Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ved IU Bloomington innoverer vi landskapet av høyere utdanning

Tverrfaglig og høy kvalitet forskning støttes av tilskudd og priser fra føderale, statlige og ideelle organisasjoner. I 2012 mottok IU en nær rekord på $ 533 millioner i eksterne forskningspriser. Banebrydende teknologi eksisterer rundt hvert hjørne av campus, og 19 IU Bloomington-biblioteker huser mer enn ni millioner bøker for å hjelpe deg i arbeidet med å utforske og skape nye kunmer.

Bli med oss. Velg blant mer enn 190 studiepoeng og sertifiseringsprogrammer, og samarbeide med dagens største lærde.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Om oss

Universitetsgraduate School er en anerkjent leder for å utvikle nye konsepter og beste praksis for høyere utdanning, noe som gjør IU Bloomington til en fremtredende plassering for å tjene din høyere grad.

Vi bistår avdelinger i rekruttering, støtte, beholding og uteksaminering av fremragende lærde. Gjennom vårt arbeid med nasjonale høyere utdanningsinstitusjoner som Rådet for høyere utdanningskoler, Institutt for institusjonelt samarbeid, Utdannelsesprøvetjeneste, McNair Scholars Program, tar vi ledelsen i å forme fremtidens retninger for utdannet utdanning.

Mest av alt står vi for å støtte deg i alle dine faglige tiltak - å skape et læringsmiljø der du kan sveve og opprettholde et sett av standarder som garanterer verdien av graden din fra IE.

Steder

Bloomington

Address
Bloomington, Indiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss