Indiana State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Indiana State University setter høye krav - for studenter, fakultetet medlemmer og våre institusjonen som helhet. Vår læreplanen sikrer at du anskaffer de grunnleggende ferdigheter og bred kunnskap er nødvendig for å lykkes - uansett hva feltet du valgte. Kurset Arbeidet er utfordrende fordi våre studieprogrammene er utformet for å utvikle hele mennesket. Enten du oppgradere med en bachelor-grad eller doktorgrad, vil du forlate her med den type styrke, visdom og tillit til at bare en godt avrundet utdanning gir. Vår student, lærere og ansatte erfaringer taler for seg. Det de sier er at Indiana State tilbyr dem en rekke muligheter til å delta i samfunnstjeneste prosjekter, kvalitet forskningsaktiviteter og praktisk hands-on erfaringer som gjør læring reell. Rull opp ermene og lære mer om de ressursene tilgjengelig for deg som du fatt på din reise av kunnskap. Ved Indiana State University, er ansatte og studenter aktivt engasjert i et bredt utvalg av cutting-edge teknologi og anvendt forskning prosjekter som påvirker vårt samfunn, staten, og verden. Vi rutinemessig bruke denne nye kunnskapen gjennom meningsfylt, livsforvandlende initiativer som stimulerer business start-ups, skape nye arbeidsplasser, oppfordrer nytenkning, og fremme økonomisk vekst.

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier September 2017 USA Terre Haute

Programmet vektlegger både teori og praksis og utvikler ferdigheter i problemløsning, strategisk tenkning, og forvaltningen av organisatoriske endringer. [+]

Personer som deltar i MBA programmet ved Indiana State University vil motta kvalitet graduate-nivå forberedelse for en karriere som manager eller virksomhet profesjonell i et stadig skiftende miljø. Programmet vektlegger både teori og praksis og utvikler ferdigheter i problemløsning, strategisk tenkning, og forvaltningen av organisatoriske endringer.

MBA-programmet ved Indiana State University er rettet mot personer som hold og lavere grad, som er tidlig i sin business management eller profesjonelle karrierer og som søker avansert business kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for økt ansvar og karriereutvikling.

Program General Mål

Problemløsning: Hver student skal kunne systematisk diagnostisere problemer og / eller muligheter, spesielt i business-innstillinger, og utvikle alternative kurs av tiltak for å løse problemer eller benytte seg av muligheten. Strategic Thinking: Hver student vil ha en forståelse av long-range/strategic ledelse og vil kunne utvikle, gjennomføre, vurdere og videreutvikle en strategisk plan i en bedrift setting. Organizational Change: Hver student vil være i stand til systematisk å diagnostisere en organisasjons miljø og operasjoner for å identifisere nødvendige endringer og å utvikle planer om å implementere disse endringene på måter som nå organisasjonens mål (s). Internasjonal / Global: Hver student skal ha en forståelse av global innflytelse på beslutninger / planer og / eller utvikle planer for å håndtere en virksomhet i et globalt miljø. Business Forutsetninger: Financial Accounting, finans, statistikk, økonomi (mikro og makro), USA Business Law ... [-]