Les den offisielle beskrivelsen

Humboldt International University er forpliktet til å betjene livslang læring gjennom fjernundervisning, Forberede dem for felles global kunnskap. Det er fem grunnleggende prinsippene vi følger:

 1. Faglig kompetanse, verdier og etikk som gjør at nyutdannede til å mestre en rekke disiplinære kunnskap og evner til å hjelpe dem å anvende sine kunnskaper i virkelige innstillinger og utvikle en livslang læring for å forbedre sine yrker.
 2. Kritisk tenkning og problemløsning teknikker for å hjelpe nyutdannede tilegne seg evnen til å identifisere og vurdere problemstillinger, utvikle kritisk tenkning ferdigheter, anbefaler løsninger for å gjennomføre endringer, og deretter evaluere resultatene.
 3. Lag læring som fokuserer på utvikling av studentenes evne til å lede lagene gjennom en kombinasjon av individuelle og kollektive aktivitets ferdigheter rettet mot å fremme intellektuelle og teknisk læring, samt gi validering og utforske nye ideer.
 4. Delta i en læringsprosess med sikte på å respektere menneske mangfold og oppfører seg på en tolerant måte overfor kolleger og dem de tjener på en måte som kan kommunisere ideer i et miljø av intellektuell åpenhet.
 5. Informasjon utnyttelse i et bredt spekter av forskning evner gjennom innsamling, analyse troverdigheten og nøyaktigheten av informasjonen som samles inn, uavhengig av kilde, mens du bruker denne informasjonen til å løse problemer eller å ta affære.

Fjernundervisning Miljø

Den Fjernundervisning Miljø er sammensatt av Learning Educational Module, Jo Skjeve Management System (synkron og asynkron plattformer) og administrative System. Studentene har tilgang til systemene 365 dager i året, 24 timer per dag. For å få tilgang til fjernundervisning campus studenter og instruktører krever datamaskiner med internettilgang. Studentene vil hver få sitt eget brukernavn og passord for å få tilgang til plattformen. Den fjernundervisning miljø er satt opp for maksimal samhandling mellom elevene og deres instruktører.

Minstekrav til tilgang til den elektroniske kurs

programvare

 • Datamaskin med alle slags operativsystem som Mac OSX, Windows XP eller nyere, Linux eller Android
 • Nettleser: Safari, Internet Explorer 8x eller nyere, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (noen annen nettleser kan fungere, men noen ressurser kan ikke fungere ordentlig)
 • Internett-tilgang, er høyhastighets tilkobling anbefales sterkt
 • En tekstbehandling program, for eksempel Microsoft Word eller skrive fra Apache Openoffice
 • Adobe Acrobat Reader for å åpne og lagre PDF-filer eller annen lignende PDF-leser
 • Antivirusprogramvare som må installeres og holdes oppdatert

maskinvare

 • PC, nettbrett eller bærbar PC
 • CPU Prosessor Dual Core eller raskere
 • Minne (RAM) 4 GB eller mer
 • Internett-tilkobling WiFi eller kablet (Internett-tilgang)
 • Web-kamera (1,3 megapiksler eller mer)
 • Skriver (valgfritt)
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Humboldt International University

Formålet med Master of Science i organisasjons ledelse grad er at studentene skal tilegne seg kunnskap og utvikle kompetanse som gjør dem effektive ledere på alle nivåer ... [+]

Formålet med Master of Science i organisasjons ledelse grad er at studentene skal tilegne seg kunnskap og utvikle kompetanse som gjør dem effektive ledere på alle nivåer i en organisasjon.

Master of Science i organisasjons ledelse grad forbereder studentene til å bli ledere til å virke i dagens dynamiske organisasjoner. Studentene skal få kunnskap, ferdigheter og verktøy som er nødvendig for å lede deres organisasjoner gjennom komplekse endringene i det globale samfunnet ved stadig å transformere sine organisasjoner gjennom faglig utvikling og prosesser, og implementere strategiske initiativer for å opprettholde et konkurransefortrinn. Dette grad programmet konsentrerer seg tungt på leder-follower interaksjoner, tverrkulturell kommunikasjon, coaching, påvirke og teamutvikling, ledende organisatoriske endringer, strategisk tenkning, prosjekt ledelse, og atferdsmotivasjonsteorier.... [-]

USA USA Online
September 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Por qué estudiar en Humboldt International University