Kennesaw State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kennesaw State University er ledende innen innovativ undervisning og læring og er en av de 50 største offentlige institusjonene i landet. KSU tilbyr mer enn 150 grads-, doktorgrads- og doktorgrader til sine mer enn 35 000 studenter. Med 13 høyskoler på to Atlanta-campus er Kennesaw State medlem av University System of Georgia og det tredje største universitetet i staten. Universitetets pulserende campuskultur, mangfoldige befolkning, sterke globale bånd, gründerånd og divisjon I friidrett trekker studenter fra hele regionen og fra 92 land over hele kloden. Kennesaw State ble rangert som et topp valg for studenter av US News. Kennesaw State er en Carnegie-utpekt doktorgradsforskningsinstitusjon (R2), og plasserer den blant en elitegruppe på bare 6 prosent av amerikanske høyskoler og universiteter med en R1- eller R2-status.

Mission Statement

I Kennesaw State fungerer vi som et kraftig eksempel på virkningen en studentsentrert, forskningsdrevet universitetsutdanning kan gi. Vi hjelper studentene å lykkes gjennom utforsking, samarbeid og strenghet, og forener et mangfoldig spekter av bakgrunner og talenter. På KSU blir studentene de individene som folk vil ha som kolleger og ledere.

Visjonerklæring

Kennesaw State vil eksemplifisere kraften og løftet til et studentsentrert, forskningsdrevet universitet. Autentisk mangfoldig, unikt oppnåelig og uendelig virkningsfull, vil vi slippe løs potensialet i hver student vi tjener.

verdier

Vi er Vi tror på
Student-inspirert Drivstoff med ambisjon og levering av Pathways - slik at studentene kan strekke seg og streve, omfavne en drøm og lage handlingsrike planer.
Løfte-oppfylle Å være engasjerte og klare løfter vi kan holde for å gi muligheter for enhver student og vekke økonomisk vekst for regionen.
Tro mot oss selv Å holde oss ekte, ledet av ærlighet, intensjon og formål - uansett hvordan vi endrer, vokser eller utvikler oss - aldri glemme hvem vi er.
projeksjon Å heve bane - jage, skape, forfølge, bygge.
Åpen Omfavne den sanne kraften i åpenhet - verdsette og utnytte forskjellige perspektiver for å finne bedre løsninger og få en fordel.
Impact generer Å levere en forskjell - påvirke individer og lokalsamfunn for positiv endring.

KSU på et øyeblikk

Kennesaw State, et omfattende universitet som ligger på forstads-campusene i Kennesaw og Marietta nordvest for metro Atlanta, har innvirkning over hele regionen, nasjonen og verden. Som det tredje største universitetet i Georgia og en av de 50 største offentlige institusjonene i nasjonen, har Kennesaw State mer enn 35 000 studenter som representerer 92 land.

Kvalitetsakademikere

Kennesaw State har blitt forhøyet til en R2-klassifisering - en doktorgradsinstitusjon med høy forskningsaktivitet - av Carnegie Classification of Institutions of Higher Learning. Universitetet har nærmere 150 studenter-, master- og doktorgradsprogrammer.

Topp majors

Programmer til og med doktorgrader som forbereder studenter til fremme av profesjonelle sysler er spesielt attraktive og tilbys i alle høyskoler på universitetet. Prisbelønte akademiske programmer gir det høyeste antallet lærere og sykepleiere i Georgia og statens nest største handelshøyskole og statens nest største ingeniørhøyskole.

Studentlivet

En spredende institusjon spredt over to studiesteder, bestående av 130 bygninger og fasiliteter for akademikere, operasjoner, kultur, rekreasjon og bolig, ligger på mer enn 587 dekar.

Kennesaw State ble chartret i 1963 av styret for regenter ved University System of Georgia som en pendelskole, og har blitt et destinasjonscampus, der mer enn 5200 studenter bor i åtte særegne boligsamfunn i Kennesaw og Marietta. Studenter som er bosatt på campus og de som pendler har tilgang til et komplett spekter av fasiliteter, ressurser og aktiviteter i verdensklasse.

Engasjert statsborgerskap

Kennesaw State ble kåret til blant de ti prosent prosent av institusjonene nasjonalt, av Carnegie Foundation, for sin pågående samarbeidsinnsats med det større samfunnet.

Det er mer enn 250 studentorganisasjoner, som inkluderer studentstyre og medier, kurrikulære klubber, friidrett, greske brevorganisasjoner, campusambassadører, samfunnstjeneste og talsmann.

Global rekkevidde

Kennesaw State's Division of Global Affairs leder et omfattende utvalg av vitenskapelige, utdannelsesmessige og service-relaterte programmer på vegne av hele universitetet, mens de administrerer mer enn 60 internasjonale studieretninger, tilbyr mer enn 100 kurs og organiserer mer enn 130 forskjellige internasjonale utdanningsarrangementer.

Universitetet har partnerskap med akademiske, statlige og forretningsinstitusjoner over hele verden, inkludert CIFAL, det første FNs opplæringssenter som blir arrangert av et universitet.

Alumni

KSU har mer enn 110 000 studenter over hele verden.

Voksende i forskning

Universitetet har hatt en rask økning i finansiering for grunnleggende forskning - mer enn $ 35 millioner de siste fem årene, noe som fører til ny kunnskap og funn fra fakultetet og praktiske muligheter for studenter. I 2019 ble universitetet forhøyet til en R2-klassifisering som en doktorgradsinstitusjon med høy forskningsaktivitet.

Steder

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Georgia, USA

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Georgia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss