankret i vårt tropiske øysamfunn, sørger vi for at studentene våre dyrker den kunnskapen, ferdighetene og verdiene som forventes av alle utdannede borgere. Vi gir dem et liberalt kunstfundament satt i den rike kulturelle konteksten på Hawaii ved å tilby forskjellige kurs utenfor hovedfaget som inspirerer til livslang læring og introduserer studentene til ideer, perspektiver og erfaringer som er relevante for deres liv. Vi forbereder dem også på de unike utfordringene og mulighetene i det 21. århundre ved å tilby kurs innen hovedfaget som legger til rette for læring og mestring av konseptene, teoriene og metodene til de valgte disipliner. Til slutt oppmuntrer vi engasjement i HPU og lokalsamfunn ved å tilby et rikt utvalg av samfunnsfaglige aktiviteter som setter søkelyset på våre unike kulturelle tradisjoner, utsøkte naturlige omgivelser og vidunderlig ånd av aloha.

20180515HPU1320Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

Steder

Honolulu

Address
1 Aloha Tower Drive
Honolulu, HI

96813 Honolulu, Hawaii, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss