IPSL Institute for Global Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

* IPSL Institute for Global Learning er glade for å kunngjøre et automatisk USD 8000 stipend for cohorts for våren 2019.

IPSL Institute for Global Learning er omdefinere høyere utdanning i det 21. århundre - utnytte internasjonale partnerskap som eliminerer grenser mellom akademia og samfunn, og forsettlig avstemme elevers lærerfaringer til utfordringene og mulighetene i dagens verden. Vårt unike læringsmiljø er preget av intellektuell rigor, åpenhet, gjensidighet, kreativitet og ferdigheter og besluttsomhet for empowerment.

Opprinnelig kjent som "The International Partnership for Service-Learning ™ og Leadership" - IPSL, grunnlagt i 1982, er en utdanningsorganisasjon som serverer studenter, høgskoler, universiteter, ideelle organisasjoner og andre tjenestebyråer over hele verden ved å fremme programmer som knytter frivillig tjeneste til samfunns- og akademisk studie.

IPSL lanserte nylig vårt nyeste initiativ i 2017 ... i tråd med vår tradisjon som pedagogiske pionerer. Fellesskapets organisering og sosialaktivisme eller bare "COSA".

Hva motiverer IPSL?

IPSL arbeider for å gjøre internasjonalt engasjement mer etisk, tilgjengelig og bærekraftig, ved å legge til rette for relasjoner og læring mellom studenter og sosiale forandringsagenter rundt om i verden. I motsetning til praktikplasser, plasserer IPSL ikke studenter, men gir snarere muligheter for studenter å koble sammen med våre sosiale forandringsorganisasjoner (våre partnere) i 4 land.

IPSL, en registrert Social Benefit Corporation (B-Corp) , tilbyr i dag fullt akkrediterte kandidatprogrammer og kredittbærende undervisningsprogrammer i nasjoner over hele verden, hvor over 4000 studenter fra mer enn 400 universiteter eller høyskoler i USA og 25 andre nasjoner har deltatt. IPSL investerer over 83% av våre programinntekter direkte tilbake til samfunnene vi serverer.

Steder

Portland

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, USA

Cusco

Address
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Address
Medellín, Antioquia, Colombia

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Thessaloniki

Address
Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas

Cartagena

Address
Cartagena, Bolivar, Colombia

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Sololá avdeling, Guatemala