Indiana University School of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Indiana University School of Medicine er en nasjonal leder innen medisinsk forskning og utdanning. Med mer enn 60 akademiske avdelinger og spesialitetsavdelinger på tvers av ni studiesteder i hele landet og sterke kliniske partnerskap med Indianas mest avanserte sykehus og legenettverk, fortsetter skolen kontinuerlig sitt oppdrag å forberede healere og transformere helse i Indiana og over hele verden.

Med nesten 2000 heltidsfakulteter og støtte fra mer enn 3000 frivillige fakulteter i hele Indiana - alt som lærer morgendagens leger, er IU School of Medicine unikt utstyrt til å forberede neste generasjon healere og transformere helse og velvære i hele USA og bortenfor. Utforsk skolens berømte historie og bli kjent med lederteamet.

Oppdrag

Det er oppdraget til Indiana University School of Medicine å fremme helse i staten Indiana og utover ved å fremme innovasjon og fortreffelighet innen utdanning, forskning og pasientbehandling.

Syn

IU School of Medicine vil lede transformasjonen av helsevesenet gjennom kvalitet, innovasjon og utdanning og gjøre Indiana til en av landets sunneste stater.

Kjerneverdier

  • Excellence som gjenspeiles i den innovative oppførselen og utviklingen av utdanning, forskning og pasientbehandling.
  • Respekt for enkeltpersoner som er tilknyttet eller kommer i kontakt med Indiana University School of Medicine : ansatte, studenter, beboere, stipendiater, lærere, ansatte, partnere, lokalsamfunn, pasienter og familier.
  • Integritet som omfavner de aller høyeste standarder for etisk oppførsel og eksemplarisk moralsk karakter.
  • Mangfold som gjenspeiles i handlinger som setter pris på alle individer.
  • Samarbeid som manifesteres av kollegial kommunikasjon og samarbeid.

Steder

Indianapolis

Address
West 10th Street,340
46202 Indianapolis, Indiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: