Kent State University - College of Public Health

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

KARRIERE I OFFENTLIG HELSE

College of Public Health ved Kent State University forbereder studentene for karriere innen noen av dagens mest spennende helseområder: beredskapshåndtering, sykdomsundersøkelse, helsetjenesteadministrasjon, helse og sikkerhet på arbeidsplassen, miljørisikovurdering, global helse og mange andre. Vi tilbyr akademiske programmer som gir en " Pathway to a Public Health Career" for studenter i alle ledd i karrieren, fra begynnelse og mellomnivå til toppledelse eller avansert forsker.

STUDERE I UTLANDET

Studentene kan også oppleve folkehelse globalt i Genève, Sveits, Colombia, Argentina og andre internasjonale steder. Du kan lære av eksperter fra hele verden og oppleve på førstehånd hvordan folkehelsen gjør en forskjell i verden.

FAKULTET

Fakultetet vårt har trent på noen av de beste universitetene i USA og har mange års erfaring med dem til klasserommet og laboratoriet. De ønsker studentene velkommen til å jobbe sammen med dem på banebrytende forskningsprosjekter innen områder som forebygging av rusmiddelmisbruk, miljøsykdomsmidler, helsekompetanse og helsesystemendringer, voldsforebygging, skadeforebygging og idrettsskader, kronisk sykdomsforebygging og en rekke andre spennende forskningstemaer.

Steder

Kent

Address
Hilltop Drive,750
44240 Kent, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: