James Madison University, College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ingenting i næringslivet opererer i et vakuum. Det samme kan sies om vår virksomhet læreplanen. &nbsp BusinessWeek har rangert oss som nummer tre på offentlige skoler listen og fjerde av alle undergraduate handelshøyskoler i USA for avkastning på investeringen, beregnet ved å sammenligne årlige skolepenger og nødvendige avgifter og median begynnerlønn for 2008 akademikere. &nbsp Våre juniorer tilbringe ett semester i et integrert kurs som 's team-undervist av professorer fra hver bedrift disiplin. Denne unike syntese forbereder dem til å forstå sammenhengene i forretningssystemer, en utrolig fordel over elever fra andre skoler. &nbsp Konstant innovasjon er vårt varemerke. Mer enn 250 selskaper besøk vår campus hvert år. Vår jobb plassering rate er om lag 90 prosent i løpet av det siste tiåret.&nbsp Våre studenter lærer å utmerke seg i gruppearbeid fordi vi vet at arbeidsgivere det krever. &nbsp Hva sier våre økonomistudenter forvente? Akademisk rigor, team prosjekter, klasse presentasjoner, prioritet på informasjonsteknologi, en støttende infrastruktur, og en vellykket fremtid.

Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Mastergrad I Regnskap (msa)

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Harrisonburg

Regnskapet programmet fører til Master of Science i regnskap grad. Hovedformålet med Master of Science i regnskapsprogrammet er å forberede forretninger og ikke-forretninger [+]

Regnskap MSA

Regnskapet programmet fører til Master of Science i regnskap grad. Det primære formål med Master of Science i regnskapsprogrammet er å forberede forretnings-og ikke-næringslivet majors for oppføring i det offentlige regnskap yrke. Programmet fungerer som det "femte" året for å forberede studentene på de 150 timene med post-sekundær utdanning som kreves eller planlegges å bli pålagt å bli sertifisert offentlig regnskapsfører i de fleste jurisdiksjoner.

... [-]