College of Business, Illinois State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

College of Business, Illinois State University Om The College Velkommen til College of Business ved ! Illinois State Dette er en anledning til å utforske verden av virksomheten - revolusjonerer teknologi, et globalt marked, og en dristig ånd av entreprenørskap er utfordrende og spennende muligheter hvis du planlegger å bli en fremtidig virksomhet leder. Og Illinois State er det rette stedet å være. Hva er forskjellen i virksomhet her? Våre studenter og alumni fortelle oss forskjellen er:

Personlige forbindelser med talentfulle og entusiastiske lærere og ansatte.

Meningsfulle virkelige prosjekter og praksisplasser forberede studentene for dagens utfordringer i næringslivet.

Muligheter til å samhandle og bygge nettverk med vellykkede alumni og bevist næringslivsledere.

Omfattende læreplaner gir sterk forberedelse for teamarbeid, teknologi, analyse og andre viktige ferdigheter du trenger for å lykkes i næringslivet.

En ny high-tech læringsmiljø - I det 21. århundre versjon av Oxford College modellen, byggets fire historier vikle rundt en åpen gårdsplass. Anlegget blander den lille universitetsområde miljø med en bedrifts tilstedeværelse og state-of-the-art teknologi.

Med fortsatt støtte fra alumni, næringslivsledere og venner, vi utnytte effekten av høgskolen på næringslivet og på det personlige og profesjonelle liv av våre studenter. Ta en nærmere titt på alle dimensjonene av våre forretningsprogrammer. Du vil finne at Illinois State er faktisk en veldig spesiell plass for motiverte og dyktige studenter! Illinois State University College of Business er en av de beste valgene for å tjene en MBA, i henhold til 2012-utgaven av The Best 294 Business Schools, utgitt av Princeton Review. Inkludering i Best 294 Business Schools fremhever kvaliteten på Illinois State MBA-program og hvorfor det er det beste valget for studenter å delta. I tillegg Aspen Institute rangerer også Illinois State University MBA-programmet 32. blant Beyond Grey pinstripes Global 100 programmer for å forberede studentene på sosiale, etiske og miljøforvaltning i næringslivet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også: