Jose Maria Vargas University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Jose Maria Vargas ble født 10. mars 1786 i La Guaira, på den sentrale kysten av Venezuela. Sønnen til Jose Antonio de Vargas, innfødt på Kanariøyene og Ana Teresa Ponce, ga han store bidrag til den historiske kulturen og politikken i hjemlandet, og til fagområdene vitenskap og utdanning. Vargas regnes som en varig inspirasjonskilde for lærere over hele Venezuela og over hele verden. Han var imot politikk, krig og vold og har med sine sivile og sosiale aktiviteter blitt en modell for stipend og produktivitet i Venezuela. Han mente at utdanning er den primære drivkraften bak enhver varig fremgang.

Jose Maria Vargas University er en del av Diaz Parra Higher Education Multiplex forpliktet til utvikling av globale, tospråklige fagpersoner for hele verden og å tilby utdanning som fremmer pluralisme, solidaritet, ansvar, ærlighet og integritet og Vargas-idealet. Jose Maria Vargas University , Sør-Florida, USA

Alicia F. Parra Ed.D etablerte South Florida campus Vargas University. Jose Maria Vargas ideelt for utdanning fortsetter å forme og påvirke læreplanen, instruksjonene og målene ved universitetet.

Jose Maria Vargas University ser på seg selv som en pionerinstitusjon for høyere utdanning med fokus på helhetlig utvikling av individer og dannelse av tospråklige fagpersoner for hele verden.

Jose Maria Vargas University er en postsecondary institusjon som tilbyr utdanningsprogrammer på sertifikat, lavere og høyere nivå. Universitetet betjener de kulturelt forskjellige studentene i Sør-Florida som bor og jobber i et stadig mer folkerikt, internasjonalt miljø.

Jose Maria Vargas University tilbyr programmer som både er akademiske og karriereorienterte i fokus. Hver av disse programmene undervises i en tospråklig sammenheng. Blant alle studieprogrammene er målet med universitetet å fremme en utdannelse av høy kvalitet der studentene tilegner seg kritisk tenkning og konseptuelle ferdigheter, samt kunnskap og mellommenneskelige ferdigheter til å fungere i karrieren.

Steder

Pembroke Pines

Address
10131 Pines Blvd.
33026 Pembroke Pines, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss