Hesston College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Begynn med kvalitet

Suksess starter med et solid fundament. For mer enn 100 år, har Hesston College vært forberede studentene for vellykket liv og karriere.

Hesston College er et toårig private, bolig, liberal arts college i Hesston, Kansas. Her vil du finne støtte og oppmuntring som du oppleve livet og har muligheter som gagner din fremtid. Hesston ble kåret til nummer to to-årig høyskole i USA for student suksess ved Washington Monthly i 2010. Så høy anerkjennelse viser at våre studenter blir presentert med strenge faglige utfordringer og får hjelp til å møte disse utfordringene.

Hesson College er tilknyttet Mennonite Church USA hvor verdiene er forankret i kristne prinsipper.

Du vil få mulighet til å utvikle seg i alle områder av livet ditt - intellektuelle, sosiale og religiøse. Vi tar imot alle bakgrunner, fordi når du starter på Hesston, bli med deg et samfunn som verdsetter hver person.

Begynn med suksess

På Hesston, starter suksess med support. Hesston elevene utforske ideer og muligheter med støtte og oppmuntring av instruktører og sånt er tilgjengelig for å svare på spørsmål, diskutere kurs eller bare snakke om livet. Å studere i en ny kulturell kontekst tar fungere. Vi tilbyr engelsk som andrespråk klasser og andre internasjonale student tjenester å hjelpe deg å tilpasse seg livet i Hesston College samfunnet. Med liten klasse størrelser og student-til-instruktør ratio på 11 til en, lærere vet du, og utstyre deg med kunnskap og ferdigheter du trenger for å nå dine mål.

Akademiske programmene er utviklet for å møte en rekke alternativer. Hesston innvilger knytte grad, så hvis du har spesielle karriere interesser, kan din to-årig utdanning fører direkte til arbeid eller kan være grunnlaget for videre studier. Flertallet av Hesston kandidater fullføre sin utdanning på et fire-årig høyskole eller universitet. Vår liberal arts læreplanen tilbyr deg et bredt spekter av pedagogisk forberedelse, og vi vil arbeide med å gjøre å overføre dine kreditter enkel.

Begynn med samfunn

Blir Hesston College raskt et hjem borte fra hjemmet til 450 studenter som venture her fra rundt 27 amerikanske stater og 14 land. Fordi våre studenter kommer fra hele verden, vil du støte på unike opplevelser og synspunkter. Du vil ha muligheter til å lære utenfor klasserommet om campus aktiviteter og organisasjoner, frivillig arbeid og deltakelse i våre kor, musikkgrupper og atletisk lag.

Her starter samfunnet i sovesaler. Mer enn 75 prosent av studentmassen bor på campus. Vi fremmer sosialt samvær, leve og arbeide sammen gjennom campus aktiviteter, mod levende og åndelig utvikling. Sovesaler er organisert slik at to studenter deler et rom som også er en del av en mod. Mods er enheter av fem eller åtte rom som er ledet av en andre-års student kalt bosatt assistent eller RA. Din RA er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål som du går over til en ny kultur.

Steder

Kansas City

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas City, Missouri, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss