Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 2009, bringer ISDI en lang historie med global suksess i forretningsprogrammer fokusert på digital transformasjon til USA. Silicon Valley-beliggenheten er den første av sitt slag i USA, og ledes av en akademisk styret som består av noen av regionens mest dyktige digitale ledere, for å trene neste generasjon digitale ledere.

HVEM VI ER

En pioner i utdanningssektoren

ISDI Digital University introduserer den første omfattende Master's Degree i Internet Business (MIB) fokusert på digital transformasjon av enkeltpersoner.

OPPDRAG

Gi kunnskap

Fremme digitalisering av enkeltpersoner og organisasjoner. Omdefinere utdanning og omforme ferdighetene som trengs for å lykkes i en digital verden.

SYN

Ta imot at fremtiden er digital.

Gjennom digitalisering vil vi bryte ned globale barrierer og styrke samfunnsobligasjoner. Vi skal bygge bedre bedrifter, sterkere økonomier og utvikle en dypere forståelse av individer og kulturer. Verden er digital. Du kan også være.

Opplevelsen

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ISDI USA

Studentene jobber i grupper med fokus på digitalisering av et partnerfirma. I løpet av kurset innlemmer studentene sine nye digitale ferdigheter i forretningsprosjektet. ... [+]

Studentene jobber i grupper med fokus på digitalisering av et partnerfirma. I løpet av kurset innlemmer studentene sine nye digitale ferdigheter i forretningsprosjektet. Ryggradsprosjektet er nøye overvåket av mentorer som møtes med studentgruppene hver tredje uke, og styrer utviklingen av prosjektet. Den endelige digitale planen presenteres for bedriftseiere og et panel av professorer ved slutten av mastergraden.

[-]
USA San Jose
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk